- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #113.961
Çok şükür Canim kendin de birşey yokAaa kendisine bişey oldu mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür Canim kendin de birşey yokAaa kendisine bişey oldu mu![]()
Geçmiş olsun canımE Elif_Eylul canım benim sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı ameliyat olacakmisim bugün yatış yapıldı ya4in operasyon var aranızda olamiyacagim
Herşey için çok teşekkür ederim hakkınızi helal edin
Altını kısmamışsa patlamıştır aman iyi onda bişi olmasındaBüyük ihtimal suyu bitmiş dolaplar her yer batmış şükür kendinde birşey yok
Bilmiyorum canım beni de görümcem aradı o an onunla telefonda konuşuyormuş Allah'tan mutfakta degilmisAltını kısmamışsa patlamıştır aman iyi onda bişi olmasında
Anaaa nasıl.yaa hep korktuğum şey,bisey yok degilmiKayınvalidemin duduklusu patlamış mutfak savaş alanı olmuş gittim temizledim geldim. Az yatayım diyordum yine kısmet olmadi![]()
Geçmiş olsun canımE Elif_Eylul canım benim sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı ameliyat olacakmisim bugün yatış yapıldı ya4in operasyon var aranızda olamiyacagim
Afiyet olsun canımGünaydınnn
Dün nöbet ertesi uyuykalmışım akşam menğmğ yazamadımm ;
Sabah ; peynirli tam buğday ekmeğine sandviç
Öğlen yok
Akşam ;tavuklu salata
Sonrasında diyetisyene gittim o yüzden tatlı hakkımı kullandım
Çikolatalı meyveli bi tatlı yedim akşam , biraz da kuruyemiş
1 ayda al ve sadece 350 gram yağ vermişim amahaftada yarım bari gitse iki kilo olurdu ya çok yavaş veriyorum
Yeme düzenim olmadığı için metabolizmam hızlanamıyot bi türlü
E Elif_Eylul
13 varmıyız13kisiyiz kimse yok![]()
Ben seni taniyorum sankimselam kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Çok canim birşey şükürAnaaa nasıl.yaa hep korktuğum şey,bisey yok degilmi
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Sorun saģlıkçı olmanoyuzden gece gundüz yemeleri şasıyor,busefer yağ yakamıyosun
Geç kaldin şuanda yokuz13 varmıyız![]()
Hepsi gittiGeç kaldin şuanda yokuz
Iyi ozaman nasil olmuş yaaÇok canim birşey şükür
muhtemelen buralarda görmüştürsünBen seni taniyorum sankim![]()
Kactı trenHepsi gitti![]()
Muhtemelen dogrumuhtemelen buralarda görmüştürsünbaşı sonu gelmeyen diyetlerden
![]()
formu hemen dolduruyorum canım şuan tartım yok aldım kargoya verilmesini bekliyorum bildirimi haftaya yapsamMuhtemelen dogru
Katilabilirsin tabikide seni taniyalim istersen,formu doldurursan,yarin cuma bildirim bildirimi ozaman yaparsin
Bilmiyorum ki kemikli et ve barbunya pişirirken olmuş Allah'tan yanında degilmisIyi ozaman nasil olmuş yaa
Napim çalışıyom benKactı tren