• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
menümmm
Yarın gene ketoya geçerim ben bu gün böyle oldu ketoda iyi sonuç almıştım
Annem derdi kurban etiyle kilo alınmaz (arada sırada yediğinle )😅
Sabah
Melemen
Zeytin
Peynir
Badem

Ara
Neskafe
badem 5 tane

Akşam
Kısır
İçli köfte 3 tane

Adım yok spor yok :oops: yarın yapacağım ama kesin inşallah
Afiyet olsun canım 😘
Hem kısır hem icli köfte 🙄
Adim neden yok 8bin nerde

Bende derim valla gecen arkadas aradi orucluyum baska zaman dedim😒
Iyi ettin onlar kilo alsın biz verelim geçen oturmada bi arkads beni yüksek kilomda görmüştü daha görmemişti yani arkadaşımın arkadaşı kinayeli bir şekilde a ac mi gezdin de verdin kilo dedi sence ben ne dedim 😎

Eklentiler

• 16707779946794821733530348966974.webp
    16707779946794821733530348966974.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 19
Iyi ettin onlar kilo alsın biz verelim geçen oturmada bi arkads beni yüksek kilomda görmüştü daha görmemişti yani arkadaşımın arkadaşı kinayeli bir şekilde a ac mi gezdin de verdin kilo dedi sence ben ne dedim 😎
Ne dedin?

Hastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu​

Bu hafta derin temizlik yapıyorum çok vakit bulamadım 🙈🙈🙈pazartesi salı da devam edeceğim çarşambadan itibaren elimden geleni yapmaya calisirim

Sen zayıftın ben zayıflamak icin aç kalmadım diyetsyen eşliğinde aç kalmadan doyarak sağlıklı kilo verdim bak hala almadım ama sen baya yol almışsın 100 e az kalmış dedim morardı (beni eleştirene kadar kendine aynada bak ) bu arada diyetsyene burda gitmek çok lüks sayılır ordan da havamı attım haddini bilmeyene bildirceksin bunları öğrettiler bana kilom yüzden çok ağlattılar ama artık ağlamak yok onlar ağlasın herkes kalbinin ekmeğini yer kötü onlar çok kötü eskiler benim için acı dolu günler k.b baya uzattım 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X