- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nededin dogruyu söyle özelden yaz hele ne dedinİçimden sövdüm
Ya kendini neden gıdasız bırakıyorsun aferin ya başın dönse
kaç gündür yemedim vücudum vitaminsiz kalır Allah korusun gidip bolca tüketeyimm
Pondora maşallah okuyumca gözlerim
Afiyet olsun
Hoşgeldin
Ay görümcem de benimki çekmedi
Pandora dan ders alsın![]()
Görmedim de bugün her yere bariyer koymuslardi15temmuz icin bursa sehir hastanesinde klip cekilmis![]()
Simdi izledim bendeGörmedim de bugün her yere bariyer koymuslardi
Yarin saat 19dan 00.00 kadar trenler ücretsizmisGörmedim de bugün her yere bariyer koymuslardi
İyimisYarin saat 19dan 00.00 kadar trenler ücretsizmis
O gün kocama dedim, üstüne fil sıçsın, altında kal. Ne diyon be dedi. Süper değil mi dedim, yeni öğrendimİnsanin ufkunu genişletiyor![]()
Anamm al bir manyak dahaO gün kocama dedim, üstüne fil sıçsın, altında kal. Ne diyon be dedi. Süper değil mi dedim, yeni öğrendim![]()
O gün kocama dedim, üstüne fil sıçsın, altında kal. Ne diyon be dedi. Süper değil mi dedim, yeni öğrendim![]()
Ya ben ergenlerden çok küfür duyuyorum da orijinal değil. Papağan gibi hepsi. Aynı şeylerAnamm al bir manyak daha![]()
![]()
![]()
![]()
Allahım buda deli çıktıYa ben ergenlerden çok küfür duyuyorum da orijinal değil. Papağan gibi hepsi. Aynı şeyler![]()
Hiçya senin meşhur kelimeni kullandım ama sesliNededin dogruyu söyle özelden yaz hele ne dedin![]()
Ya kendini neden gıdasız bırakıyorsun aferin ya başın dönse
Hemen ye salatayı![]()
He burda birine dedi onu, kızmış belli ama çok dolanmıyodum o zaman. İşte yakalayabildiğim kadar. Keyifli biri ama
Sen söyledin haa inanmamHiçya senin meşhur kelimeni kullandım ama seslieşimde
böyle bakıverdi süpriz oldu onada
![]()
Hee whatsapta birde gorsen pardon duysanHe burda birine dedi onu, kızmış belli ama çok dolanmıyodum o zaman. İşte yakalayabildiğim kadar. Keyifli biri ama![]()