- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Daha ablamın hamile olduğunu bile bilmeden rüyamda ablamın çocuk doğurup kapıma bıraktığını ve o çocuğu emzridigimi görüyordum. Hatta akşam eşim gelince ben bunları ikiz gibi büyüturum derim diyordum...
Belki şuan ki hormonlardan belki değil ama o çocuğun yüzünü görmesem de adını hatta cinsiyetini bilmesem de o benim canım... Onu nasıl bir ortamda nasıl bir annelikle büyüteceğini düşünmeden başımı yastığa rahatça koyup uyuyamam ben artık bir ömür...
bence böyle çok kaptırma kendini. zira senin başka görevlerinide var.annesin ve eşsin. elbette her birinin yeri ayrı. ama sen onları bu kadar kafaya taktıkça hem eşinden hem çocuğundan çalmış oluyorsun. onların suçu ne??
hayır ablan akıllanacak biri olsa neyse. 3 çocuğunu bırakıp utanmadan hamile fotoğrafını reklam ediyor. sen önce arkandaki sabileri düşün sonra git kimden istiyorsan hamile kal.
keşke yuvaya verse . ömründe bir defa belki de akıllık etmiş olur. nice insanlar yuvalar da evlat edinmek için yıllarını harcıyor. en azından çocuğun hayatı düzenli olur.