Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar, cok cok tesekkur ederim. Cok gecmiş olsun 😔 birşey olmadı elhamdülillah arabada maddi hasar var ama onu umursamıyoruz bile canımıza gelmedi ya önemli olan o.

Yollar inanılmaz kalabalık noldugunu anlayamadan yol sıkıstı bir anda durduk ama önümüzdeki arabaya da carptık adam uzatmadı tutanak tutmadı bir miktar para verdik devam ettik yola 😕😕 ordan sonradı full stresli geldim ben tabi. 8 saatte geldigimiz yolu 9 bucuk civarında geldik.
Çok şükür cana gelmesinde dualarını bol bol oku cnm Allah’a emanet olun

Günaydın hayırlı cumalar 💋

İyi şükür birşey yokmuş canım Allah korusun kurban bayramı çoğu zaman oluyor dönüşte de bol bol oku canım💞
Ya vala cıkarken okurum 🙈 bayram yogunlugu Allahım ne kazalar gördük nefret ettim yollardan artık
Iyki canınıza bisey olmamis 🥰
İyi ki 🥰
Çok şükür cana gelmesinde dualarını bol bol oku cnm Allah’a emanet olun
Hep okuyarak hareket ederim ben canım yasanacak vardı 🙈

Slm kizlar Bu hafta yine kilo almadan aranizdayim artık bayramdan sonra menü bildirimlerimi ve spor bildirimlerimi yaparım.. herkese iyi bayramlar.. E Elif_Eylul M MissHayaLet
IMG_20220708_101319.webp

Kaptanım tartı resmi atamıyorum kusura bakma bu seferlik kvdeyim buraya gelince kvnin tartisiyla kıyafetlerine tartıldım mecburen bı de sabah 3 bardak kadar su içmiştim 86.9 geldim
Ahh ahhh 85 gitti gelmez neyse 😶

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X