- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.061
- 1.423
- 60
LezzetliCipetpet ablanızla ilgili konunuz olduğunu söylemiştiniz ancak ben o konuyu bulamıyorum.
İlk mesajına bakarsan görürüsün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LezzetliCipetpet ablanızla ilgili konunuz olduğunu söylemiştiniz ancak ben o konuyu bulamıyorum.
Dedigim gibi tek cabamiz yegenlerimizin gelecegi be ruh sagligi icin... Emin olun elimizden gelen her seyi yaptik ve yapacagiz Allah'in izniyle. Elimizden en fazla ne gelir, onu ogrenmek istiyoruz bilen bir avukat ya da yasayan biri filan varsa...
Biri 2016itibariyle 11 biri 14 olacak aslinda. Yas konusu icin bunu diyeyim once. Maddi acidan sorunumuz yok cok sukur, manevi acidan da simdiye kadar hep bizimleydiler zaten. Buyuk olan her seyi anlayabilecek yasta cinsellikle ilgili konulari bildigi icin. O yuzden ne kadar igrenc bir sey oldugunu tamamen anliyor. Baba sinirini kizlardan cikartiyor. Zaten kizlari sevmedigini bile dusunurdum onceden, bi tek oglani sorardi. Onu severdi (bence). Ulke disindayken telefondan onun sagligini filan sorardi sadece...
Iyi niyetinizden diye umuyorum, hani bir insan boyle bir aciya sahip olmasin istiyorsunuzdur, gercek olmasin umuyorsunuzdur eminim.
Ablamin yazdigi mesaji dikkatli okursaniz, toplamda 4 kardes oldugumuzu anlarsiniz. Bir kardesim var yazmis o mesajda.
Ortada troll yok, cozum bulamayan, derdini paylasmak ve akil almak isteyen insanlar var...
Bazıları kardeşleri ne kadar kötü olsa da toz kondurmuyor,karşı tarafı suçluyor,sahip çıkmadı ,Onun ilgisizliğinden oldu gibi düşüneneler oluyor normal hayatta.Helal olsun yine de size,ablanızı savunma gayretine girmiyorsunuz,suçlarını söylüyorsunuz.aynen öyle.. çocukları sadece karnında taşıdı, doğurdu ve emzirdi. annelik adına başka birşey yapmadı..
Iyi gunler. Benim sorum velayetle ilgili olacak.
Bosanmak isteyen bir ciftin, cocuklarin velayetini hem annesi hem de babasi istemesine ragmen, onlarin yetkin olmadigini dusunen ananeleri bu cocuklar icin velayet davasi acabilir mi?
(cocuklari ananeleri buyutuyor baba ve anne ebeveynlik gorevlerini 11yillik evlilik hayatlarinda hic gerceklestirmemistir ve cocuklar da mahkemede "ananemizde kalmak istiyoruz" diyebilecek durumda biri 10 digeri 8 yasinda iki kiz cocugu)
Maddi durum olarak; ananenin uzerine bir evi ve olmus esinden kalan bir emekli maasi var.
Sitede arama yaptim ama benim soruma cevap olacak bir mesaja rastlamadim. Simdiden tesekkur ederim.
:2:
Ne olmadığı için anlamadık?
Konu ben gormeden 40 sayfa olmus, ben okuyamadim bir noktadan sonra ve yorum yazdim artik.Psikolojik bir tepki değil ki, basit bir genel kültür..
Kaldı ki bir iki hukukçu arkadaş yol yordam gösterdi. Bu işin Nasıl olabileceğinden bahsetti. Buna rağmen bu sorular geliyor.
İnsanlar trollendiğini düşünmeye başladı.
Anlaşılır açıklamışsınız ama.. Çok mersi.Adam olacak kız --yasaklı konu b..ü dedi
sonra birkaç arkadaş --b..ü neki anlamadım , yasaklı konu deyince cinsellikle ilgili sandım dedi
Adam olacak kız -- Bile başlayıp ü ile biten cinsellikle ilgili var ki dedi
Bende olmadığı için anlamadılar zaten dedim :)
Çok karıştı en iyisi boşver![]()
Iyi gunler. Benim sorum velayetle ilgili olacak.
Bosanmak isteyen bir ciftin, cocuklarin velayetini hem annesi hem de babasi istemesine ragmen, onlarin yetkin olmadigini dusunen ananeleri bu cocuklar icin velayet davasi acabilir mi?
(cocuklari ananeleri buyutuyor baba ve anne ebeveynlik gorevlerini 11yillik evlilik hayatlarinda hic gerceklestirmemistir ve cocuklar da mahkemede "ananemizde kalmak istiyoruz" diyebilecek durumda biri 10 digeri 8 yasinda iki kiz cocugu)
Maddi durum olarak; ananenin uzerine bir evi ve olmus esinden kalan bir emekli maasi var.
Sitede arama yaptim ama benim soruma cevap olacak bir mesaja rastlamadim. Simdiden tesekkur ederim.
