Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben cins kocama dedim o zaman eylülde tamamı harç parası falan 5 bine halloluyordu bakalım benimki ne kadara olcak😐
5 bin bile tutmadı 2500 kursa 1461 harc parası verdim düz 4 bin de😳 Allah yardımcın olsun 😕 vala artık nolcak bilmiyorum bircok sey lükse kacmaya basladı insanlar icin bu da öyle 😕

valla bende vermem. Asiri sacma ya zengim olsam bile vermem gibime gelior. Insanlar nereye para hariycagini sasiyor ben anlamadım
Ya faydalı yatırım yapacak bir çok şey varken bende vermem o kadar para telefona . İşimiz sosyal medyada belki o yüzden iyi bi bilgisayar alırız ama telefona o kadar para hayatta vermem gibime geliyor zengin olsak bile
Telefonlara çok para vermeye karşıyım ben ya 15000 telefon mu olur o ne öyle mesela gereksiz. Alo diyor mu nete giriyor mu benim için bitmiştir
Aynen öyle bencede . Ama 15000 pek değeri kalmadı artık . O verilir yine . 30 bin 50 bin çok fazla bence

5 bin bile tutmadı 2500 kursa 1461 harc parası verdim düz 4 bin de😳 Allah yardımcın olsun 😕 vala artık nolcak bilmiyorum bircok sey lükse kacmaya basladı insanlar icin bu da öyle 😕
O zamanlar içine doğmamış 😂içimden gelmiyor du diyor ehliyet almam kaza yaparımda bişey oöur diye şimdi öyle bi düşüncem yok diyor zam gelince düşünceleri değişti😂😂😂😂

Menüm
Şekersiz 8.gün
Kahvaltı
1.5 dilim esmer ekmek
Biraz tulum peyniri
1 köy biberi ayak üstü yedim kahvaltıyı

Öğle etli patates vardı menüde
3 4 küp patates 1 kepçe etinden
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran

Akşam
300 gr pırasa
20 gr esmer ekmek
70 gr 🐔 bulgur pilavı
100 gr yoğurt
Ara
1 orta boy muz
E Elif_Eylul
M M_atruska

Menüm
Şekersiz 8.gün
Kahvaltı
1.5 dilim esmer ekmek
Biraz tulum peyniri
1 köy biberi ayak üstü yedim kahvaltıyı

Öğle etli patates vardı menüde
3 4 küp patates 1 kepçe etinden
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran

Akşam
300 gr pırasa
20 gr esmer ekmek
70 gr 🐔 bulgur pilavı
100 gr yoğurt
Ara
1 orta boy muz
E Elif_Eylul
M M_atruska
M MissHayaLet ayşooo bak bakem🤣

Geçen bi kadınla konuşuyoruz . 250 bin takipçili bi sayfası vardı instagram da göremiyorum seni diye mesaj attım wp den sayfası kapanmış instagram güncellemesinde kaybolmuş açtırmaya çalışıyormuş . Biraz dertleşti şöyle kötü durumdayız böyle kötü durumdayız diye tam böyle üzülüyordum ki . Ev aldık kiracı çok zam yapınca dedi . Bide demez mi 2.5 milyona aldık diye. Şok olup kendime üzülmeye başladım:)))))) var böyleleri de işte
Artık kıytırık ev bile olmuş 1 milyon 😞

Geçen bi kadınla konuşuyoruz . 250 bin takipçili bi sayfası vardı instagram da göremiyorum seni diye mesaj attım wp den sayfası kapanmış instagram güncellemesinde kaybolmuş açtırmaya çalışıyormuş . Biraz dertleşti şöyle kötü durumdayız böyle kötü durumdayız diye tam böyle üzülüyordum ki . Ev aldık kiracı çok zam yapınca dedi . Bide demez mi 2.5 milyona aldık diye. Şok olup kendime üzülmeye başladım:)))))) var böyleleri de işte
Ahahhaaa kızıp ev almak nasip olsun herkese
Ya faydalı yatırım yapacak bir çok şey varken bende vermem o kadar para telefona . İşimiz sosyal medyada belki o yüzden iyi bi bilgisayar alırız ama telefona o kadar para hayatta vermem gibime geliyor zengin olsak bile

Aynen öyle bencede . Ama 15000 pek değeri kalmadı artık . O verilir yine . 30 bin 50 bin çok fazla bence
Biraz daha 30-50 bin normal gelcek
Eşimle benim telefon kriterimiz. Pubg ye giriyor güzel oynatıyor mu ? Yeterli mi ? O oyunu kaldıran bütün telefonlara okeyiz 🤣🤣🤣
Ahahaha benim için mail alıp yollaması lazım, işim için kasmaması lazım, iyi fotoğraf çekmesi lazım 🤣 tek yol iphone oluyor. Çünkü meret hiç kasmıyor 🥰
Artık kıytırık ev bile olmuş 1 milyon 😞
1 milyona ev mi var🥺biz mart ayında 860 bine aldık evi bu yıl sonu 2 milyon oldu değeri😒

Ahahhaaa kızıp ev almak nasip olsun herkese

Biraz daha 30-50 bin normal gelcek

Ahahaha benim için mail alıp yollaması lazım, işim için kasmaması lazım, iyi fotoğraf çekmesi lazım 🤣 tek yol iphone oluyor. Çünkü meret hiç kasmıyor 🥰

1 milyona ev mi var🥺biz mart ayında 860 bine aldık evi bu yıl sonu 2 milyon oldu değeri😒
Gerçi o da doğru anca sokak arası küçük bişi vardır
bizim burda 1+1 1,5 dan başlıyor
Tam zamanında almışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X