- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #104.681
Fenami ettim kaptanım geçmiş yapiyom azK Klassklasik hani girmicektin cumaya kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fenami ettim kaptanım geçmiş yapiyom azK Klassklasik hani girmicektin cumaya kadar
yok canım 5 kilo ödem olmamıştır dimi olmamıştır olmamıştır Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Şekersiz 3. Günüm
Bugünki menü
Sabah: yok
Öğlen: ayranaşı çorbası, fırınlanmış sebze(karnabahar, brokoli, kırmızı biber), bir dilim karpuz
Ara: laktozsuz sütlü filtre kahve, bir elma
Akşam: 4 yemek kaşığı kadar tel şehriyeli bulgur pilavı, yarım tabak patlıcanlı, biberli sebze yemeği
E Elif_Eylul
Geçmiş olsun abla![]()
Geçmiş olsun![]()
Fenami ettim kaptanım geçmiş yapiyom azonuda doğru yapmadım ya hoş atlaya atlaya geldim gelmiştin bu günlere
![]()
Hemide nasil geldim biliyonmu kizz korkuyorum tartiya çıkmaya her yanım şişti geneyok canım 5 kilo ödem olmamıştır dimi olmamıştır olmamıştır
![]()
Ciddimisin sen gene artımı gelceksin cumayaVurdum karbonhidratın gözüne kulağına![]()
BendeeeeeeeeAcayip yorgunluk var saatlerce uyusam gecmez sanirim.![]()
Eminönünde yagdı kız baya hatta bekledik en son semsiye aldıkGeçmiş olsun, İstanbul için de çok uyarı verdiler de gökyüzünde bulut bile yok![]()
Ayy bursayi sel aldiEminönünde yagdı kız baya hatta bekledik en son semsiye aldık![]()
DellendimLaynnnn o yorumlar ne öyle kötü kalpli![]()
![]()
![]()
![]()
Püüü sana sinirli görüyorum seni aradaDellendimbanli olmasa cevap yazacaktim
![]()
Regl zamanimdiPüüü sana sinirli görüyorum seni arada![]()
BelliRegl zamanimdi![]()
Gördüm Rabb'im korusunAyy bursayi sel aldi![]()
Nebilim yok