Yeğen meselesi

Esımın tarafında bu cok normal nolcak kı sonucta ben yengesiyım onun, hepsı namaz kılar oruc tutar herkesten cok hacı hoca amaa bu konularda böyleler

Bazi seyleri esinize birakmayin.Inanin daha kotulerini yasattilar.Her zaman derim esine dirdir yapma.Onlara yap.Hele o yazin sicaginda hamilelikle hizmet etmeyi cok iyi bilirim.Ama inanin degmiynlar arsizsa sizde arsiz olun.Ilk adimi atin gerisi geliyo.Cunku onlar hic utanmadan cemkirebikiyolar tellerine basinca.

Esinize gitmeden net ve tavizsiz kesin bir dille eger yatiya misafir edeceginizi düşünüyorsa gece kendine de kalacak bir yer bulmasini soyleyin. Ve mumkunse gerceklestirin. Cunku kocaniz hayir diyemiyor.

Annesinin arayın oğlunuz nerde kalacak bızde kalamaz diyeceksiniz! Bitti. Kimsenin bebesine bakıcılık yapacak haliniz yok. Konuları okuyunca ben sinir oluyorum bu sessiz sedasız halimize.

İki seçenek var. Size geldiğinde ve sizde kalacağını öğrendiğinizde annenize gidebilirsiniz veya çocuğa nerede kalmayı düşünüyorsunuz diye sorun. Gerçekten sizde kalacaksa. Bizim ev müsait değil, kendine başka bir yer bul diyeceksiniz. Başka çözüm yok.

Biraz pasif geldiniz gözüme. Kapalısınız, evler sıcak ve hamilesiniz . Tabi ki evde şortla atletle gezeceksiniz. Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin. Ben evde rahat edemiyorum, işe girdiyse Bi ev tutabilirsin diye. Bu hayatta Bi şeyden rahatsızsan kendin söyliycek sin ben bunu öğrendim. Aman eşimin tarafı eşim konuşsun deyince olmuyo, eşinin tarafı da sen de etkileniyosun ev senin evin söz. Hakkın var istememe hakkın var eşin aşırı rahat geldi bana. Evde karısıyla yeğenini bırakıp işe gidebilecek karısı hamile çocuğu var belki o gün canın istemiyo yemek yapamıycaksın ama birisi varsa hep derki toplu olcaksın yemek yapıcak sın temiz olucak sın çok saçma biraz ipleri ele alın bence. Yoksa daha çok konu açarsınız siz. O geliyo napıyım bu geliyo napıyım, yapılacak belli ben müsait değilim 1 2 gün kalmak istersen kal ama sonra kendine Bi yer ayarlarsan iyi olur ben yoruluyorum ki bahaneye de gerek yok insan evinde yabancı birini istememek de çok haklı sırf keyfimden istemiyorum bu kadar basit.

Eşine söyle bir ev tutsun onun tarafı. Gelen giden orada kalsın faturaları da ödesin. Ya da ben gidiyorum deyip git annene. Arama sorma kocana haber de verme. Bıktım de çözsün artık, ne yüzsüz aileymiş...

Hayır deyin konu kapansın. Yollayan insanlar çocuğuna bir ev tutsun .eşiniz de öyle rahat olmaz o çocukta rahat edemez desin ve konu kapansın. Bence kârı koca fazla sessiz pasif kalıyorsunuz eviniz o yuzden otele dönmüş

Geldı cocuk kahvaltı yaptık, ama calısmaya geldıgi kisi kalacağı yerı yemesini ıcmesini karsılıyomus yani bizde kalmıcak gıdecek bırazdan cok rahatladım cok şukur benımde bıse dememe gerek kalmadı, eşimde zaten bana sızde kalcam faln demedı demıstı, ama iş yerinin bıze cok yakın olması benı tedırgın etmıstır bırazda paronayak oldum galıba artık, bunuda atlattık seneye tayın isteyip gıdecez burdan zaten insallah, bu yılı da atlatsam bi

Sizde de amma sabır varmış. Şu saatten sonra eşim bir şey demiyorsa ben arar oğlanın annesine sorardım kalacak yerini. Bizde kalamayacağını da kesin net şekilde ifade ederdim. Kim darilirsa darılsin gram umrumda olmaz. Ama siz yine ayıp olur falan diye sessiz kalmayı tercih edersiniz.

Bizde kalacağını deseydı kabul etmıcektım ama demedı şukur, sezonluk işci gelmıs ıs sahıbı herseyı karsılamıs zaten

Ben bu tür konularda karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Siz onlarda kalıyorsanız onlar da sizde kalacak. Ama kalmıyorsanız rahatlıkla yeterli yer olmadığını, müsait olmadığınızı söyleyebilirsiniz.

Kalmıyorum canım, ben kaynanama gıderım 10 gun kalırım 1 kere kapılarını çalarım ıkı sohbet eder kalkarım, kaynanamdan baska kımsede kalmam asla, mesela bızde uzun kalan yegenı bıze cok yakın gitmeyiz hıc araba olmasına ragmen, onlar otobusle gelıp gıderler süreklı

18 yaşında genç bir erkekle sen gece işe gittiğinde kalamam, kardeşim değil birşeyi değil de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…