Esımın tarafında bu cok normal nolcak kı sonucta ben yengesiyım onun, hepsı namaz kılar oruc tutar herkesten cok hacı hoca amaa bu konularda böylelerYa bi de eşiniz gece vardiyasında çalışıyor. Erkek yeğenin sizinle başbasa kalması doğru mu? Cidden eşiniz bu konularda çok pasif. Üstteki arkadaşın dediği gibi eşiniz mesafe koyamıyorsa siz açık açık gelene söyleyin. Kotu olursaniz olun. Onlar da bu kadar düşüncesiz olmasinlar. Bir kaç gün bekleyin. Baktınız aylarca eve yerleşme moduna giriyor. Acik acik konuşursunuz.
Okudum ve yorum yaptım üslubum da gayet düzgün. Peki iyi günlerAyy cok gerı kalmıs sın uslu unda cok sinir bozucu, zaten bütün cinlerim tepemde seninle bozuşmak istemiyorum
Gercekten cok gerginim canım kusura bakma, patlıcak yer arıyorum hakkını helal etOkudum ve yorum yaptım üslubum da gayet düzgün. Peki iyi günler
Evetttt yine ben :) abi gercekten benım derdim bitmiyor.. Şimdide baska bi yegenı bızım burada işe gırmıs memleketten kalkıp buraya geliyor, pekı bunun bızde kalacak olma ihtimali yuzde 90, şimdi napmalı He ben napım gelen gidenden oturu adamı mı boşayım nolcak benım bu halim, yegen erkek bu arada 18 yasında, evler yanıyor ben evde acık geziyorum Bayaa normalde kapalıyım, hamileyım yanıyorum ben napcam soyleyın
Hayır deyin konu kapansın. Yollayan insanlar çocuğuna bir ev tutsun .eşiniz de öyle rahat olmaz o çocukta rahat edemez desin ve konu kapansın. Bence kârı koca fazla sessiz pasif kalıyorsunuz eviniz o yuzden otele dönmüşEvetttt yine ben :) abi gercekten benım derdim bitmiyor.. Şimdide baska bi yegenı bızım burada işe gırmıs memleketten kalkıp buraya geliyor, pekı bunun bızde kalacak olma ihtimali yuzde 90, şimdi napmalı He ben napım gelen gidenden oturu adamı mı boşayım nolcak benım bu halim, yegen erkek bu arada 18 yasında, evler yanıyor ben evde acık geziyorum Bayaa normalde kapalıyım, hamileyım yanıyorum ben napcam soyleyın
Hacı hoca olmalarıyla alakası yok. Sapla samanı karıştırmayınEsımın tarafında bu cok normal nolcak kı sonucta ben yengesiyım onun, hepsı namaz kılar oruc tutar herkesten cok hacı hoca amaa bu konularda böyleler
Hayır bı dini yaşıyorsan herseyın kabul et, evet namaz kılıyosun herseyı yapıyosun ama helal haram ayırmıyorsun olur mu öyleHacı hoca olmalarıyla alakası yok. Sapla samanı karıştırmayın
Dini yorum yapmak yasakHayır bı dini yaşıyorsan herseyın kabul et, evet namaz kılıyosun herseyı yapıyosun ama helal haram ayırmıyorsun olur mu öyle
PkiDini yorum yapmak yasak
Bizde kalacağını deseydı kabul etmıcektım ama demedı şukur, sezonluk işci gelmıs ıs sahıbı herseyı karsılamıs zatenSizde de amma sabır varmış. Şu saatten sonra eşim bir şey demiyorsa ben arar oğlanın annesine sorardım kalacak yerini. Bizde kalamayacağını da kesin net şekilde ifade ederdim. Kim darilirsa darılsin gram umrumda olmaz. Ama siz yine ayıp olur falan diye sessiz kalmayı tercih edersiniz.
Kalmıyorum canım, ben kaynanama gıderım 10 gun kalırım 1 kere kapılarını çalarım ıkı sohbet eder kalkarım, kaynanamdan baska kımsede kalmam asla, mesela bızde uzun kalan yegenı bıze cok yakın gitmeyiz hıc araba olmasına ragmen, onlar otobusle gelıp gıderler süreklıBen bu tür konularda karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Siz onlarda kalıyorsanız onlar da sizde kalacak. Ama kalmıyorsanız rahatlıkla yeterli yer olmadığını, müsait olmadığınızı söyleyebilirsiniz.
18 yaşında genç bir erkekle sen gece işe gittiğinde kalamam, kardeşim değil birşeyi değil de.Ben eşime bi mesafe koyacam sonunda gorecek gercekten yoruldum artık otel bıldıgın yaa benım cocugum 40 defa uyanıyo gece odasına gıt gel yapıyorum acık halimle, sımdı nasıl olcak bu işler eşimin gece vardiyası da var of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?