Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemekle birlikte cig sebze mutlaka tüket lif ihtiyacini alirsin,istersen üstüne protien ekle yada yanina,Okulda zorlandığin bisey olursa burdan yazabilirsin,çözüm arariz
Evet sebze yemedigim için kabız oluyorum onun için kayısı yemeye başlamıştım.ogle arası olmadan 1 ders önce yiyorum eve gelince kahvaltı yapiyorum

Geçmiş olsun dolunaydan mi nazardan mi bizim evde de sürekli biseyler kırılıyor bozuluyor. 2 süpürge 1 TV ve mutfağın musluğu bozuldu bı zamana kadar
Sagol canim 🥰
Valla biz dolanaya mânaa buluyoruzda :confused:

Kış geliyor yeşillik daha çok olur 😍
Eşim çok sever. İlk evlendiğimiz sene sebze yemeği istedi ıspanak aldım yaptım sadece onu tanıyorum zaten sonraki hafta gittim alacak sebze bulamadım hiç birini tanımıyorum karnıbahar brokoliyi ayiramiyodum netten baktım bu seferde acaba kilo hesabımı tane hesabı mi diye gidip alamadım yine ıspanak alıp gitmiştim eve

Evet sebze yemedigim için kabız oluyorum onun için kayısı yemeye başlamıştım.ogle arası olmadan 1 ders önce yiyorum eve gelince kahvaltı yapiyorum
Iste kabızlık başlamadan önlem al ozaman
Arada yanına kayisı,incir,ceviz al istersen kahve yanina falan
Lifli gıdalari tüket,ara ögünde armutta yiyebilirsin,1bardak sütle

Eşim çok sever. İlk evlendiğimiz sene sebze yemeği istedi ıspanak aldım yaptım sadece onu tanıyorum zaten sonraki hafta gittim alacak sebze bulamadım hiç birini tanımıyorum karnıbahar brokoliyi ayiramiyodum netten baktım bu seferde acaba kilo hesabımı tane hesabı mi diye gidip alamadım yine ıspanak alıp gitmiştim eve
Akşam akşam güldüm ya 😂
Brokoli salatası güzel olur
Karnabahar baharatların yağlı kağıda ser fırına üzerine sarımsaklı yoğurt 🤤
Kereviz salatası yoğurtlu
Yada portakallı kereviz 😍

Son düzenleme:
Iste kabızlık başlamadan önlem al ozaman
Arada yanına kayisı,incir,ceviz al istersen kahve yanina falan
Lifli gıdalari tüket,ara ögünde armutta yiyebilirsin,1bardak sütle
İnşallah olmam o da kilo vermeme engel oluyo daha çok moralim bozuluyor sonra.
Yeşilçay ne kadar etkli peki diyette. İçtiğim zamanlar oldu ama tadı hiç hoşuma gitmiyo zorla içiyorum. Etkiliyse yine alacağım çok etkisi yoksa içmek istemiyorum

Yeşilçay ne kadar etkli peki diyette. İçtiğim zamanlar oldu ama tadı hiç hoşuma gitmiyo zorla içiyorum. Etkiliyse yine alacağım çok etkisi yoksa içmek istemiyorum
Ananaslı yesil cay alabilirsin,yada limonlusu var günde 2kere icebilirsin,ödem atar,
Sade olursa 1dilim limon at icine

Bağırsak çalıştırabiliyor bazı kişilerde günde 1-2 yeter
Yağ yakımı yapıyormuş
Ananaslı Yeşilçay güzel tavsiye ederim

Bağırsak çalıştırabiliyor bazı kişilerde günde 1-2 yeter
Yağ yakımı yapıyormuş
Ananaslı Yeşilçay güzel tavsiye ederim
Ananas bana şekerli gelmişti narlı yaban Mersinli buldum a101de muhteşemdi. Bitmiş hemen ama gelsin yine hepsini alacağım :)

İyi akşamlar
Bugünki menüm
Sabah 09:00 Türk kahvesi
Öğlen 12:00 patlıcanlı fırın köfte, karpuz
15:00 nektarin, 3 anjelika erik
18:00 tavuk (beşamel soslu) 2 içli köfte 1 dilim sütlü tatlı :):)
Gün içinde 3 tane kahve içmişim toplamda E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım

Akşam akşam güldüm ya 😂
Brokoli salatası güzel olur
Karnabahar baharatların yağlı kapıda ser fırına üzerine sarımsaklı yoğurt 🤤
Kereviz salatası yoğurtlu
Yada portakallı kereviz 😍
Kereviz enginar felan evresine geçmedim henüz. Diğerlerini hasliyorum gerisini eşim halledip yiyor ben hiç yemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X