- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.481
İyi geceler kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar![]()
Bakalım yatisa geçtikSana da bol sabırlar![]()
Canim adim sayinin fotosunu atarmisinM MissHayaLet benim bugunku adim 20.500 leslie yapamadim. Bugünlük sadece yürüyüşherkese hayirli geceler
Afiyet olsun canımHayirli aksamlar kizlar
Ogle 13.30
Bir dilim tt ekmek
Arasina biraz yesillik ve balik
4 dilim karpuz
Aksam 18.30
Tavuk firinda
Firinda kabak aptlican yogurt
Bir dilim tt ekmek
Su 1.5 anca
Adimi en son yazacagim.
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimMenüm
Öğlen 4 kaşık taze fasulye
Yarım kase tavuk çorbası
Akşam ucu kaçtı taze ekşi mayalı ekmek bulunca
Ekşi mayalı ekmek
Mercimek çorbası
E Elif_Eylul
İyi gelir tabi ama hastanede vurdurunkittenlove sana bisey sorabilirmiyim
Evde kas gevseltici iğne var,benim yorgunluktan kollarim agriyor ama degisik bir agri sanki kaslar spor yaparsin sişer oyle bisey,ebeye vurdursam işe yararmi,yani ağrılara iyi gelirmi
Annelerim bu mutluluğuGünaydın bugün okullar açılıyorrrr![]()
Günaydin kaptanim,cok gecmis olsun. Ilik su dokdurup küvete yatsan yada ayaklarinin altina sicak su torbasi koyup yorgan icine girsen de ayni etkiyi yapar. Gevsersin belki biraz. Allah kolaylik versin.Günaydın![]()
Hadi gozunuz aydinGünaydın bugün okullar açılıyorrrr![]()
Her defasında fotoğrafla atacağız degilmi birde ben hep bu sayfaya atıyorum ama diğer sayfaları atmam gerekiyor acaba spor sayfasina. Geçmiş 3 günü birlikte atayım o zaman tam kusuratlari görünmüyor ama dikkatli bakınca belli oluyor zatenCanim adim sayinin fotosunu atarmisin
Misafir her türlü zor geliyor bana ya önceden böyle değildim. Ne masalar ne sofralar hazirlardim ama şimdi nedense elim kolum kalkmıyor misafir denilinceBu arada günaydın herkese
Ben bu hafta çok yoruldum yaayatılı misafir işi zormuş
Hem işte çalış hem evde 5-6 saat uyku da yetmiyor bu tempoya ,kendimi de yemeğe verdim gibi hissediyorum enerjim olsun diye