Yeğenim başka adamdanmış!

Belki de şüphelendi ben olsam şüphe ederdim.. abime sordum erkek gözüyle ne düşünürsün diye. En küçükte yurt dışında olduğu için şüphelendi, kızlarda burdaydı şüphelenmemiştir dedi.
Bu arada olayı erkek tarafından kimse bilmiyor. Zaten onlar da ilgili bir aile değil. Başka şehirdeler. Eniştem anneme babama bunu söyleyemem diyor...
Kendisi burda bile olmuyormuş. Bu çocuktan şüphe duyması da enteresan. Kac erkek şüphe duyar kolay kolay? Benzerlik falan mı yoktu? Dedikodu mu duydu? Şahitler mi var? 2.5 sene önceki mesele Nasıl ayyuka çıktı?

Acaba en bastan biliyordu da enişte yuttu mu bazı şeyleri? Biraz değişik bir durum olmuş.

Asla öyle bir anne olmadı. Babam kanser hastasıydı kızları annemin başına gönderirdi meğer başka adamla buluşmak içinmiş. Küçük yeğenimi de sütten kesmeye çalışıyordu anneme bırakmak için. Tek korkum onları koz olarak kullanması çünkü biliyor ne kadar düşkün olduğumuzu. Çocuklar yanında olursa ne derse yaparız
anladım ,böyle düşünmemiştim:(
çözüm ne olursa olsun 3 kardeşi ayırmamalısınız sadece.yani büyükler babaya gitsin,en küçük anneannede kalsın onları ayırmak demektir.gerçi baba da pek istekli değil büyüklere bile sanırım.
çok zor Allah yardımcınız olsun.

gozlerim doldu okurken ne dıyım çok zor size vermezler çocuğu canım adam evlatlıktan red ederse ve babası bulunumazsa kendi babanızın nufusuna geçer çocuk siz o çocuklara destek olun nolr annenize destek olun ablanız çoookk pişman olur ama iş işten geçer...

siz küçüğü nüfusunuza alsanız da onun 2 kardeşşi daha var. ciddi sorunlar demektir bu ilerisi için.diğer çocuklar da büyük ev anlayacak yaştalar üstelik de.
çocuklar anneannesinde kalsa bile ileriyi düşünmek zorundasınız.yarı birgün Allah gecinden versin annenize birşey olsa siz bakabilecek misiniz 3 çocuğa birden? bir de kendi çocuklarınız olacak.hatta 3 çocuğun biri sizin nüfusunuzda olacak.ya eşiniz ,onun ailesi? fevri kararlar veriyorsunuz bence.
çok üzgünsünüz ve de kızgın anlıyorum sizi ,haklısınız elbette.ama yine tüm tüm köprüleri yıkmayın,o çocukların annelerine ihtiyacı var.
kesinlikle bu yönleriyle de düşünmeliler.
anne bi şekilde dönse ve çocuklarının başında dursa.
en azından öz anneleri,anneanneye bişey olsa çocuklar ortada kalacak.
bir imkan tanınmalı çocuklarının başına gelmesi için.
yaptığı affedilmez bir hata da olsa sonuçta o üç çocuğun annesi o.
acaba aklını başına toplayıp boşandıktan sonra çocukları için temiz bir sayfa açamaz mı hayatında ki?
konu sahibi sence ablan bunu başarabilir mi?

Öncelikle yaşanılanlar çok üzücü, sarsılmış olmanızı anlıyorum. Fakat mantıklı düşünmek zorundasınız. Öncelikle, ablanızı bulacaksınız. Her ne olursa olsun, onu hatalarıyla kabul ederek sarıp sarmalayacaksınız. Aile demek bu demek, anne - baba olmak öyle kolay değil. Anneniz bağrına basacak ablanızı. Eller gibi savurup atacaksa nerede kaldı onun anneliği. Bir zamanlar babam aynen şöyle demişti "bir anne-babanın görevi evladı kötü yola bile düşse onu oradan çıkartmaktır".. Bu yüzden ablanıza ulaşın ve gelmesini söyleyin. Muhtemelen korkudan,utançtan veya adı artık her neyse o sebepten gelemiyordur.

