• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kesin ölcem şimdi 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Bugün değilsede yarın kesin :KK17::KK17::KK17:
Bir daha gözünü ayırma 😂
Ayırmam 🤣
Eee oda babasının oğlu 🥸🥸🥸 büyük kizim daha 2 yaşında yoktu kebabcinin yolunu biliyordu etciye geldik diye 🤣🤣🤣
Bebe ne yapsın yat kalk kebap🤣
Hep esma konuştu
Esma kadar taş diycemde altında araba ezmiş gırbaya dönersin🤣
Nasıl okurum nasııııllllll:KK61::KK61:
Okuma salla gitsin 🥲

Dünkü spor listem 19000 adım
80 dakika leslie
Başka yapmadım. Bugün te tamamen dinlenmeyi düşünüyorum. Abartılı çalışıyorum sanırım yoruldum 😔. Kaptanım E Elif_Eylul 8000 adım atabilir miyim bilmiyorum halsizlik var . M MissHayaLet

Gidicek yeterki pes etme bende 80 le başladım şimdi 72 ye düştüm sende vereceksin üzülme zaman alıyor malesef ama biz bu kiloları 3 5 ayda almadıkki hemen de verelim öyle düşün pes etme🥰

Ayyyy bittoo tadıbuyu yiyince müptelası olcan o kadar diyim şahane yok böyle bişiii🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠
Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum tam kilo gitti tamam diyorum geri geliyor. Ben anlamıyorum bu zayıf insanlar ac mi geziyor da kilo almıyor

Günaydın herkese hayırlı pazarlar
Dünkü menüm E Elif_Eylul
Sabah patates közleme 3 tane mandalina boyunda. 2 dilim ekmek . peynir . zeytin
ara ve öğle yok
akşam brokoli salatası. yoğurt 1 kase. 2 dilim ekmek. 1 kase 🍅 çorbası
Kahve yanında bir küçük kare çikolata
2 litre su içildi Screenshot_2022-12-10-16-35-49-48_826f97d1fe8293fa8f91a105666a5dca.webp

Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum tam kilo gitti tamam diyorum geri geliyor. Ben anlamıyorum bu zayıf insanlar ac mi geziyor da kilo almıyor
Bazılarının ki genetik yaramıyor yediği bizede nefes almak bile yarıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X