• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul canım benim sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı ameliyat olacakmisim bugün yatış yapıldı ya4in operasyon var aranızda olamiyacagim
Herşey için çok teşekkür ederim hakkınızi helal edin
Geçmiş olsun canım 💞

Günaydınnn 🎊

Dün nöbet ertesi uyuykalmışım akşam menğmğ yazamadımm ;

Sabah ; peynirli tam buğday ekmeğine sandviç

Öğlen yok

Akşam ;tavuklu salata

Sonrasında diyetisyene gittim o yüzden tatlı hakkımı kullandım 😄

Çikolatalı meyveli bi tatlı yedim akşam , biraz da kuruyemiş 😊

1 ayda al ve sadece 350 gram yağ vermişim ama 🙄 haftada yarım bari gitse iki kilo olurdu ya çok yavaş veriyorum

Yeme düzenim olmadığı için metabolizmam hızlanamıyot bi türlü

E Elif_Eylul

Kayınvalidemin duduklusu patlamış mutfak savaş alanı olmuş gittim temizledim geldim. Az yatayım diyordum yine kısmet olmadi🥲
Anaaa nasıl.yaa hep korktuğum şey,bisey yok degilmi
E Elif_Eylul canım benim sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı ameliyat olacakmisim bugün yatış yapıldı ya4in operasyon var aranızda olamiyacagim
Geçmiş olsun canım 😘
Günaydınnn 🎊

Dün nöbet ertesi uyuykalmışım akşam menğmğ yazamadımm ;

Sabah ; peynirli tam buğday ekmeğine sandviç

Öğlen yok

Akşam ;tavuklu salata

Sonrasında diyetisyene gittim o yüzden tatlı hakkımı kullandım 😄

Çikolatalı meyveli bi tatlı yedim akşam , biraz da kuruyemiş 😊

1 ayda al ve sadece 350 gram yağ vermişim ama 🙄 haftada yarım bari gitse iki kilo olurdu ya çok yavaş veriyorum

Yeme düzenim olmadığı için metabolizmam hızlanamıyot bi türlü

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 😘
Sorun saģlıkçı olman😂 oyuzden gece gundüz yemeleri şasıyor,busefer yağ yakamıyosun

Anaaa nasıl.yaa hep korktuğum şey,bisey yok degilmi

Geçmiş olsun canım 😘

Afiyet olsun canım 😘
Sorun saģlıkçı olman😂 oyuzden gece gundüz yemeleri şasıyor,busefer yağ yakamıyosun
Çok canim birşey şükür

Geçmiş olsun canım ❤️

muhtemelen buralarda görmüştürsün :KK70: başı sonu gelmeyen diyetlerden :KK70:
Muhtemelen dogru🤪
Katilabilirsin tabikide seni taniyalim istersen,formu doldurursan,yarin cuma bildirim bildirimi ozaman yaparsin

Muhtemelen dogru🤪
Katilabilirsin tabikide seni taniyalim istersen,formu doldurursan,yarin cuma bildirim bildirimi ozaman yaparsin
formu hemen dolduruyorum canım şuan tartım yok aldım kargoya verilmesini bekliyorum bildirimi haftaya yapsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X