Yeğenim başka adamdanmış!

Zaten kadın ayrı anormal koca ayrı anormal
Olan çocuklara oldu
Ama kadının annesi destekken
Adamın annesinin ruhu bile neden duymuyor ?
Torunsa ikisinin de torunu

Babanne kendine hayrı olmayan bir kadın dede de öyle. Eniştem evlenirken benim tek evladım o değil diyerek bir çöp dahi almadı evladına herşeyi babam yaptı. 15 yıllık evliler 15 kere torunlarını görmediler emin olun aramazlar sormazlar

evet bende aynı şeyleri düşünüyorum ya çocuk adamın akrabalarından yakın akraba hem de ya da test yanlış

Yakın akrabalıkta dna testinde çıkmaz mı? Hani akrabalık bağının testi falan yapılıyor ya onlarda oransal yakınlık vs durumu var mıdır? Eğer öyleyse baba kendi akrabalarından birinin olduğunu biliyordur.
Konu hakkında bilgi sahibi biri bizi aydınlatsın :KK57:

İşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
Böyle bir şey dediyse piskolojik sorunları var demek ki.
Normal bir insan bunu demez.. Aklına bile getirmez..

Zaten kadın ayrı anormal koca ayrı anormal
Olan çocuklara oldu
Ama kadının annesi destekken
Adamın annesinin ruhu bile neden duymuyor ?
Torunsa ikisinin de torunu

Bir olayın gerçekleşme sırasında mantık olmalı.
Evet atlanabilir, sonradan konuştukça detaylandırılabilir ama bu olay tuhaf.
Sonradan kıyılan dini nikah, ayrı evde yaşama.
2. adam dısında 3. adamın ortaya çıkması.
Çocugun babaya tıpa tıp benzemesi, Enişte tarafının olaylardan haberi olmaması.
Cin koca olayına hiç girmicem.

Oturdu mu kafan da?

Yakın akrabalıkta dna testinde çıkmaz mı? Hani akrabalık bağının testi falan yapılıyor ya onlarda oransal yakınlık vs durumu var mıdır? Eğer öyleyse baba kendi akrabalarından birinin olduğunu biliyordur.

Valla ablamla ilgili artık ne duysam şaşırmam dedikçe habire beni şaşırtacak birşey yapıyor. Hayatım boyunca onun dertleriyle uğraştım artık nefret ediyorum iğreniyorum.

Babanne kendine hayrı olmayan bir kadın dede de öyle. Eniştem evlenirken benim tek evladım o değil diyerek bir çöp dahi almadı evladına herşeyi babam yaptı. 15 yıllık evliler 15 kere torunlarını görmediler emin olun aramazlar sormazlar
Yardım etmese bile torunlarına
Oğlunun boşanma sebebini merak etmez mi ?
İlgisiz başı boş oldukları, oğullarından belli zaten. Oğulları da aynı şekilde çocuklarına kayıtsız
Ama en ilgisiz aile bile çocuğunun neden boşandığını bilir.

doğru diyosun müge anlıda izlemiştim babalık oranı yüzde 90dır falan diye açıklamıştı bi kere. acaba konu sahibi test oranını gördünüz mü ?

İşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
saçmalamış ya.
aynen öyle sizi aklı sıra kandıracakmış.
anladığım kadarıyla ablan bundan sonrası için de umut vaat eden bi tip değil.
aklı bi karış havada,ipsiz sapsızlarla gezen biri.
yoksa bi şekilde çocuklarının başına gelmesini isterdiniz sanırım olay biraz küllenince.

Oturdu mu kafan da?

Bakın ablam ömür boyu bize yalan söyledi artık söylediği herşeyi sorguluyorum. O cin meselesinde de psikologa gitti ama hiç bir ilaç içmedi ve devam etmedi.

Yardım etmese bile torunlarına
Oğlunun boşanma sebebini merak etmez mi ?
İlgisiz başı boş oldukları, oğullarından belli zaten. Oğulları da aynı şekilde çocuklarına kayıtsız
Ama en ilgisiz aile bile çocuğunun neden boşandığını bilir.

ortada büyük bir sorun var erkek tarafı yok çok saçma babanne demeyecek mi gelin nerde torunlar nerde? konu sahibi evlatlık aldı diyelim bu çocuğu ee demeyecek mi babanne neden öyle bişey oldu diye? ben erkek tarafından şüpheleniyorum var orada bişeyler

Oturdu mu kafan da?
Oturmadı tabi ama ne bileyim BDV de neler duyduk
İnşallah gerçek değildir bu konu ve yaşananlar
Yoksa kocasını aldatıp hoca işe meşrulaştırmaya çalışmakta mantık dışı bana göre

saçmalamış ya.
aynen öyle sizi aklı sıra kandıracakmış.
anladığım kadarıyla ablan bundan sonrası için de umut vaat eden bi tip değil.
aklı bi karış havada,ipsiz sapsızlarla gezen biri.
yoksa bi şekilde çocuklarının başına gelmesini isterdiniz sanırım olay biraz küllenince.

Asla asla asla o çocuklara dokunmasını bile kaldıramam artık. Şimdiye kadar tüm hatalarını sineye çektik sülalemizi karşımıza aldık ama bu sondu bitti artık

Cin kocam var dedi.haaa tamam mı dediniz?
Ablanızı bir psikoloğa götürseydiniz.bu arada bu olayları ablanıza sordunuz mu?yani çocuk başkasından dedi mi?dna testini gördünüz mü?

ortada büyük bir sorun var erkek tarafı yok çok saçma babanne demeyecek mi gelin nerde torunlar nerde? konu sahibi evlatlık aldı diyelim bu çocuğu ee demeyecek mi babanne neden öyle bişey oldu diye? ben erkek tarafından şüpheleniyorum var orada bişeyler
Bende adamın sıvışmasından işkillendim
Tamam aldatıldın boşa, tamam diğeri de senin çocuğun değil reddet ama ya diğer 2 evladın ?
Kaçıyo gibi adeta..

doğru diyosun müge anlıda izlemiştim babalık oranı yüzde 90dır falan diye açıklamıştı bi kere. acaba konu sahibi test oranını gördünüz mü ?

Eğer öyleyse dava sürecinde istenecek dna testinde bu yakınlık ortaya çıkar. Yani dikkatlilerse kaydada geçebilir.
Konu sahibi bunu takip etmeli bence, hatta bu test ayrı ise bu da yaptırılmalı:confused: Belki baba bulunur?

Emira SY Emira SY

Keşke gerçek olmasa inanın iki gündür damarlarımda kan değil ateş dolaşıyor. Dün benim hayatımın en güzel günü olması gerekiyordu. Öğretmen olarak atandığımı öğrendiğim gündü ve bunu öğrendim yıkıldım resmen çocukları da alıp gitmek istiyorum atandığım şehre...

Back
X