- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.561
Çok sıcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım nerdesinHayırlı günler![]()
Cok esiyorÇok sıcak![]()
Yaprak kımıldamıyoCok esiyor![]()
Yooo esiyor üfür üfürYaprak kımıldamıyo![]()
Lan daha yeni geldin yaŞarjım bitiyor 5409 sayfada kaldım sonra gelirim![]()
Hazır gelmişken menü de yaximYooo esiyor üfüe üfür![]()
Afiyet olsun canım sanki az olmusHazır gelmişken menü de yaxim
Sabah 1 dilim ekmek omlet karpuz
Ara kahve 2 bitter
Öğlen yok
Ara hıyar
Akşam 1 kaşık pilav 2 kaşık sebze yemeği ayran
3 lt su
Rabbim sağlık versin inşallah iyi gelir parasınada takma kafanı biz hanımlar kendimizi önemsemiyoruz bazen, para her daim yerine gelir senin canın sağolsun cancağızımUmarim canim 95tl verdim bakılmak için verilen ilaclara bak 10tane
Dus jeli
Dus köpügü
Sampuan
Hap krem jel daha ne sayiyim
Bozma moralini para senin köpeeen olsunMoralim bozuldu bayram haftasi 500tl arti doktor parası
Malesefki kızların kaderi sanırım bu sen üstüne düşeni yap gerisini de takma kafana biliyorsun egzama üzüntüye sitrese gelmiyor sen senin için değerlisin gerisini salla gitsinAnneme ayri sinir oldum,oğlu gelmicek diye bir hüzünlü bir hüzünlüydü,dün ben gelirim kurban etleri icin yardima dedim bana cevap bile vermedi,bugun direk mesaj atmis,İbrahim gelcekmis arabasini tamire vermis diye
Tamam anne bende doktordan geliyorum dedim
Canım istemedi bugün pek. Belki yatmadan önce azıcık çekirdek çitlerimAfiyet olsun canım sanki az olmus![]()
Sagol canimRabbim sağlık versin inşallah iyi gelir parasınada takma kafanı biz hanımlar kendimizi önemsemiyoruz bazen, para her daim yerine gelir senin canın sağolsun cancağızım
Bozma moralini para senin köpeeen olsun
Malesefki kızların kaderi sanırım bu sen üstüne düşeni yap gerisini de takma kafana biliyorsun egzama üzüntüye sitrese gelmiyor sen senin için değerlisin gerisini salla gitsin![]()
CekirdekmiCanım istemedi bugün pek. Belki yatmadan önce azıcık çekirdek çitlerimyada karpuz yirim
Tamam karpuzCekirdekmi![]()
Ahahah bu ne kızzzzz yemelik mi bu
Kaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydimBen kısa saçı sevmem![]()
Amin inşallah canımRabbim evlerine huzur versin hakklarinda hayırlısı neyse o olsun![]()
Karpuza eşarp bağlamış ne ya hahahahahahahahajsjKaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydimkim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu
akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu
Amin inşallah canım![]()