Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayirli aksamlar kizlar

Ogle 13.30
Bir dilim tt ekmek
Arasina biraz yesillik ve balik
4 dilim karpuz

Aksam 18.30
Tavuk firinda
Firinda kabak aptlican yogurt
Bir dilim tt ekmek

Su 1.5 anca
Adimi en son yazacagim.

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰
Menüm
Öğlen 4 kaşık taze fasulye
Yarım kase tavuk çorbası
Akşam ucu kaçtı taze ekşi mayalı ekmek bulunca🫣
Ekşi mayalı ekmek
Mercimek çorbası
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim 🥰

kittenlove kittenlove sana bisey sorabilirmiyim
Evde kas gevseltici iğne var,benim yorgunluktan kollarim agriyor ama degisik bir agri sanki kaslar spor yaparsin sişer oyle bisey,ebeye vurdursam işe yararmi,yani ağrılara iyi gelirmi
İyi gelir tabi ama hastanede vurdurun 😊

IMG_20220907_073311.webpdunku adim 5982

M MissHayaLet

Herkese Günaydın. Okulların açılışı vatana millete ozelliklede annelere hayırlı olsun 😅 bugün bizim kızların okulda spor günü. Bütün gün disarda spor yapacaklar. Büyük kız tutturdu göbeği açık giyinecegim. Havalarda artık farkdilir derecede serin. Kucuk ablam giyiyorsa bende öyle giyinecegim diye başladı. Bir kaosla evden çıktılar🙄
Canim adim sayinin fotosunu atarmisin
Her defasında fotoğrafla atacağız degilmi birde ben hep bu sayfaya atıyorum ama diğer sayfaları atmam gerekiyor acaba spor sayfasina. Geçmiş 3 günü birlikte atayım o zaman tam kusuratlari görünmüyor ama dikkatli bakınca belli oluyor zaten
Bu arada günaydın herkese 🌸
Ben bu hafta çok yoruldum yaa 🙄 yatılı misafir işi zormuş

Hem işte çalış hem evde 5-6 saat uyku da yetmiyor bu tempoya ,kendimi de yemeğe verdim gibi hissediyorum enerjim olsun diye
Misafir her türlü zor geliyor bana ya önceden böyle değildim. Ne masalar ne sofralar hazirlardim ama şimdi nedense elim kolum kalkmıyor misafir denilince

Eklentiler

• Screenshot_20220907-080448_Pedometer.webp
    Screenshot_20220907-080448_Pedometer.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X