- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #104.861
İnsallah biter canımYarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah biter canımYarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler![]()

Bana da atmışAnnem mesaj atıyor gelinin kardesi doğum yapmiş oğlanmiş,açmadım bile mesajini,banane gelinden banane kardesinin bebeginden![]()
![]()
Aaa hiç şaşırmadimBana da atmış![]()
Yarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler![]()
Annem mesaj atıyor gelinin kardesi doğum yapmiş oğlanmiş,açmadım bile mesajini,banane gelinden banane kardesinin bebeginden![]()
![]()
İncir canım bizim burda senin aldığın 7tl den gidiyor,bizimde kocaman avucuna sığmıyor düsün heleki bugünkünler yağmurdan şişmişİncir dimi.Bizim burda kilosu 27tl . Ah beni salacaklar incir bahçesine ,ama siyah incir varya koca kocaman şerbeti akıyorya üfffff valla 1 ağacı yerim.
![]()
Heee sorma bokunda boncuk bulcaklar,bendede var 1oğlan,2kız ama maşallah oğlan kalpazan pisBen oğluma hamileyken oğlanmı oğlanmı diye sorup durdu k.v . Bende hayrola oğlan olunca boku pırlantamı oluyor demiştim![]()
Hosgeldin
Adım olurda spor kimse katılmıyorHosgeldinNey istiyosun canim spormu adımmı kaç kisi kafamda deli sorular
![]()
Bizim kizlar kalpazanAdım olurda spor kimse katılmıyor
Pek fazla kisi degiliz..galiba 4-5 kisiyizHosgeldinNey istiyosun canim spormu adımmı kaç kisi kafamda deli sorular
![]()
Aynen kimse yapmaz kalırızBizim kizlar kalpazan![]()
Geliyor yolda
Kim bu çılgın. Ciko mu
Heee simdi etiketlesem hepsi yapariz dicek ben hangini alayim sen söylePek fazla kisi degiliz..galiba 4-5 kisiyiz
Adim da manyaklasiyorsunuz siz![]()