• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir haftalık konu anlatımı hazırlıyordum ben de. Bazen roman okuyorum, bazen burayı. Bazen sesli kitap dinliyorum. Bazen sadece müzik.
Ne güzel demekki isteyince oluyor,2 iş birden,Iste akıl bazen dağılıp 2yi 3 yapabiliyosun ben gibi :işsiz: :işsiz:

Elhamdülillah daha iyi kuzum. Hematolağa gidecek yarın tahlil sonuçlatı için. Aşırı kan pıhtılaşması var ilaçlara rağmen düzelmiyo. Bi kere daha kendi dr una kontrole gidecek. Bi sıkıntı çıkmazsa inşallah 21 inde iş başı yapcak
Rabbim şifa versin inşallah ❤️
Şarkı dinlemiyorum, saldırıya uğruyorum sanki 😑

Hayalimdeki erkek, bayılırım şiire. Hele böyle okununca 😍
🤣🤣🤣
Eşlere atmak laxım şiir okusunlar 😂😂
Ben okurum kendi şiirimi anam 🤣
Bizi tanıyor bizde yeni yeni tanıştık 😂
O sizin geçmişinizin içinden geçmiş 🤣🤣🤣
Yok kız benim koca var da. Çok ideal. Az önce puding yaptı. Yemek temizlik işlerinde çok aktif. Ha öküzlük yok mu? O Mehmet gibi şiir okumaz 😒 😅 Bu iyi özelliği 👌🏻 Genel olarak erkek türünün duyarsızlıkları olabiliyor tabii ama işte yıllardır hayatı paylaşıyoruz ve uyum sağlıyoruz.
Sanki sen hiç bir iş yapmıyosun da tüm işi adam yapıyomuş gibi geldi bana😁😁😁😁tez zamanda şiir de oku inşallah 🤪🤪🤪

Ne güzel demekki isteyince oluyor,2 iş birden,Iste akıl bazen dağılıp 2yi 3 yapabiliyosun ben gibi :işsiz: :işsiz:
Dostum bütün olay istemek. Oğmm, kabul ediyorum, kendimi seviyorum, değil 😅 Olduğu gibi kabul edilecek şey var, değişebilecek şey var.

Dostum bütün olay istemek. Oğmm, kabul ediyorum, kendimi seviyorum, değil 😅 Olduğu gibi kabul edilecek şey var, değişebilecek şey var.
Valla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,🙄
Beni böyle kabul edin,yapmacik olamam askim bitanem kocacim hayatim hayatta agzimdan cikmaz diyemem mesela🙃

Valla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,🙄
Beni böyle kabul edin,yapmacik olamam askim bitanem kocacim hayatim hayatta agzimdan cikmaz diyemem mesela🙃
Tamam balım peteğim 🧘🧘🧘🧘

Rabbim şifa versin inşallah ❤️

🤣🤣🤣

Ben okurum kendi şiirimi anam 🤣

O sizin geçmişinizin içinden geçmiş 🤣🤣🤣

Sanki sen hiç bir iş yapmıyosun da tüm işi adam yapıyomuş gibi geldi bana😁😁😁😁tez zamanda şiir de oku inşallah 🤪🤪🤪
Adam iş yapmayı seviyorsa, yapma denir mi bacım ama şiir olayına girerse ne olacağını bilir o 🤢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X