• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaktaymıssınız ama annen veya kayınvalide biraz gelemez mi 😶 ya da sen gitsen biraz kafa dağıtmaya
Bu haftasonu kaynanamlara gidiyoruz. Umudum yok çünkü kaynanamin başında iki çocuğu var zaten ancak hallediyor. Sonraki hafta memlekete gidiyorum bi 20 gün inşallah orda dinlenecem diye hayaller içindeyim.

öğle arası kanıma girdiler hamburger yemeye götürdü kızlar yeni yeni tanışıyoruz kırmak istemiyorum kimsei ama çok pişman oldum çokkkk akşam bişi yemeden dengelemeye çalışacagım inşaşah
:tokat: :tokat: :tokat: :tokat:bende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda

Bu haftasonu kaynanamlara gidiyoruz. Umudum yok çünkü kaynanamin başında iki çocuğu var zaten ancak hallediyor. Sonraki hafta memlekete gidiyorum bi 20 gün inşallah orda dinlenecem diye hayaller içindeyim.
Kv genc mi senin 😶 inşallah memlekette dinlenirsin 😕

öğle arası kanıma girdiler hamburger yemeye götürdü kızlar yeni yeni tanışıyoruz kırmak istemiyorum kimsei ama çok pişman oldum çokkkk akşam bişi yemeden dengelemeye çalışacagım inşaşah
Kırmak istemiyoruz değil de aslında benim de canım istiyor o. Ben de bu ara o tuzağa düşüyorum maalesef :(

:tokat: :tokat: :tokat: :tokat:bende avm ye gidiyorum corba iciyorum tavuk dunyasinda
herkes aynı şeyi yiyelim deyince oyun bozan gibi olmak istemedim masalalh abbaların hepsi sıfır beden ve hergün dışarda yemekteler ben mi bilmiyourm yemeyi onlar mı anlamadım :KK43: :KK43: :KK43:

Kırmak istemiyoruz değil de aslında benim de canım istiyor o. Ben de bu ara o tuzağa düşüyorum maalesef :KK43:
aslında pek sevmem hamburger vs ben biraz daha ev yemekçiyiz bu günaha girdim bariş mantı yeseydik diyorum içimden:confused::confused::confused::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Kv genc mi senin 😶 inşallah memlekette dinlenirsin 😕
Aslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.

Aslında aşırı genç degil ama 8 yaşında kaynım var işte tekne kazintisi. Bir tanesi de 16 yaşında. Görümcem evli bı de eşim var en büyükleri.
8yasında kaynınmi :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X