Yeğenim başka adamdanmış!

sen negatif yorum yapmıyorsun tam tersine kendi kendine yazıp oynuyorsun:)) ikisi farklı şeyler bilmem farkındamsın..?
Konuların ortada görenler zaten biliyor görmeyenlerde isterse okuyabilirler
Başka işim yok sana iftira mı atacağım ?

@frifri Emira SY Emira SY
Ben de ablanizin normal olmadigini dusunuyorum.
Savunulacak hicbir tarafi yok, enistenin de ayni sekilde.
Ancak su an cocugu ustune alma olayindan cok daha buyuk manevi problemleriniz var.

Hukuki boyutu bir sekilde ogrenirsiniz, bir sekilde bosanilir, abla bir sekilde ortaya cikar ancaak o 3 masumun su anda yasadigi korku, panik, endise bir daha geri dondurulemeyecek kadar sarmamali onlari.
Ozellikle iki kiz yegen kesinlikle manevi tedavi gormeli.
Buna da lutfen, ustune almak kadar kiymet verin.

Arkadaslar, konuyu henuz 18.sayfaya kadar okudum. Uzun oldu ama okuyun lutfen. Artik dayanamiyor yaziyorum.

Konu gercek olmasin, mantiksiz denmis. Ablama yuklenmis cogu kimse.
Evet, anlayacaginiz uzere konu sahibi ablam oluyor. Konu gercek. Gunlerdir uyuyamiyorum ve yuremin artik infilak edecegini hissediyorum.

Buyuk ablam (bu pislikleri yapan kisi) kendisi cocuklarina hic bakmamistir. Enistem de keza. Babam ve annem buyutmustur cocuklari. Babamin vefatindan sonraysa dogan 3.bebek (baskasindan olan) yine ayni sekilde annemin elinde buyumustur. (Enistem yurtdisina calismaya gitmisti, ondan once de sehir disinda calisiyordu zaten. Her zaman kacmayi tercih eden biri olmustur. Buyuk ablam yegenlerimle birlikte annemde yasiyordu 3.bebege olan hamilelginden beri. Babanne tarafi zaten ortada hic olmadi, cocuklari belki 10-15kere zor gormuslerdir.) Sut veriyordu annesi bebege bir tek. Sutten de kesmeye calisti devamli (bu siralar bir adamla ayri ev tutmuslar, olaylar bu adamla birlikte patladi, polis filan girdi devreye zaten).

Annem icin ne bicim anne cocugunu siliyor diyen olmus. Yilin annesi odulu alsa az kalir annem icin, emin olun. Bu ablamin ilk hatasi degil... Annem hep affetti. Kimi zaman anneme biz bile bu kadari fazla dedik (anneme ettigi kufurlerin, kotu sozlerin haddi hesabi yoktur. Annem evde hizmetci gibi calisir yemek/temizlik/cocuklarin bakimi dahil her seyi yapar. Cocuklari okula annem yollar, beslenmesi, okuldan donmesi, onlugunun utusu akliniza gelecek her sey. Ablam ona yine agiza alinmayacak seyler soyler sanki annem onun kolesi gibi...) Tum akrabalarini karsisina alip yine de o benim kizim kimse laf edemez bakarim ben ona dedi hep... En son bu olayda (yillar oncesinden beri yasaniyormus da haberimiz yokmus) annem soz konusu gunahsiz torunlarin hayati oldugu icin artik kapilarini ona karsi kapatti. Torunlarini asla birakmaz annem.
Yurda birakilmasinaysa gerekirse cesedini cignettirir, karsi gelir...
Uzuntuden anneme bir sey olacagindan da koruyoruz, babamiz gibi...

Biliyorum yasananlar cok karmasik ama anlamaya calisin lutfen. Yardimci olabilecek biri olur mu, bunlari bilen biri olur mu diye fikir almak icin yazmis saniyorum ablam konuyu. KK'da gorunce ben de cok sasirdim.

