Yeğenim başka adamdanmış!

Babam hayattayken ablamı doktora götürdü ama ablam asıl bu doktor deli diyerek ilaçları kullanmadı terapiye de devam etmedi. Kendisi hatalı olduğunu görmedikce bizim elimizden birşey gelmiyor malesef. Doğan çocukların da babalarının aklı başında biri olmasını temenni ediyorum. Belki ablam da arkamda artık ailem yok diye düşünür de bunlara düzgün annelik eder ne bileyim...
Demek ilaç kullanmasına gerek duyulacak kadar patolojik bir insan. Yani normal falan değil. Babanız hayatta iken mi oldu bu yaşananlar? Eğer değilse sanırım bu konuda en fazla teselli bulunacak nokta babanızın yaşananları görmemiş olması...

haklı olduğunuz yerler var yok değilde siz şu anda evden çıkıp gitseniz ailenizden kimseyle görüşmek istmeseniz sizi kim zorla ailenizle görüştürebilir hiç kimse belli ki bu kadın görüşmek istemiyor çocuklarına uzaktan bile olsa gelip bakıp bakıp gidebilir ya da görüşme teşebbüsünde bulunabilir hayatından memnun ki iki tane daha çocuk yapmış herşeyi psikolojik sebeplere bağlarsak ülkede normal adam kalmaz
Yok ki zaten,
Az ya da çok herkes kafayı yemiş bence.

haklı olduğunuz yerler var yok değilde siz şu anda evden çıkıp gitseniz ailenizden kimseyle görüşmek istmeseniz sizi kim zorla ailenizle görüştürebilir hiç kimse belli ki bu kadın görüşmek istemiyor çocuklarına uzaktan bile olsa gelip bakıp bakıp gidebilir ya da görüşme teşebbüsünde bulunabilir hayatından memnun ki iki tane daha çocuk yapmış herşeyi psikolojik sebeplere bağlarsak ülkede normal adam kalmaz

Zaten sayesinde ailede bir tane sağlam psikolojili kişi kalmadı :) eski eşi ve büyük kızı şuan tedavi görüyor. Küçük kız intiharı veya kendine zarar vermeyi düşündüğünü ama ahirete inandığı için yapmadığını söyledi. Yakında onun için de tedaviye başlayacağız gibi görünüyor. Küçük oğlan zaten baba meselesini öğrenince travma yaşayacak o da büyük ihtimalle destek alacak. Bir kişinin bencilliği pek çok kişinin hayatını mahvediyor malesef...

Demek ilaç kullanmasına gerek duyulacak kadar patolojik bir insan. Yani normal falan değil. Babanız hayatta iken mi oldu bu yaşananlar? Eğer değilse sanırım bu konuda en fazla teselli bulunacak nokta babanızın yaşananları görmemiş olması...

Babam hayattayken bir kaç kez intihara kalkıştı o yüzden gitmişti. O dönem depresyon dediler diye aklımda kalmış. Evet çok şükür babam bunların hiç birini yaşamadı...

o zaman deliler ülkesi diyelim ve normal karşılayalım herşeyi olur mu siz tedavi ettirin diyorsunuz tedavi edecek kişi de az buçuk kafayı yemiştir.
Bakın konu sahibi öncesini anlatıyor, ablası intihara vs kalkışmış. Herkesin hafif takıntıları vs vardır normal sınırlarda kabul edilen. Ama bu vaka da ciddi bir sorun var.

Zaten sayesinde ailede bir tane sağlam psikolojili kişi kalmadı :) eski eşi ve büyük kızı şuan tedavi görüyor. Küçük kız intiharı veya kendine zarar vermeyi düşündüğünü ama ahirete inandığı için yapmadığını söyledi. Yakında onun için de tedaviye başlayacağız gibi görünüyor. Küçük oğlan zaten baba meselesini öğrenince travma yaşayacak o da büyük ihtimalle destek alacak. Bir kişinin bencilliği pek çok kişinin hayatını mahvediyor malesef...

yani onların öyle olması gayet normal de ablan travmatik bişeymi yaşadı mutlu değilmiydi neden bu yolu seçti eşini mi sevmiyordu asıl önemli noktalar bunlar anneniz ay şu hatayı yaptıkta oldu dediği yerler var mı mesela benim bi tanıdığım var bildiğin hayırsız evlat ana baba mükemmel çocukları olmuyormuş el üstünde tutup yetiştirmişler sonuç anayı babayı döven bi evlat acaba hayırlısını mı istemedi annenler... çocuklara gelince küçük yavruya 6 yaşında söylemeyin ya eğer adam ortaya çıkmayacaksa hiç söylemeyin çıkacak gibi olursa o zaman düşünürsünüz travma yaşatmayın bence kızlar da normal yani hem ergenlik psikolojisi hem de ortam müsait Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Babam hayattayken bir kaç kez intihara kalkıştı o yüzden gitmişti. O dönem depresyon dediler diye aklımda kalmış. Evet çok şükür babam bunların hiç birini yaşamadı...
Zor bir imtihan ne denebilir ki. Hatalar silsilesi ile bazı sınırları çoktan aşmış, bundan sonra zor görünüyor normal bir hayat sürmesi bilemiyorum. Umarım yeğenleriniz bu yaşananlardan olabilecek en az zararı alırlar.

