- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.281
Bu gidisatla zaten herkes bayram sonrası korona olacak bence bayramda es verelim yiyelim guclenelimBayramda herkes koronayım diye dışarı çıkmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidisatla zaten herkes bayram sonrası korona olacak bence bayramda es verelim yiyelim guclenelimBayramda herkes koronayım diye dışarı çıkmasın![]()
YaaaaBenim kocada harikalar yaratiyor belgesel izleyerek dahada öküz oluyor![]()
Ne bunagı yuh oha![]()
![]()
![]()
Adimi bulgur pilav olarak değişecem o olacak kız napim süt yapiyo yemek zorunda hissediyom kendimi
Cuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelirBu gidisatla zaten herkes bayram sonrası korona olacak bence bayramda es verelim yiyelim guclenelim![]()
Yok canim gelmezler yok yok inanmaCuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir![]()
Aaaa nedenkiKeşke bayram Cuma günü olsaydı![]()
Sen hepimizi cebinden cıkartırsın
Benim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyorCuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir![]()
Cuma tıkınır cumartesi diyete devam ederdik her zamanki gibiAaaa nedenki![]()
Heee evet çıkartırımSen hepimizi cebinden cıkartırsın![]()
Hadi bakalım ne dicek atarsin tartini kaydedeyimBenim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
Bayramda bi sal beni dicem yaaaa ama şöyle bişey var ben kavurmadir et yemegidir asla yiyememkendime güveniyorum sabit kalsam yetr
Baklava yersin kızBenim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
Bayramda bi sal beni dicem yaaaa ama şöyle bişey var ben kavurmadir et yemegidir asla yiyememkendime güveniyorum sabit kalsam yetr
Bakma bayram 3gün yiyen gene yerki en iyisi pazartesi tartısi var diyim ben tamammiCuma tıkınır cumartesi diyete devam ederdik her zamanki gibi![]()
Atarım canım ama veremedim sanki bi şişkinlik var regl olcam gibi kabizlik da cabasıHadi bakalım ne dicek atarsin tartini kaydedeyim![]()
Ya bn arefe gidicemBenim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor