- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.961
Evet arardi benden kaçar gibi kacti,ama bisey var icimde bisey olmuş sanirimHer gün arar mi normalde abla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet arardi benden kaçar gibi kacti,ama bisey var icimde bisey olmuş sanirimHer gün arar mi normalde abla![]()
Bunu da denesinler bakalım
Zaten randevu alamiyoruz,simdide is bırakma yontemi yazikBunu da denesinler bakalım
Aynen abla bir randevu alana kadar çatlıyoruz geçen oğlumu götürdüm yine kontrole getir 2 hafta sonra dedi eve gelir gelmez randevu aldım yıksa sonra imkansızZaten randevu alamiyoruz,simdide is bırakma yontemi yazik
Bende alamiyorum canim 2kere aradimAynen abla bir randevu alana kadar çatlıyoruz geçen oğlumu götürdüm yine kontrole getir 2 hafta sonra dedi eve gelir gelmez randevu aldım yıksa sonra imkansız
Napcan gidemicen mi ,hiç mi yok ilerki günlerde ☹☹Bende alamiyorum canim 2kere aradim
Yok canim yokNapcan gidemicen mi ,hiç mi yok ilerki günlerde ☹☹
Kötü olmuşYok canim yok
Bugün biraz rahatsızım pek uğrayamadımB BitterCikilata bugün uğradimi
Geçmiş olsun ne olduBugün biraz rahatsızım pek uğrayamadım
Başım ağrıyor çokGeçmiş olsun ne oldu
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor çok
Sen neden uyumadinBaba da uykusuzluk vurmaya basladi. Gece toplam 3 saat uyuyabildim.![]()
Çok şükür canım bende iyiyim kışlık hazırlıklarına yeni başladımIyiz şükür ablam oğlum da iyi şükür
Sen nasılsın![]()
Bir şeyemi kırıldı acabaAnam aramadi hiç![]()
Geçmiş olsun canımBugün biraz rahatsızım pek uğrayamadım