- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.961
Bide yürüyüş yapayım bari 5 bin adımKarşı tarafa bir sormak lazım bugün mü son olsun yarın mi diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide yürüyüş yapayım bari 5 bin adımKarşı tarafa bir sormak lazım bugün mü son olsun yarın mi diye![]()
Noldu
Geldim eve anam eylülle oynuyor suratli falan,kahvalti masasini hazirladim sadece suyu ısitmışNoldugittin mi eve?
Ayari degismis de olabilir bir bak istersen.Galiba bozulmuş üstüne çıkınca açılıyor ama abuk subuk şeyler yazıyor ekranda.
Nasıl suratlıGeldim eve anam eylülle oynuyor suratli falan,kahvalti masasini hazirladim sadece suyu ısitmış![]()
Sabit olmanda guzel
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar benim tartım çalışmıyor. Pilimi bitti acaba. Bozulduysa yandım alamam. Markette bu pilsen yok kırtasiyeye varmidir acaba. Dün 95.10 Kg ydum.
Dünkü menüm
Sabah 1 ısırık börek 1 haşlama yumurta peynir çay
Ara 1 petibör kahve
Öğle portakallı kereviz 1 dilim ekmek
Akşam 1 tas cacık 2 kaşık pilav 2 kaşık kereviz bol salata
E Elif_Eylul
Eksin çok güzel canım tebrikler
Tebrikler canim eksin cok guzelGeçen cuma: 67,75
Hedefim 66 küsür olmaktı.
Güncel kilom 66
Haftaya hedefim 65,5![]()
Aaa ben şok ne guzel eksi bu tebriklerEki Görüntüle 3127021
Gecen hafta 71 kusurdum
Aksam yatmadan önce 67.1 dim. Malum kurs var sabah hemen tartildim.
Bu hafta 67.2
E Elif_Eylul
Destegin icin cok tesekkür ederim kizlar. Siz olmasaniz gecen hafta simdiye birakmistim.
Neyse tatilde yedin sorun yok
Seninde yediklerin tırmalamış
Haftaya atarsin artıyı
Sabit olmanda güzel yemene rağmen,menulerini bundan sonra eksiksiz yazarmisinHerkese günaydınn eve yeni geçebildim o yüzden anca yazabiliyorum .
Geçen hafta :68,9
Bu hafta ;68.9
Fark :0
Misafir falan derken yeme düzenim şaşmıştı artı çıkmadığıma sevindim , 1 haftalık eksimden olduğuma da üzüldüm tabihayırlısı artık önüme bakıcam
![]()
Zaten her zorlukta birakmamalisin dur bakalım yeni başladın iyice bir asıl bak nasıl gidiyor kilolarEki Görüntüle 3127021
Gecen hafta 71 kusurdum
Aksam yatmadan önce 67.1 dim. Malum kurs var sabah hemen tartildim.
Bu hafta 67.2
E Elif_Eylul
Destegin icin cok tesekkür ederim kizlar. Siz olmasaniz gecen hafta simdiye birakmistim.
Aksam biraz öhöh yapiyordu,Sabah biseymi oldu dedim bogazlarim aciyor dedi,hap falan verdim,dedim ıhlamur yapayimmi yok dediNasıl suratlı![]()
Aksam biraz öhöh yapiyordu,Sabah biseymi oldu dedim bogazlarim aciyor dedi,hap falan verdim,dedim ıhlamur yapayimmi yok dedi
Geldik bisey hazir degil surati asık
Şuan 7300 adımım var. Hedefim bugün kendi rekorumu kırıp 30000 adım yapmak :)
Teşekkür ederim kaptancımSabit olmanda guzel
Afiyet olsun canım
Tebrikler canim eksin cok guzel
Aaa ben şok ne guzel eksi bu tebrikler
Haftaya atarsin artıyı
Sabit olmanda güzel yemene rağmen,menulerini bundan sonra eksiksiz yazarmisin![]()
Karşı tarafa bir sormak lazım bugün mü son olsun yarın mi diye![]()
Tamam canım bugün asıla bildiğim kadarı asılırım
Cok sagolun canim benim , E Elif_Eylul gunun herhangi bir zamaninda aklima geliyorsunuz ikinize de dua ediyorum. Verecegim artik kendime inancim artti cok cok tesekkür ediyorum.Zaten her zorlukta birakmamalisin dur bakalım yeni başladın iyice bir asıl bak nasıl gidiyor kilolar![]()
Eylülün dediklerine mi alınıyor yoksa çocuğa bakmak mı istemiyorGeldim eve anam eylülle oynuyor suratli falan,kahvalti masasini hazirladim sadece suyu ısitmış![]()
Teşekkürler canım kaptanımSabit olmanda guzel
Afiyet olsun canım
Haftaya atarsin artıyı
Sabit olmanda güzel yemene rağmen,menulerini bundan sonra eksiksiz yazarmisin![]()
Tesekkürler kaptanim , emeginiz icin tekrar tekrar tesekkürler.Sabit olmanda guzel
Afiyet olsun canım
Haftaya atarsin artıyı