:2:
Konu ben gormeden 40 sayfa olmus, ben okuyamadim bir noktadan sonra ve yorum yazdim artik.
Benim okudugum noktaya kadar yazilanlar hep yuvarlak cevaplar olmus... olabilir de olmayabilir de gibi. Olmasini cok istedigimiz icin sorup duruyoruz belki de hic tanimadigimiz ama yeri geldiginde okuyup dertleriyle dertlendigimiz, yeri geldiginde mutlulugumuzu paylastigimiz insanlara...
Isteydim. Bagira bagira aglamak istiyorum. Insanlarin yuzune gulmeye calisiyorum. Ben de ogretmenim. Kac saat ders verdim bugun ama mutluymus rolu yaparak ogrencilerimi etkilememek adina... Ikimiz de ogretmeniz ablamla, farkli ilcelerde. Ablam dun atandi ve biz sevincini bile yasayamadik dogal olarak...
Senden sonra konuda soruldu herşey açıldı döküldü
Kayınvalide demiş ki senin çocuklarını gizledik söylemeyeceğiz
Prenses Ciyser de zaten ilk evliliğim edalarında davranmaya dünden razı bi şekilde yanıtladı
O sorun değilmiş zaten başka ile yerleşecekmiş, yeni eşiyle 3.çocuk yapıp ona annelik yapacakmış
İnanır mısınız bilmem ama dayalı döşeli şimdiki evi duracakmış ve oraya 15 günde bir gelip diğer çocuklarını görecekmiş
Yani ne şiş yanacakmış ne kebap
Hem eşinin ailesi çocukları bilmeyecek
Hemde eski evi tüm masraflara rağmen duracak ve o hengamede sürekli 15 günde bir diğer çocukları görecekmiş
3.çocuk olunca ne olur orayı bilmem, bunlar snein kardeşin denir mi komşunun çocukları mı denir orası Prenses Ciyser'de saklı
olayı bir özetler misiniz arkadaşlar anlamadı ben
Biz ailecek ömür boyu onun dertleriyle uğraştık canım. her seferinde daha kötüsü olamaz dedikçe dozunu arttırdı ablam.. babam bu utancı yaşamadan öldüğü için Allaha şükrediyorum. Allah annemi korusun onu da kaybedersek ailemiz yıkılır.
Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsunKonu ben gormeden 40 sayfa olmus, ben okuyamadim bir noktadan sonra ve yorum yazdim artik.
Benim okudugum noktaya kadar yazilanlar hep yuvarlak cevaplar olmus... olabilir de olmayabilir de gibi. Olmasini cok istedigimiz icin sorup duruyoruz belki de hic tanimadigimiz ama yeri geldiginde okuyup dertleriyle dertlendigimiz, yeri geldiginde mutlulugumuzu paylastigimiz insanlara...
Isteydim. Bagira bagira aglamak istiyorum. Insanlarin yuzune gulmeye calisiyorum. Ben de ogretmenim. Kac saat ders verdim bugun ama mutluymus rolu yaparak ogrencilerimi etkilememek adina... Ikimiz de ogretmeniz ablamla, farkli ilcelerde. Ablam dun atandi ve biz sevincini bile yasayamadik dogal olarak...
Konu ben gormeden 40 sayfa olmus, ben okuyamadim bir noktadan sonra ve yorum yazdim artik.
Evet ablanız söyledi yeni atandığını..Konu ben gormeden 40 sayfa olmus, ben okuyamadim bir noktadan sonra ve yorum yazdim artik.
Dedigim gibi tek cabamiz yegenlerimizin gelecegi be ruh sagligi icin... Emin olun elimizden gelen her seyi yaptik ve yapacagiz Allah'in izniyle. Elimizden en fazla ne gelir, onu ogrenmek istiyoruz bilen bir avukat ya da yasayan biri filan varsa...
Biri 2016itibariyle 11 biri 14 olacak aslinda. Yas konusu icin bunu diyeyim once. Maddi acidan sorunumuz yok cok sukur, manevi acidan da simdiye kadar hep bizimleydiler zaten. Buyuk olan her seyi anlayabilecek yasta cinsellikle ilgili konulari bildigi icin. O yuzden ne kadar igrenc bir sey oldugunu tamamen anliyor. Baba sinirini kizlardan cikartiyor. Zaten kizlari sevmedigini bile dusunurdum onceden, bi tek oglani sorardi. Onu severdi (bence). Ulke disindayken telefondan onun sagligini filan sorardi sadece...
Iyi niyetinizden diye umuyorum, hani bir insan boyle bir aciya sahip olmasin istiyorsunuzdur, gercek olmasin umuyorsunuzdur eminim.
Ablamin yazdigi mesaji dikkatli okursaniz, toplamda 4 kardes oldugumuzu anlarsiniz. Bir kardesim var yazmis o mesajda.
Ortada troll yok, cozum bulamayan, derdini paylasmak ve akil almak isteyen insanlar var...