bunu yeni okudum evvelinden problemli birisiymiş keşke öncesinden tedavi ettirseydiniz tedaviyi kabul etmiyo deyip kestirmek kolay eski insanların hatası çok oluyo yine de çok çok zor bi durum ALLAH o çocuklara yardım etsin en zor durum onların durumu şu anda

Daha kötüsünü söyleyeyim hani şu e devlette soy ağacı uygulaması var ya annem için baktığımızda son torun benim oğlum görünüyor. Yani bu iki kıza kimlik çıkarmadı veya başkasının üzerine yaptı. Kimlikleri olmadan da nasıl hastaneye götürüyor nasıl aşı yaptırıyor bilmiyorum.
Buradaki evlatlarını zaten unuttu belli ki... Ben bile yeğenlerimi görmeden 1 ay duramam öz anneleri 3 yıldır görmüyor neredeyse
allah hidayet versin insan anne olduktan sonra cok degisiyor daha merhamet sahibi oluyor demekki ablaya annelik yaramamis

Bakın konu sahibi öncesini anlatıyor, ablası intihara vs kalkışmış. Herkesin hafif takıntıları vs vardır normal sınırlarda kabul edilen. Ama bu vaka da ciddi bir sorun var.

Ablamın hasta olduğunu ben de düşünuyorum. Zaten ablam gittikten sonra çocuklar için psikolog ve psikiyatriste gittigimizde ablamla ilgili anlattiklarimiza dayanarak kişilik bozukluğu olduğunu hatta bipolar olabileceğini söyledi her iki uzman. Biz kız kardeşimle neler yapabileceğimizi araştırırken ablama vasi olmak için dava açabileceğimizi öğrendik ama eniştem ablam dönerse kızlarını alıp gideceğini, böyle bir kadının onlara annelik etmesini istemediğini soyledi. Annem de olur da hastaneye yatırılırsa küçük bebeğe bakamayacagini söyledi. Ben de emme çağındaki bir çocuğu annesinden ayırmayı göze alamadım işin aslı. Sonra da daha ilk bebek kucucukken ikinciye hamile olduğunu öğrendim zaten.

bunu yeni okudum evvelinden problemli birisiymiş keşke öncesinden tedavi ettirseydiniz tedaviyi kabul etmiyo deyip kestirmek kolay eski insanların hatası çok oluyo yine de çok çok zor bi durum ALLAH o çocuklara yardım etsin en zor durum onların durumu şu anda
Bazı durumlarda zor kullanmak dahi gerekebilir. Ancak işte insanın çocuğuna böyle şeyler yapabileceğini kondurması da kolay değil. Muhtemelen bu kadar büyük sorunlar olacağını düşünememişlerdir.

Sonuçta doğum belgesi kendi adına veriliyor başkasının üzerine yapmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. Ayrıca adam evli mi değil mi onu da bilmiyorum tabi
Enistenizle kucuk cocugun arasi nasil peki.

Kimlik icin de soyle olur sanirim ablaniz enistenizle bosanmadan hamile kaldi yada 300 gunluk iddet suresin de bu surede olmussa kimlik cikartmis olsaydi enistenin uzerine cikardi,dava acilmasi gerek ti kimlik icin bu yüzden cikartmiyorlardir,adam evliyse karisinin uzerinede alabilir dava acmak istemiyorsa.

Enistenizle kucuk cocugun arasi nasil peki.

Kimlik icin de soyle olur sanirim ablaniz enistenizle bosanmadan hamile kaldi yada 300 gunluk iddet suresin de bu surede olmussa kimlik cikartmis olsaydi enistenin uzerine cikardi,dava acilmasi gerek ti kimlik icin bu yüzden cikartmiyorlardir,adam evliyse karisinin uzerinede alabilir dava acmak istemiyorsa.

Eniştem kızlarından çok küçük yegenimle ilgileniyor. Yeğenim de ona çok düşkün. Eniştem en fazla ayda 4-5 kere geliyor ama geldiğinde yeğenim basının üstünden inmiyor desem yeridir :)
Kimlik meselesi de hadi birinci bebek 300 gün dolmamisti hatta boşanma davasından bile önce doğdu ama ikinciyi neden kendi üstüne yapmadı bilmiyorum

Eniştem kızlarından çok küçük yegenimle ilgileniyor. Yeğenim de ona çok düşkün. Eniştem en fazla ayda 4-5 kere geliyor ama geldiğinde yeğenim basının üstünden inmiyor desem yeridir :)
Kimlik meselesi de hadi birinci bebek 300 gün dolmamisti hatta boşanma davasından bile önce doğdu ama ikinciyi neden kendi üstüne yapmadı bilmiyorum

enişte esaslı adammış.

:KK57: şu gördüğünüz smileyden farksız olarak okudum ... Allah yardımcınız olsun. Çok okuyamadım yorumları ama yetti gerçekten. Enişteniz iyi adammış demekten kendimi alamıyorum.

enişte esaslı adammış.

Aslında eniştemin de çok hataları oldu ama ablam onu solladi. Yine de kolay kolay hiç bir erkeğin kabul edebileceği bir durum değil şu olay tabi.

Back
X