Uckuru pesinde kosan, esini defaetle aldatmis (polis, buyuk ablamla konusup anlatti bize), kanser hastasi babasini bir gun bile ziyaret etmeyen, cocuklarini evinde devamli olarak sadece bir okul donemi bakmis (o donemde iki yegenimin karnesinde 1 ve 2den baska notu yoktu, 40-50gunu askin devamsizliklari vardi karnede) vs vs bir suru yanlis yapmis ve yapmaya devam edecegini cunku kendisine gore bunlarin yanlis olmadigini cocuklarin okulunun bile onemi olmadigini soyleyen bir insana cocuklar verilir mi?

3. Bebek icin de bizlerden birinin (benim cocugum yok henuz, esim de daha ablamlardan evlat edinme istegini duymadan once bana evlat edinme gonullusu oldugunu soylemisti) evlat edinmesi mumkun mu?
Resmi babasi nufustan cikartinca mi, nufusundan cikartmadan mi evlat edinmemiz ya da yasal vasi tayin edilmemiz -hangisi mumkun bilmiyorum- mumkun mu?

En son olarak da biz de farkindayiz cin peri filan sacmalik oldugunun. Ne kadar sacma ve yalanci bir insan oldugunu anlatmak icin ablam eklemis. Baskalariyla kafasina gore imam nikahi kiyma meseleleriyse toptan sacmalik zaten. Hepimiz farkindayiz. Dogru veya mumkun diyenimiz yok.

En onemlisi konudan suphe edenler benim bu forumda attigim ilk mesaja bakabilir... Ilk mesajimi yillar once yasananlardan dolayi atmistim foruma... o zaman aldatma yoktu(biz bilmiyorduk en azindan ne vardi ne yoktu) ama buyuk ablam bosanip, cocuklari enistemden tazminat alabilmek icin alacagini soyluyordu. O siralar da umursamaz kendi gezme tozmasinin pesinde kosan biriydi zaten.

Su an yasadigimiz acimizi derdimizi paylasan herkese, okuyup da fikir vermeye calisan herkese cok tesekkur ediyorum... Allah kimseye vermesin boyle bir aci, boyle bir dert... Lutfen dua edin. Gunahsiz yavrucaklarin gelecegi icin tum cabamiz...
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum inşallah çocuklar yine anneannede kalır ve sağlıklı huzurlu bir şekilde büyürler, ablanızı tedavi ettirin ki 4. bir çocukla tekrar karşınıza çıkmasın düpedüz hasta biri

bence benim yaptığım şu ana kadarki en büyük hatam sizler gibi insanlarla muhattap olmak olmuş :)) edebimi bozmamak adına susma hakkımı kullnıyorum:)

Biz sizinle muhatap olmaktan memnun olduk.
Cok sukur, annelik ya da anne adayliginin nasil olmamasi gerektigini gorduk sayenizde.
Ne demis bir buyugumuz "edebi edepsizden ogrenin"

@frifri ablanızın hareketleri normal değil, insanların evlatları olduktan sonra vicdanlı insanlar olabileceklerine hep inanmışımdır..
ablanızı silmişsiniz diyenlere katılmıyorum. çünkü benim kız kuzenimde benzer şeylre yaptı. bazıları gerçekten sözden, destekten anlamıyor..
artık ablanız defterini kapatıp çocuklar ne olacak diye düşünmeye bakın..

Mutlaka psikolojik destek alsınlar. Eğer maddi gücünüz yoksa aile ve sosyal politikalar müdürlüğünün böyle bir destek hizmeti var(devlet olduğunu için yeterli ilgi olur mu bilemiyorum)

Çocuklara annenizin bakması, sizinde maddi manevi desteğinizi esirgememeniz önemli olan.. Evlisiniz, çocuklarınız var Emira SY Emira SY inde bebeği olacak. şuan duygusal olarak bakıp sonra yapamadım bakamadım durumu olabilir..
belli bir yaşa geldikten sonra, anneanne bakamayacak durumda olur ozaman yanınıza alırsınız belki.. İlk etap için anneannede durması doğru olan..

Baba hiçbirini istemiyor sanırım. sadece 2,5 olanı değil?
2012 yılında biri 8 biri 10 yaşında demişsiniz.
şimdi biri 12 biri 14 yaşında. pedalog yardımıyla bunlara birşeyler anlatılabilir..

Arkadaslar, konuyu henuz 18.sayfaya kadar okudum. Uzun oldu ama okuyun lutfen. Artik dayanamiyor yaziyorum.

Evet, anlayacaginiz uzere konu sahibi ablam oluyor. Konu gercek. Gunlerdir uyuyamiyorum ve yuremin artik infilak edecegini hissediyorum.

Buyuk ablam (bu pislikleri yapan kisi) kendisi cocuklarina hic bakmamistir. Enistem de keza. Babam ve annem buyutmustur cocuklari. Babamin vefatindan sonraysa dogan 3.bebek (baskasindan olan) yine ayni sekilde annemin elinde buyumustur. (Enistem yurtdisina calismaya gitmisti, ondan once de sehir disinda calisiyordu zaten. Her zaman kacmayi tercih eden biri olmustur. Buyuk ablam yegenlerimle birlikte annemde yasiyordu 3.bebege olan hamilelginden beri. Babanne tarafi zaten ortada hic olmadi, cocuklari belki 10-15kere zor gormuslerdir.) Sut veriyordu annesi bebege bir tek. Sutten de kesmeye calisti devamli (bu siralar bir adamla ayri ev tutmuslar, olaylar bu adamla birlikte patladi, polis filan girdi devreye zaten).

Annem icin ne bicim anne cocugunu siliyor diyen olmus. Yilin annesi odulu alsa az kalir annem icin, emin olun. Bu ablamin ilk hatasi degil... Annem hep affetti. Kimi zaman anneme biz bile bu kadari fazla dedik (anneme ettigi kufurlerin, kotu sozlerin haddi hesabi yoktur. Annem evde hizmetci gibi calisir yemek/temizlik/cocuklarin bakimi dahil her seyi yapar. Cocuklari okula annem yollar, beslenmesi, okuldan donmesi, onlugunun utusu akliniza gelecek her sey. Ablam ona yine agiza alinmayacak seyler soyler sanki annem onun kolesi gibi...) Tum akrabalarini karsisina alip yine de o benim kizim kimse laf edemez bakarim ben ona dedi hep... En son bu olayda (yillar oncesinden beri yasaniyormus da haberimiz yokmus) annem soz konusu gunahsiz torunlarin hayati oldugu icin artik kapilarini ona karsi kapatti. Torunlarini asla birakmaz annem.

Biliyorum yasananlar cok karmasik ama anlamaya calisin lutfen. Yardimci olabilecek biri olur mu, bunlari bilen biri olur mu diye fikir almak icin yazmis saniyorum ablam konuyu. KK'da gorunce ben de cok sasirdim.

Uckuru pesinde kosan, esini defaetle aldatmis (polis, buyuk ablamla konusup anlatti bize), kanser hastasi babasini bir gun bile ziyaret etmeyen, cocuklarini evinde devamli olarak sadece bir okul donemi bakmis (o donemde iki yegenimin karnesinde 1 ve 2den baska notu yoktu, 40-50gunu askin devamsizliklari vardi karnede) vs vs bir suru yanlis yapmis ve yapmaya devam edecegini cunku kendisine gore bunlarin yanlis olmadigini cocuklarin okulunun bile onemi olmadigini soyleyen bir insana cocuklar verilir mi?

3. Bebek icin de bizlerden birinin (benim cocugum yok henuz, esim de daha ablamlardan evlat edinme istegini duymadan once bana evlat edinme gonullusu oldugunu soylemisti) evlat edinmesi mumkun mu?
Resmi babasi nufustan cikartinca mi, nufusundan cikartmadan mi evlat edinmemiz ya da yasal vasi tayin edilmemiz -hangisi mumkun bilmiyorum- mumkun mu?

En son olarak da biz de farkindayiz cin peri filan sacmalik oldugunun. Ne kadar sacma ve yalanci bir insan oldugunu anlatmak icin ablam eklemis. Baskalariyla kafasina gore imam nikahi kiyma meseleleriyse toptan sacmalik zaten. Hepimiz farkindayiz. Dogru veya mumkun diyenimiz yok.

En onemlisi konudan suphe edenler benim bu forumda attigim ilk mesaja bakabilir... Ilk mesajimi yillar once yasananlardan dolayi atmistim foruma... o zaman aldatma yoktu(biz bilmiyorduk en azindan ne vardi ne yoktu) ama buyuk ablam bosanip, cocuklari enistemden tazminat alabilmek icin alacagini soyluyordu. O siralar da umursamaz kendi gezme tozmasinin pesinde kosan biriydi zaten.

