Yeğenim başka adamdanmış!

:KK57:
Benzemesine bende şaşırmıştım ama aklıma bu gelmemişti

okudukça kafam karıştı 3 adam var çocuk eniştenin kopyası öyleyse ya çocuk adamın kardeşlerinden ya da akrabalarından. kimi çocuk öz babasına benzemiyor bu çocuk nasıl benziyor o zaman

Cocuk anneannede kalsin siz maddi destek verin . dede ve buyukanne uzerine alsin cocugu. Yarn sizinki olunca ona bakmayblrsnz. Esiniz tepki gosterblr cunku olay sicak ..

okudukça kafam karıştı 3 adam var çocuk eniştenin kopyası öyleyse ya çocuk adamın kardeşlerinden ya da akrabalarından. kimi çocuk öz babasına benzemiyor bu çocuk nasıl benziyor o zaman
Bilmiyorum ama dna yı yaptıran enişte bunu biliyordur
Yoksa işin içinde kendi kardeşi var da o yüzden mi aileme anlatamam diyor ? İşin içinden sıvışıyor
2 çocuğu sahiplenir insan bari, bu tazminat derdine düşmüş

İnanın biz de anlamadık ama ablamla yıllardır sorunlarımız var bu ilk değil yani konu dağılmasın diye girmiyorum tek birşey söyleyeyim. Babam kanser olduğunda ablamın cin kocası olduğunu öğrenmiştik yani öyle iddia etmişti..

İnanın biz de anlamadık ama ablamla yıllardır sorunlarımız var bu ilk değil yani konu dağılmasın diye girmiyorum tek birşey söyleyeyim. Babam kanser olduğunda ablamın cin kocası olduğunu öğrenmiştik yani öyle iddia etmişti..

bu ne demekki.

Bilmiyorum ama dna yı yaptıran enişte bunu biliyordur
Yoksa işin içinde kendi kardeşi var da o yüzden mi aileme anlatamam diyor ? İşin içinden sıvışıyor
2 çocuğu sahiplenir insan bari, bu tazminat derdine düşmüş

enişte ailesine anlatmamış mı o kısmı okumadım.

Cin kocası mı dedin cin hocası mı
Yasak böyle konular gerçi ama şaştım

Çocuk fotokopi derecede eniştem benziyor eniştem asla şüphe etmedi. En son o 2. Adam ortaya çıktı işte sonra çocuktan şüphe edip test yaptırdı
Çok enteresan Nasıl benziyor eniştenin çocuğu değilse bu kadar?
Dna testi sonuçta özelde yapılmış. Yanlış olabilir mi? Ya da siz evrakı gördünüz mü?

Çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim. Yazık küçük yavrulara sonuçta sizin kaninizdan onlara sahip çıkın.ablaniz kadar enistenizde de suç var diğer kızlarına neden sahip çıkmıyor yazık değil mi.

Çok enteresan Nasıl benziyor eniştenin çocuğu değilse bu kadar?
Dna testi sonuçta özelde yapılmış. Yanlış olabilir mi? Ya da siz evrakı gördünüz mü?

evet bende aynı şeyleri düşünüyorum ya çocuk adamın akrabalarından yakın akraba hem de ya da test yanlış

Böyle birşey olabilir mi.
Kimse sormayacak mı nerde bu çocukların annesi diye.
Enterasan.
Bir de cin koca çıktı piyasaya.
Zaten kadın ayrı anormal koca ayrı anormal
Olan çocuklara oldu
Ama kadının annesi destekken
Adamın annesinin ruhu bile neden duymuyor ?
Torunsa ikisinin de torunu

Cin kocası mı dedin cin hocası mı
Yasak böyle konular gerçi ama şaştım

İşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti

Back
X