- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.401
AmanDEdim bu beni es gecti![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmanDEdim bu beni es gecti![]()
![]()
Bende simdi hazirliyorum benim kocam da evdeKahvaltı hazırlıyorum bugün kocam evde![]()
Çok şükür cana gelmesinde dualarını bol bol oku cnm Allah’a emanet olunKızlar, cok cok tesekkur ederim. Cok gecmiş olsunbirşey olmadı elhamdülillah arabada maddi hasar var ama onu umursamıyoruz bile canımıza gelmedi ya önemli olan o.
Yollar inanılmaz kalabalık noldugunu anlayamadan yol sıkıstı bir anda durduk ama önümüzdeki arabaya da carptık adam uzatmadı tutanak tutmadı bir miktar para verdik devam ettik yolaordan sonradı full stresli geldim ben tabi. 8 saatte geldigimiz yolu 9 bucuk civarında geldik.
Bnde diyetisyene yürüyorum kocam işteKahvaltı hazırlıyorum bugün kocam evde![]()
Ohh bnmki işteBende simdi hazirliyorum benim kocam da evde![]()
Kahvaltı hazırlıyorum bugün kocam evde![]()
Benimkide evde kahvaltı hazırlıyorBende simdi hazirliyorum benim kocam da evde![]()
Ne şanslı kişilersinizBenimkide evde kahvaltı hazırlıyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooo hünerlerini sergileyecek deseneBenimkide evde kahvaltı hazırlıyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya vala cıkarken okurumGünaydın hayırlı cumalar
İyi şükür birşey yokmuş canım Allah korusun kurban bayramı çoğu zaman oluyor dönüşte de bol bol oku canım![]()
İyi kiIyki canınıza bisey olmamis![]()
Hep okuyarak hareket ederim ben canım yasanacak vardıÇok şükür cana gelmesinde dualarını bol bol oku cnm Allah’a emanet olun
Hı evetBi kerem o daha şanslı benimle evli tmm mı hıh![]()
Günaydın canım hosgeldin tebrikler kilo almadan geldigin icin eksisinSlm kizlar Bu hafta yine kilo almadan aranizdayim artık bayramdan sonra menü bildirimlerimi ve spor bildirimlerimi yaparım.. herkese iyi bayramlar.. E Elif_Eylul M MissHayaLet
Eki Görüntüle 3095596
Günaydın canımEki Görüntüle 3095600
GÜNAYDIN ☘
Hadi gelin beraber çay içelim ❤
Arafe günümüz mübarek olsun kızlar ☘
E Elif_Eylul tatlım bana 58.1 yazarsın sabah daha tartilmayayim![]()
Ahh ahhh 85 gitti gelmez neyseKaptanım tartı resmi atamıyorum kusura bakma bu seferlik kvdeyim buraya gelince kvnin tartisiyla kıyafetlerine tartıldım mecburen bı de sabah 3 bardak kadar su içmiştim 86.9 geldim