- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Buyuksehir de değilseniz kısıtlama yok ondan olmayabilir mı?E devlette bızım oldugumuz sehır yok veya gıdecegı sehır onu nasıl yapacaz acaba :)
14 gün karantina süresi 28 güne uzatıldı..şehir dışına giden -gelen askeri personel 28 gün karantinada tutuluyorburada buna benzer çok konu var. bence cidden evde yalnız kalamayacak insanlar evlenmesinler. anne babalarını geçtim başkalarına eziyet ediyorlar.
14 gün uzatıldığına göre eşi hasta diye anlıyorum bu arada ? yoksa karantinası biteni gönderirlerdi.
bence eşiniz konuşsun. eşiniz konuşamıyorsa da siz sanki 1-2 güne gidicekmiş gibi, "sen şimdi evine dönüyosun ya giderken şunu şunu yaparsın" diyin. artık anlamazsa da açıkça söylersiniz.
Sinir oluyorum böyle konulara ya. Adamın nasıl ve neden umurunda olmaz başka birinin evde kalmasından. Eşiyle özel anları olur insanın bunları da mı düşünemiyorlar.Ya benı arayıp aglıyordu sureklı sehırlerımiz de yakın. Dedı esımı 14 gun karantınaya aldılar dedım gel bıze o vakıt ama bu sure bıtmedı 1 ay oldu daha uzayacak esını bırakmıyorlar napacagımı sasırdım.. Annesıne gondercem ıkametı annesındeymıs ama gıdıp ıızn almak gerekiyormus eşiminde pek umrunda degıl ızın falan ben kendımı yıyorum işte
14 gün karantina süresi 28 güne uzatıldı..şehir dışına giden -gelen askeri personel 28 gün karantinada tutuluyor
Bence de öyle ama konu sahibi arkadaşımızın da en başından bize gel demesi ..şimdi ise bunaldım demesi doğru olmamış.Kendisi kendi ağzı ile davet etmese kadın ona göre bir çözüm bulacak belki ailesinin evine gidecekti..zaten seyahat kısıtlaması gelmişken artik kendi evine bile dönmek zor iken ailesinin evine de gidemezçevremde asker olmadığı için dikkatimi çekmemiş. yani bilemiyorum, mümkün olduğunca bir evde az kişi kalmak gerekli. çekirdek aile dışından insanların kendi evleirnde kalmaları bence en doğrusu.
kendi anne babası arayıp konuşsalar ?
Bence de öyle ama konu sahibi arkadaşımızın da en başından bize gel demesi ..şimdi ise bunaldım demesi doğru olmamış.Kendisi kendi ağzı ile davet etmese kadın ona göre bir çözüm bulacak belki ailesinin evine gidecekti..zaten seyahat kısıtlaması gelmişken artik kendi evine bile dönmek zor iken ailesinin evine de gidemez
Eşinize neden sarıyorsunuz anlayamıyorum, adam ne yapsın. KadınA deyin sen de artık öğren bakalım izin. Nasıl çıkarılıyormuş git iznini çıkar deyin.. eşiniz ne alaka.. evini özlemişindir artık gidersin herhalde filan de bence kadına o da gitsin bebek mi bu?Ya sahsen ben rahat edemem evım benım ıcın en rahat yer. Ama onada bura rahat yemegı onune gelıyo ne yıcem derdı yok alısverısı yapılıyo 20 gundur dısarı cıkmadı super izole olmus durumda.. Sureklı telefon da konuşuyor gercekten geriliyorum ve asırı yalan soyleyen bı tıp kafadan uydurup anlatıyor anlasamıyoruz pek.. Esımde bılıyo soyluyorum hıc mutlu degılım dıye oda bende huzurlu degılım sen boylykn dıyor ama yınede gıdıp ızın cıkarmıyo
Büyükşehirdeyız canım.. Yani sevmemek degıl kafa yapımız farklı ama su var bu donem cok sıkıntılı en yakınım bile olsa su an evde istemem zaten strestlıyım insanın gozune batıyor herseyBuyuksehir de değilseniz kısıtlama yok ondan olmayabilir mı?
Zaten çok sevmediğiniz biriyle neden görüşüp evinize çağırıyorsunuz?Asıl soru başkasının evinde bu kadar süre kalanlar nasıl kalabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?