• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaaa ben
Screenshot_20220901-175325_Instagram.webp

Yarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler😑

İncir dimi. 😩Bizim burda kilosu 27tl . Ah beni salacaklar incir bahçesine ,ama siyah incir varya koca kocaman şerbeti akıyorya üfffff valla 1 ağacı yerim. :kk77:

Annem mesaj atıyor gelinin kardesi doğum yapmiş oğlanmiş,açmadım bile mesajini,banane gelinden banane kardesinin bebeginden :bicak: :bicak:

Ben oğluma hamileyken oğlanmı oğlanmı diye sorup durdu k.v . Bende hayrola oğlan olunca boku pırlantamı oluyor demiştim🤣

İncir dimi. 😩Bizim burda kilosu 27tl . Ah beni salacaklar incir bahçesine ,ama siyah incir varya koca kocaman şerbeti akıyorya üfffff valla 1 ağacı yerim. :kk77:
İncir canım bizim burda senin aldığın 7tl den gidiyor,bizimde kocaman avucuna sığmıyor düsün heleki bugünkünler yağmurdan şişmiş 🥲

Ben oğluma hamileyken oğlanmı oğlanmı diye sorup durdu k.v . Bende hayrola oğlan olunca boku pırlantamı oluyor demiştim🤣
Heee sorma bokunda boncuk bulcaklar,bendede var 1oğlan,2kız ama maşallah oğlan kalpazan pis😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X