• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa sendemi kıskandın uyuduğum icin:skandal::skandal:

Ama ben 5buçukta kalkiyorum tarlaya gidiyorum sende kaldir cocuklari o saatte sonra ögle uykusu uyursunuz:confused:
Uyucam simdi , gece 6 kez uyandim.😒

2 ser kez altlarina cis yapmislar don carsaf degistir , sonra oglum sabah erken geldi ben sizle uyucam yatagina gonderdik ben uyuyamiyorum diye geldi bu sefer 😩😩 bugun carsaf kiyafet yikamakla gecti.

Uyucam simdi , gece 6 kez uyandim.😒

2 ser kez altlarina cis yapmislar don carsaf degistir , sonra oglum sabah erken geldi ben sizle uyucam yatagina gonderdik ben uyuyamiyorum diye geldi bu sefer 😩😩 bugun carsaf kiyafet yikamakla gecti.
Altlari bağlimı yaw😵‍💫

Maalesef abla bagli degil ama gece kalkip su icince altlarina yapma olasiliklari cok. Yoksa biz dikkat edip gece de cise kaldirinca olmuyor ama gece uyanip oglum.bayagi su icmis.😒😩
Gece çişe göturmek yerine,9dan sonra su verme enson çise götür yapsinlar,neden kaçirıyorlarki yaslarida var

Çocuklar aşağıya kapıya indi bende ortalığı topladım her yerden oyuncak çıkıyor 😶
3poset dün ayirdim rahatladi sanki dolap,vercem aksama bende,1büyük poset esya topladim onlarida vercem,yepisyeni esyalar duruyor hepsini vercem,aaaa bunebe😵

3poset dün ayirdim rahatladi sanki dolap,vercem aksama bende,1büyük poset esya topladim onlarida vercem,yepisyeni esyalar duruyor hepsini vercem,aaaa bunebe😵
Ay sabah beri 2 kez süpürdüm 5 kez topladım😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X