Su an yasadigimiz acimizi derdimizi paylasan herkese, okuyup da fikir vermeye calisan herkese cok tesekkur ediyorum... Allah kimseye vermesin boyle bir aci, boyle bir dert... Lutfen dua edin. Gunahsiz yavrucaklarin gelecegi icin tum cabamiz...

Konu sahibi yanlış hatırlanıyorsam bir erkek kardeşim var dedi. Ablası var. Ama kız kardeş yoktu. Ben anlamadım siz kaç kardeşsiniz. Yeni üye değilsiniz belki ama gittikçe trollenidiğimizi düşünür oldum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Canım Allah yardımcınız olsun öncelikle inşallah bir an önce olay çözülür ve çocuklar daha fazla yara almadan huzurlu bir yaşama adım atarlar. Burada yardımcı olmaya çalışan insanlar var fakat en doğrusu bir avukata danışıp doğru,düzgün,detaylı bilgiler alıp o doğrultuda ilerlemeniz lazım bana kalırsa.
Enişteniz de ablanız da sorumsuz insanlar. Keşke bu tip insanların çocukları olmasa. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlara nasip etsin masum yavrucakları.

Allah kimsenin başına vermesin ama benim başıma gelse bende sizin yaptığınızı yapmak için uğraşır yeğenlerimi o dengesiz sorumsuz kendi zevklerinin peşinde koşan anne babaya vermemek için elimden ne geliyorsa yapardım.

Enişeniz yetiştirme yurduna veririm falan demiş ya. Anneleri ben alıcam çocukları falan demezse anneanneleri sahip çıkarken devlet yetiştirme yurduna almaz diye düşünüyorum ama doğru düzgün bir avukatla görüşüp detaylı bilgi alın vakit kaybetmeden.

hiç kimseye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum :)) ayrıca buralarda dolaşıyorsunuz derken buralarda olmak için sabıka kaydımı isteniyor ? kimsenin yorum yapma hakkını hiç bir neden elinden alamaz şayet öyleyse emin olun öncelikle yorum yasağı gelmese gerekn insanlardan bana sıra gelmez :)
Hasta ruhlu iltifat mı oluyor??

Öpücük de koysaydın sonuna...

Bu arada sabıkan hangi suçtan? :KK17:

Konu sahibi yanlış hatırlanıyorsam bir erkek kardeşim var dedi. Ablası var. Ama kız kardeş yoktu. Ben anlamadım siz kaç kardeşsiniz. Yeni üye değilsiniz belki ama gittikçe trollenidiğimizi düşünür oldum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Bende öyle hatırlıyordum
Yazdım yazdım sildim
Yanlış hatırlıyorsam ortalığı karıştırmayayım zaten diğer faktörleri eklemişken diye..

sen negatif yorum yapmıyorsun tam tersine kendi kendine yazıp oynuyorsun:)) ikisi farklı şeyler bilmem farkındamsın..?
kimsenin yazıp oynadığı falan yok. Konunda yazdıklarını okuyan akıl sahibi her insan aynı sonucu çıkarır zaten. Kendi hayal dünyanda bu daha farklı görünebilir sana ama kusura bakma bize öyle görünmüyor.

AYRICA BURADA BİR KADIN DERDİNE ÇARE ARAMAK İÇİN YAZIYOR.
YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZ BİR ÖNERİNİZ VARSA YAZIN YOKSA BOŞUNA KALABALIK ETMEYİN LÜTFEN..

Çocuğun psikolojisi çok önemli eşiniz sonradan yüzne vurmasın ? Öz babası zaten çıkmaz ortaya kimle ne halt yediği belirsiz odak noktanız çocuk olsun :(

Hayir, bir abim bir kiz kardesim var dedi.

Baktım bende. Hiç bahsedilmeyince dikkat etmemişim.Evet kız kardeşim var demiş.:KK23:
Konu sahibi ve kardeşi üzgünüm. Ben hala ufaklığın babanın bir yakını olduğunu düşünüyorum. Bunu araştırın derin. Belki de enişteniz ortalığa saçılmasın diye direkt sıvışmaya çalışıyor.

Back
X