- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #79.941
Cumaya kadar menulere dikkat edin kızlar,poğca,kek,cips,cekirdek,birsey olmasin menulerde,zaten bayramda yiceksiniz bunu keske burdan düşünseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayaller gerçek olsunBitter bende yemiyorum hayallere dalıp yatıyorum tokatlıyım ama antep urfa mutfağını çok severim![]()
Bn düşünüyorum kaptanım 2. Öğünümü yaptımCumaya kadar menulere dikkat edin kızlar,poğca,kek,cips,cekirdek,birsey olmasin menulerde,zaten bayramda yiceksiniz bunu keske burdan düşünseniz
Hem protein hem sebze afiyet olsun canımBn düşünüyorum kaptanım 2. Öğünümü yaptım
Bn öyle şeyler yemem![]()
Saolasın yağlar aksın gitsinHem protein hem sebze afiyet olsun canım![]()
Ooo harikaBn düşünüyorum kaptanım 2. Öğünümü yaptım
Bn öyle şeyler yemem![]()
Gir gir Bnde zar zor yaptımOoo harikaben öyle üşeniyorum ki mutfağa girmeye şu an
Meyve koydum valla şu an bebelere de yapamadım bir şey. Üzerime ölü toprağı serpmişler sankiGir gir Bnde zar zor yaptım![]()
Sen artık normal Allahtan geçici süreçMeyve koydum valla şu an bebelere de yapamadım bir şey. Üzerime ölü toprağı serpmişler sankibebelere kalkıp çorba yapsam ben de içerim de
Korkma korkma ben seni korurum![]()
DimiDaştan yumuşak olsun yeter![]()
Kormayın tüm aşıları yapıldı![]()
Nerde kız bende gideyimMisafirlikte cips mi ikram ediyorlar![]()
Adres ver ,
Bu benNormalde insan hastayken canı hiç bişey istemez dimi yok benim aklımdan hayalimde
dönerlerlahmacunlar
pideler
dönüyor ne yapcam ben beni yaaaaa
![]()
Kızım 2.600 doğduIyi lan bizden bisey olurmuş cücük gibi bebeler cikmiyor![]()
Annene bahane olur yarın gelirKızımı aldım da kıyafetlerini ananesin de unuttuk haftaya alırız artık![]()
Hoşgeldin canım