- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #108.541
Gecen cuma 83.6 kilon canimYok kız pazartesi 84.4 dün bugün tam 84
Pazartesiyi saymayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen cuma 83.6 kilon canimYok kız pazartesi 84.4 dün bugün tam 84
Ayy bitsin diye dua ediyorum.ama parada lazim evi yaptirmayaE Elif_Eylul daha çok varmı incirin bitmesine
Tamam luppo yemeye devam
BiliyomHoşbuldum canim
Cumaya göre hareket ediyoruz ya![]()
Tamam luppo yemeye devam
Eee ne soruyon laynn misal pazartesi eksi geldin ama cumaya yedin yedin arti geldin pazartesi baz almicaksinizBiliyomanladık heyheylisin
![]()
Bende yedim ama gitmis luppolar
İnşallah tez zamanda ya çok yoruldunAyy bitsin diye dua ediyorum.ama parada lazim evi yaptirmaya
Belki 15gun sürer gibi canim
Tamm o caman cülide olçunEee ne soruyon laynn misal pazartesi eksi geldin ama cumaya yedin yedin arti geldin pazartesi baz almicaksiniz![]()
Sen çalışıyorsun eritiyorsunBende yedim ama gitmis luppolar![]()
5dk sen verirsin kızSen çalışıyorsun eritiyorsun
Annem diyor artık diyet yapma kızı okula götürüp getiriyorsun zaten eritirsin öylede çok kilon yok diyor dedim anne sanırsın 1 saatlik yol gidiyorum okulla aramız 5 dk![]()
Ben azrailim sizin başinızaAnne eve gelirde yetişkin kızları hiç bir iş yapmaz anne çıldırırya aynı o durumda hissettim kendimi E Elif_Eylul gelince bi çeki düzen veresim geldi kendime![]()
Göbeeeem var yaaa bi şu 60'ı göremedim5dk sen verirsin kız
Ama boyun var zaten kilonu korusan yetcek
Seni bile yiyebilirikBugün neler yiyceniz hele diyin bakem![]()
Seni bile yiyebilirikBugün neler yiyceniz hele diyin bakem![]()
Valla sen gelince millet gezdiği konulardan hemen buraya ışınlandıBen azrailim sizin başinıza![]()
Bence o eski Azraileden eser yok şimdi bisey dediğinde küsüp gidiyorlar eski halin olsa sayfada bizden başka kimse kalmayacakBen azrailim sizin başinıza![]()
Suanda 19kisiyiz geldigimde 3kisi vardiValla sen gelince millet gezdiği konulardan hemen buraya ışınlandıay çok güldüm
Ben demeyeyim kötü örnek olmayayım arkadaşlaraBugün neler yiyceniz hele diyin bakem![]()