• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Phronesis Phronesis burcun ne 😂 tatil nasıl gidiyor
🦀 Tatil tatil gibi işte. Bomboş takılıyorum. Bugün bir günlük okudum burada, psikolojim bozulayazdı. Kendimi seviyorum, olduğum gibi.... vs. Amannnnn. Canım kendim diye takılan ne çok kadın var burada. Açık açık ben iradesizim demenin ponçik yolu 😇

Herkese merhaba bugün uyuyakalmışım o nöbetten sonra anca kendime gelebildim pts kilo bildirimim ;73,5 yani +700 ama tok tartıldım mecbur

Menü
Sabah : yarım simit
Beyaz peynirli sandviç

Ara : nesfit gofret

Akşam ; kuru fasülye ,pilav
Afiyet olsun canım 🥰
Tok tartıldiysan normal
Bu yediklerinlede yarin artı gelirsin🙃
Ama malum hastanede ne yiyebilirsinki

🦀 Tatil tatil gibi işte. Bomboş takılıyorum. Bugün bir günlük okudum burada, psikolojim bozulayazdı. Kendimi seviyorum, olduğum gibi.... vs. Amannnnn. Canım kendim diye takılan ne çok kadın var burada. Açık açık ben iradesizim demenin ponçik yolu 😇
Wowwww hangi günlük kız o 😱😱😂😶

Maalesef çok farklı karakterler var

Azcık dehele hangi günlük :KK70: :KK70: ayy benim tanidigim birinin günlüğü dime dogruyu soyle

Aman seninki de fenaymis 😂 bari çocuklara bakıyor mu 🤔
Kendi çapında
2 çocuk doğurmuşum ikisi de biribirinden fena anacı 😒 gitmiyorlar az öteye adamda seni istiyorlar diyip kısa yol atıyor üstüme

Kendi çapında
2 çocuk doğurmuşum ikisi de biribirinden fena anacı 😒 gitmiyorlar az öteye adamda seni istiyorlar diyip kısa yol atıyor üstüme
Sen bakma benim ki de öyle yapıyor ver kaç git 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X