Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyetisyeni tanımıyorum ama diyetisyen eşliğinde kilo vermek daha güzel tabi ki ,aç kalmdan dengeli beslenerek verirsiniz bu şekilde ,ücreti de bu dönem için uygunmuş
Evet icretide uygun birde arkadaşta alacağım vardı ama yurtdisina geldiğim için buraya kesintisi vs çok olacak ama simdin istersem o parayi bu şekilde değerlendirmiş olacağım.
Bence hic gerek yok. Bu sekilde sabirla gidersen vermeyecegin kilo yok. Onlarin sana yazdigi diyet listesi bugün yediginden farkli olmayacak. 🤐
Iste sabrım nereye kadar gider emin olamıyorum 🤣
Ben burada bu gruplarla 85den 58 e dusmustum. Hic diyetisyen destegi almadan ama suan kurs ev kucuk kizim zaman kalmiyor spora. Gayet de korudum ama dogumdan sonra kalanlari veremedim bir turlu .
Ne kadar sürede verdin canım. Birde şöyle birsey var. Ben tamamen katı bir şekilde diyete başlıyorum kendim yapınca yani az ye herseyden ye kısmını uygulayamiyorum. O şekilde hır türlü kilo veremiyorum. Katı diyetlerdede bir süre sonra sıkılıyorum. Bugün 8. Günüm mesela şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama sabah inanılmaz bir tatlı krizi ile uyandım

Evet icretide uygun birde arkadaşta alacağım vardı ama yurtdisina geldiğim için buraya kesintisi vs çok olacak ama simdin istersem o parayi bu şekilde değerlendirmiş olacağım.

Ne kadar sürede verdin canım. Birde şöyle birsey var. Ben tamamen katı bir şekilde diyete başlıyorum kendim yapınca yani az ye herseyden ye kısmını uygulayamiyorum. O şekilde hır türlü kilo veremiyorum. Katı diyetlerdede bir süre sonra sıkılıyorum. Bugün 8. Günüm mesela şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ama sabah inanılmaz bir tatlı krizi ile uyandım
Sürdürebilen diyet yapmadığimız icin sıkılıyoruz belirli zaman sonra malesef,herseyi birden hayatimizdan cikartiyoruz,ilk yanlışı burdan yapiyoruz

Günaydın bugün okullar açılıyorrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Günaydın,
Bugün işe geç gideceğim. Uzun zamandır canım lor peynirli yumurta istiyordu. Şimdi onu yapıp yiyeceğim. Sonra işe 🥹

❤️❤️❤️❤️❤️Günaydın kızçeler ❤️❤️❤️❤️❤️
Günaydın beybitolar 😍😍🥰🥰💋💋💃

Canım karbonhidrat diyetini bir arastirsana belki sanada uyar hem tatlı yersin hızlı veremezsin belki tatlı yediğin icin ama adapte olana kadar idare edersin ben öyle yaptım oldu valla yani tatlı kacamagim çok olmadı ama tahin pekmez yediğim için sanırım ordan karşıladım herhal şekere ihtiyacımı bir kere adepte olunca devamı geliyo 🤪🤪

0_186c3_a80ca08d_orig.jpg
0_186c4_2f4d8157_orig.jpg
0_186cd_90df01c9_orig.jpg
0_186c4_2f4d8157_orig.jpg
0_186c3_a80ca08d_orig.jpg

0_186ce_ea9a12aa_orig.jpg
0_186c6_de2ef37f_orig.jpg
0_186c0_856b2bc8_orig.jpg
0_186c6_de2ef37f_orig.jpg
0_186ce_ea9a12aa_orig.jpg

Okulların açılmasına :KK73: :KK73: :KK73:
Ben çok adım atamıyorum ya sporumda çok işe yaramiyo 🤣🤣 ontuzden yarışmadan bahsediyorsun gibime geldi nasıl gidiyoruz bu arada benim telefon saymiyomu napiyo bu adımlarımı ya dün 3 bın adımı zor attım o kadar adım attım saymamis 3 bine tamamlayayim bari diye evin içinde döndüm durdum elindeyken sayıyo cebimdeyken aklı nerde bu programın 😔😔

Ben çok adım atamıyorum ya sporumda çok işe yaramiyo 🤣🤣 ontuzden yarışmadan bahsediyorsun gibime geldi nasıl gidiyoruz bu arada benim telefon saymiyomu napiyo bu adımlarımı ya dün 3 bın adımı zor attım o kadar adım attım saymamis 3 bine tamamlayayim bari diye evin içinde döndüm durdum elindeyken sayıyo cebimdeyken aklı nerde bu programın 😔😔
Yan cebe koy sürekli bak canım dikkatli at adimlarini bazı uygulama saymıyor😔

65 e kadar 4 ayda verdim kalanini bir yila yayip verdim. Bence kuru meyve ekleyebilirisin yada meyve cipsleri oluyor vardir sizin orada da biraz seker istegini bastiriyor. Arada ödül verkendine mesela. Ama ben veririen her mutlaka bir saat tempolu yuruyordum. Sonrasinda hit cardio yaptim sikilasmak icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X