- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.121
Gecen 1kasa inciri anamı disciye götürduk doktara verdik ilgilensin anamla.diyePizzanın gözüne gözüne Vurmuşsun![]()
Seni gidi seniiiii
1 kasa incir götüreydin adam daha çok sevinirdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen 1kasa inciri anamı disciye götürduk doktara verdik ilgilensin anamla.diyePizzanın gözüne gözüne Vurmuşsun![]()
Seni gidi seniiiii
1 kasa incir götüreydin adam daha çok sevinirdi![]()
Afiyet olsun canımEveeetttttt gelelim ödülleremillete laf ettikten sonra BEN
Sabah
Çay
Az üzüm
Menemen
Zeytin
Peynir
1 kepekli ekmek
Oglen
Kırmızı gofret
Aksam 5.5 ta
Büyükçe bir kısır
Su 1 litre
Spor yok bugünlük
E Elif_Eylul
Bilen yazsın yavrunun üstünden yükü alsın
Gidem de künefe sipariş verem![]()
Pilav üstü baklavaaBelki aramızda bile değildir yiyen
Ha ben yesem pilav üstü baklava yerim![]()
![]()
![]()
Sen bugun yemege gittin kusura bakmaBende soyleyim kocama ne zamandan beri künefe siparişi verecekti![]()
Deme onu demeBelki aramızda bile değildir yiyen
Ha ben yesem pilav üstü baklava yerim![]()
![]()
![]()

Tatlı yemedim ama regl oldum kiSen bugun yemege gittin kusura bakma
Senmisin yoksamDeme onu deme![]()
Geçen mi? Kız 1 gün sonra neler oluyor bu vatanımızda fiyatlar alt üst. Mesela sen yeni gelen su faturasını gordunmuKiz gecen yapıyorlardi daha
Ben daha olmadımTatlı yemedim ama regl oldum ki![]()
Kac gelmis bana.50tl gelmistiGeçen mi? Kız 1 gün sonra neler oluyor bu vatanımızda fiyatlar alt üst. Mesela sen yeni gelen su faturasını gordunmubiz şokkkk
Pilav yemem ki baklava yiyeyimSenmisin yoksam![]()
Gelir bugün yarın eli kulagindadirBen daha olmadım![]()
Bende olmadimTatlı yemedim ama regl oldum ki![]()
Ne ara eve gittide sana gelcekAnnem ben geleyim pazartesi için diyordedim kayınvalidem bana bırakın gidin dedi dedim Osman götürecek bizi
![]()
Kız Ne pilavı ne baklavası biz künefe yiyeni arıyoruzPilav yemem ki baklava yiyeyim![]()
Kız 50 ise ipte başına köy bize 250 den aşağı gelmiyor elektirik desen oda 750 den aşağı gelmiyor bir geçen ay 900 geldi sanki iş yeri işletiyorumKac gelmis bana.50tl gelmisti![]()