- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.701
Ayyy kıyamam kuzuma çalıştı mı hak etmiş miniğim
Haketti magnum istiyormus birdeHer gün çalışsın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kıyamam kuzuma çalıştı mı hak etmiş miniğim
Haketti magnum istiyormus birdeHer gün çalışsın
![]()
Al al yesin yarasınHaketti magnum istiyormus birde![]()
Byyyİşimi yapmaya gidiyorum![]()
Tesekkür ederim senin ve misshayaletin sayesinde. Ve tabi diger arkadaslarin.76.6 mi canim öyleyse cok guzel arti
Afiyet olsun canım
Cok artin yok canim
Cok guzel gidiyosun tebrikler canim
Tamam canim ekliyorum
Tamam canim korumada kalirsin ozaman
Guzel eksi canim tebrikler
Afiyet olsun canım
1.4 eksin var tebrikler canim
Tebrikler canim![]()
Canim Ingilizce cizgi film acabilirsin evde. Kulak asinaligi olur. Peppa wurts var fili cok basit.Bu sene ingilizce de var derste
Bakalım ne yapacağız![]()
Bana da bana da , özellikle dolap ve cekmece düzeni icin baska bir bakisa ihtiyac var. Yok yani bende o yetenek. Düzeni korurum ama bu minimalistler gibi düzenleyemiyorum.Banada gelsene yardima
Oy kuzum benim haketmis. Yakin olsak kutu kutu alirdim. Yazin yegenim geldi Trden kutu kutu alip buzluga atiyorduk hergun yediHaketti magnum istiyormus birde![]()
Yok trendeyim eve gidiyorum.Herkes temizlikmi yapıyoryaabende kaldığım yerden devam edeyim o zaman
![]()
BenHerkes temizlikmi yapıyoryaabende kaldığım yerden devam edeyim o zaman
![]()
Ben kendi kendime o kadar tarla ev isinin arasinda bide burayi denetliyor yorum yapiyor baskasi olsa yapmaz emege saygi gostermelisin diyorum. Bu cidden cok motive ediyor. Allah razi olsun emegin icin.Şu eksik menu ve kilo bildirimlerini tek tek yazayimmi ben saat kaç bugun günlerden ne,neden yapilmiyor
Yok ya ne temizliği kahve yapiyorumHerkes temizlikmi yapıyoryaabende kaldığım yerden devam edeyim o zaman
![]()
Allah hepimizden razi olsun canımBen kendi kendime o kadar tarla ev isinin arasinda bide burayi denetliyor yorum yapiyor baskasi olsa yapmaz emege saygi gostermelisin diyorum. Bu cidden cok motive ediyor. Allah razi olsun emegin icin.
16 ne laCuma 75.9 pazartesi 16.6![]()
Küçücük kalmışım sen düşün16.6 mı o ne ki
Aramıza hoş geldinHoşbuldum sağolun erkek tartıldım aslında ama çocuğu birak okula gel çocukları ayarla anca yazabildim
Eline sağlık kaptancım@aminebusra
@BitterCikilata
Gurbettt42
@Eddaak
G Gokyuzu_kadar
@Hayaldebaris
@Klassklasik
@kittenlove
@M_atruska
@Pandora27
suspushanimcim
@ozlemblc
@Orjinalanne1
@Yine_yeni_yeniden
Kızlar spor sayfasındaki sporlar güncellenmiştir.
Yapmak isteyene spor sayfasının linkini buraya bırakıyorum kolay gelsin
Thread 'Yedengele
zayıfla
spor listesi
![]()
' Ye
dengele
zayıfla
spor listesi
![]()
Spor sayfasını gunlugun ilk sayfasında da bulabilirsiniz![]()
Neler yedinnnnn
Öcür dikerim kaptanım![]()