Yeğen meselesi

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Merhaba kızlar. Tavsıye ve önerilerınıze ihtiyacım var.. Eşimin yegenı bu vırus donemınde bızde kaldı kendısı bayan evli ama esı gorev nedenı ile gelemıyo kendısı bızde kaldı 1 ay oldu hıc gıdesı yook.. Mesela ızın alalım falan demıyor bende bu naldım evde 3. Bı sahıs olmasından.. Bu surede uzayıp gıdecek gıbı gorunuyo ne yapmalıyım sizce nası bı yol izlemeliyim

Ya benı arayıp aglıyordu sureklı sehırlerımiz de yakın. Dedı esımı 14 gun karantınaya aldılar dedım gel bıze o vakıt ama bu sure bıtmedı 1 ay oldu daha uzayacak esını bırakmıyorlar napacagımı sasırdım.. Annesıne gondercem ıkametı annesındeymıs ama gıdıp ıızn almak gerekiyormus eşiminde pek umrunda degıl ızın falan ben kendımı yıyorum işte

ay çok sinir olurum öyle tiplere. insan rahatsız olur, bir çekinir ya. ne demek 1 ay? tavırlarınızla belli edin bir süre. yok işlemiyorsa açık açık söyleyin. benim eşim göreve gittiğinde anneme babama bile gitmiyorum, çekiniyorum. tek kalıyorum evimde.

Siz de onu bunaltın:) Ailesi yok mu neden size geldi ve gelirken ne kadar kalmayı planladığını söylemedi mi
Ya aslında bende artık cok gulemıyorum zaten sureklı gulmek zorunda da degılım suratım asık sonuc itibarı ile umursamıyor.. 14 gun du guya sure uzadı burda kalmayı dusunuyo sureklıve ben tahammul edemiyorum

siz de niye davet ediyorsunuz. ikameti neredeyse oraya gitsin. bir kere yüz verince arkasını alamıyoruz. ne kadar mesafe o kadar iyi. bunu bilir bunu söylerim.

Esi her goreve gittiginde sizde mi kalacak? Insan bir rahatsiz olur, rahatsizlik vermek istemez ama masallah pek bir rahatmis.
Her goreve gıdın e annesıne gidiyor annesınede gıtmedı vırus gotururum yaslı dıye.. Cok ağlayınca bende bıze gel bari dedım ve sonra yasaklar geldı kaldı burda.belkı bana zararı yok ama esımle tartısamıyorum bıle yaa evde ajan gbı

siz de niye davet ediyorsunuz. ikameti neredeyse oraya gitsin. bir kere yüz verince arkasını alamıyoruz. ne kadar mesafe o kadar iyi. bunu bilir bunu söylerim.
Ah canım ben bılsem boyle uzayacak cagırır mıydım esını bırakmıyolar.. 14 gun dedıler 1 ay oldu daha bayramı falan burda etmeyı dusunuyo.. Aksama kadar yatar benım cocugum var erken kalkıyorum sonucta salonda bırının yatması benı acayıp rahatsız edıyo oruc halımle cınnet gecırırım artık

Evett aslında evınde kalması lazımdı ama sureklı bana agladı bende dayanamadım.. Surat yapıyorum artık esımlede aram bozuldu

bir eve gittiğinde sen oranın kurallarına uyup diken üstünde olmak gerekir benim görüşüm. eşinizin oralı olmaması da ilginç. uygun bir dille anlatmayı denediniz mi eşinize?

bir eve gittiğinde sen oranın kurallarına uyup diken üstünde olmak gerekir benim görüşüm. eşinizin oralı olmaması da ilginç. uygun bir dille anlatmayı denediniz mi eşinize?
Ya sahsen ben rahat edemem evım benım ıcın en rahat yer. Ama onada bura rahat yemegı onune gelıyo ne yıcem derdı yok alısverısı yapılıyo 20 gundur dısarı cıkmadı super izole olmus durumda.. Sureklı telefon da konuşuyor gercekten geriliyorum ve asırı yalan soyleyen bı tıp kafadan uydurup anlatıyor anlasamıyoruz pek.. Esımde bılıyo soyluyorum hıc mutlu degılım dıye oda bende huzurlu degılım sen boylykn dıyor ama yınede gıdıp ızın cıkarmıyo

Bazı insanların yüzsüzlüğü beni hayrete düşürüyor. 1 ay misafirlik olur mu valla açıkça rahatsız olduğunuzu belli edin çeksin gitsin hiç de kafanıza takmayın alınır mı gücenir mi diye.

Takıyorum aslında yaa azcık sert olsam keske.. Amaa ben dedım ızınlere baksana nasıl alınıyor annenın yanında kal biraz da hıc oralı olmuyo.. Esıde benı bekleme gıt demıs.. Valla napcam bılmıyorum zaten ızın cıkarmakda mesele sıralar cok fazla

böyle yüzsüz insanlara da kıl kapıyorum
ben kimseyi çekemiyorum sanırım
direk yüzüne söyleyin e-devletten izin dilekçesi yapılıyor git biraz da annende kal diye
çekinecek neyiniz var ki o çekinmiyor da siz niye çekiniyosunuz

Daha nekadar kalicaksin de laf sok kardesim yatiya gelicek sen ikametin oldugu yere basvursan falan de ay bu evde kapali kaldigimiz donemde ne misafiri kocanla cocugunla bas basa duracagina? Kv varsa onu ara o soylesin yada sen kotu olmak adina artik su iznini alip gitsen biz sorlaniyoruz falan de kendi dusunsun yuzsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…