• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayne çok isin varmis😳benim de mutfağin bir duvari boyanacak2 yildir boyayabilsem keske.adamcim sağolsun hic kirmaz beni boyayayim der,e hadi deyinceniye acele ediyon der.kalır .....kalır ....kalır.....:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Benim antibiyotiksiz gecmezdi.
Son yillarda adacayini 1, 1.5 dakika kadar kaynatiyorum.aman sakin içme .icilmemesi gerwkwn birseye donusuyor kaynatinca.gunde 4 5 kez gargara yapiyorum.gargaradan sonra ağzimi normal su ile falan durulamiyorum.o gargara kalintisi boğazda kaliyor.2 3 dakika kadar. 2. Gunu aksamina rahatlama basliyor bende. 2 gun en az yap ama. hemen 1 2 defada etkilemiyor.simdiye kadar bosuna antibiyotik kullanmisim.bana cok iyi geldi canim.şiddetle tavsiye ediyorum.

Naptın perdelere mi giristin?

Aman iyi bari yedigini temizlemis esin. 🙈
Teşekkür ederim canım sagolsın deneyim inş en büyük sıkıntı sesim gitti iyice

Günaydın canım geçmiş olsun 😑
Bol bol sıcak ıhlamur,zenfefil limon,sicak corba karabiberli falan iç nebilim ballı limonlu su iç
Teşekkür ederim kaptancıgım inşallah bakalım pazartesiye toplayamazsam doktora gideceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X