• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ve onu Balıkesir de bulmak asırı zor cunku yerli insanı bile ya İzmir ya Bursa ya gidiyor düşün 🙃🙃
Ameliyat doktorum cok iyiydi benim dertlerimi anlatmadan anlıyordu 🙃 alerjimi burnuma kamerayla bakınca evet var diyordu direk 🙃
Benimde öyle oldu kamera ile bakınca yoğun alerjin var dedi ameliytalik durum göremedi o zaman şimdi iyiyim ama çok devam ederse gidip ilaç baslicam.

Evet ve onu Balıkesir de bulmak asırı zor cunku yerli insanı bile ya İzmir ya Bursa ya gidiyor düşün 🙃🙃
Ameliyat doktorum cok iyiydi benim dertlerimi anlatmadan anlıyordu 🙃 alerjimi burnuma kamerayla bakınca evet var diyordu direk 🙃
Bursada doktormu var beee bizmi görmüyoz :KK45:

Benimde öyle oldu kamera ile bakınca yoğun alerjin var dedi ameliytalik durum göremedi o zaman şimdi iyiyim ama çok devam ederse gidip ilaç baslicam.
Hee iyi doktormus işte her doktor anlamıyor kamerayla bu salaklara diyorum mesela sana bunu kim dedi lam biliyorum ki diyorum size 🙃🙃

Simdik corba icmeye en kolayından :kk77:

Eklentiler

• IMG_20220926_102214.webp
    IMG_20220926_102214.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 33
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X