Ve yasal süreç, enişteniz dava açmış zaten. Davanın sonucunda büyük olasılık 8'e ve 5'e giden 2 çocuğun velayeti babaya verilecek. Enişteniz ,ablanızdan tazminat ve nafaka talep edebilir. Yüklü bir tazminat ödeyeceğini belirtmek isterim. Diğer çocuk eniştenizin kütüğünden düşer, yeni kimlikte baba alanı boş bırakılarak yenilenir.

Sizin bu çocukla ilgili hayallerinizi anlıyorum, fakat öyle bir çocuğu alayım evlat edineyim demek o kadar kolay değildir. Belli şartları vardır. Her ne olursa olsun annesinin yasal izni alınmadan öyle çocuğu kendi üzerinize geçiremezsiniz. Çocuğun babası kim? Babanın belki haberi yok, haberi olsa sahip çıkacak belki, bunları bilmiyoruz. Anneden uzun süre ses çıkmaz, nerede olunduğu bilinmez, anne yasal yükümlülüklerini yerine getirmiyor ise bu belki mümkün olabilir. En kötü ablanız ortaya çıkmazsa yeğeninizin velayetini verebilir mahkeme.

Sonuç olarak bence halletmeniz gereken ilk şey ablanızı bulmak. Ve yasal süreç için mutlaka bir avukatla görüşmek. Olasılıklar üzerine, detaylar belli değilken konuşmak ve kesin birşeyler söylemek yanlış olur.

Ablam kuzenimle konuştuğunda bebeğin ondan olduğunu tahmin ettiğiniz adamla dini nikah yaptığını söylemiş. Dini de alet ediyor hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ona cezasını Allah versin.

Hadi o adamla nikah yaptı sonra niye resmi nikahlı kocasına döndü hem de kocasının nedense dini nikah olarak boşanıp başka adamla nikah kıydığından haberi yok. Hadi kocasıyla barıştı bu ikinci adam nerden çıktı? Eniştem polisten onu da öğrenmiş. 2. Bir adamla ev tutmuş bir süre beraber yaşamış

Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...

Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...

Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...

Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.

Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu

Ne çabuk dinlemeden silmişsiniz ablanızı? Annen de ilginçmiş, önce bir dinle, anlamaya çalış, sonra suratına kapat telefonu. Ablanızla mantıklı medeni insanlar gibi konuşup halletmeye çalışın problemi, hemen silmeyin öldürmeyin kadını.

O olaylar olurken yani ablanız eniştenizi aldatırken, enişteniz kör yada sağırmıymış? O kadar olay olmuş..
Ayrıca çocuğu üzerinize almayın, anne babanızda kalması sağlıklı, siz ekonomik ve manevi destek olun ailenize..
Yarın bir gün eşiniz sıkıntı duyabilir, çünkü sizinde beğiniz yolda..
Siz ilk o enişteden kurtulun, ablanız çok ciddi hata yapmış ama pişman olur dönerse atmayın, kötü yola düşmesine sebep olmayın, aileniz sahip çıksın.. O olaylarda ablanız ne kadar hatalıysa emin olun o kadarda enişte hatalı çıkar ve o enişte hala hatalar yapıyor..

Eniştem yurt dışında çalışıyordu haberi olmamış işte birşekilde... O da adam değil ki sahip çıkamayacağını bildiğinden yetimhaneye vermek istiyor. Bahane olarak da anneme demiş ki sen kızına sahip çıkarsın eninde sonunda affedersin kızları annelerinden uzak tutmak için yetiştirme yurduna vereceğim. İyi de uzak tutmak istiyorsan sen niye sahip çıkmıyorsun be adam

Asla öyle bir anne olmadı. Babam kanser hastasıydı kızları annemin başına gönderirdi meğer başka adamla buluşmak içinmiş. Küçük yeğenimi de sütten kesmeye çalışıyordu anneme bırakmak için. Tek korkum onları koz olarak kullanması çünkü biliyor ne kadar düşkün olduğumuzu. Çocuklar yanında olursa ne derse yaparız
Cok kotu ya bizim basimizdada var boyle bi ahlaksiz

Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...

Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...

Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...

Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.

Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Eşin de gerçekten yürekli bir adammış. Olan çocuğa olacak ya daha çok küçük. İnş alabilirsiniz de en azından onu kurtarmış olursunuz.

Ne çabuk dinlemeden silmişsiniz ablanızı? Annen de ilginçmiş, önce bir dinle, anlamaya çalış, sonra suratına kapat telefonu. Ablanızla mantıklı medeni insanlar gibi konuşup halletmeye çalışın problemi, hemen silmeyin öldürmeyin kadını.

Biz onun yalanlarına doyduk artık be canım. Artık ağzından çıkacak hiç bir söze inanmıyorum... tek dileğim var bir çocuk daha yapıp başımıza bırakmasın..

Ablam kuzenimle konuştuğunda bebeğin ondan olduğunu tahmin ettiğiniz adamla dini nikah yaptığını söylemiş. Dini de alet ediyor hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ona cezasını Allah versin.

Hadi o adamla nikah yaptı sonra niye resmi nikahlı kocasına döndü hem de kocasının nedense dini nikah olarak boşanıp başka adamla nikah kıydığından haberi yok. Hadi kocasıyla barıştı bu ikinci adam nerden çıktı? Eniştem polisten onu da öğrenmiş. 2. Bir adamla ev tutmuş bir süre beraber yaşamış

O zaman muhtemelen ablan şuan o adamın yanında.
Çocugun babası da bu adam sa eğer,
ablan çocugunu alabilir, mahkeme de anne ve babası belli olan çocugu size vermez.
2 kızı da eniştenize verirler.
Ablan bence şuan korkuyor ve ortalığın yatışmasını bekliyor.
Siz çocukları vermeyiz diyorsunuz ama ablan ve dini nikah yaptıgı adam babalığını ispat ederse alıp, size bile göstermeyebilirler.
Onun için bu kadar fevri olmayın diyorum.

Eniştem yurt dışında çalışıyordu haberi olmamış işte birşekilde... O da adam değil ki sahip çıkamayacağını bildiğinden yetimhaneye vermek istiyor. Bahane olarak da anneme demiş ki sen kızına sahip çıkarsın eninde sonunda affedersin kızları annelerinden uzak tutmak için yetiştirme yurduna vereceğim. İyi de uzak tutmak istiyorsan sen niye sahip çıkmıyorsun be adam
eğer istiyorsanız lütfen bırakmayın Enişten acısından ne dediğini bilmiyor herhalde. Yurda bırakılır mı ya

Ablanı anlamak çok zor
Kendince dini nikah kıyınca ahlak abidesi oldu sanırım, değil işte. Onun bile şartları var, şahit olması duyurulması lazım diye duymuştum. Hani eşini aldatanlara çanak tutmak adına uyduruk bi hoca tutup otel odasında kıyılan nikahlar dini nikah olmuyo ki hali hazırda eniştenle nikahlıymış zaten.
Neyse işte..
Üçüncüylede mi nikah kıymış bilmem ama ben ablanın şu uçkur peşinde koşan erkekler gibi olduğunu düşünüyorum
Dönse bile düzelmez bence
Hala çocukların ç sini etmezken, polise anneni ve enişteni suçlamış.

Kendisi burda bile olmuyormuş. Bu çocuktan şüphe duyması da enteresan. Kac erkek şüphe duyar kolay kolay? Benzerlik falan mı yoktu? Dedikodu mu duydu? Şahitler mi var? 2.5 sene önceki mesele Nasıl ayyuka çıktı?

Acaba en bastan biliyordu da enişte yuttu mu bazı şeyleri? Biraz değişik bir durum olmuş.

Çocuk fotokopi derecede eniştem benziyor eniştem asla şüphe etmedi. En son o 2. Adam ortaya çıktı işte sonra çocuktan şüphe edip test yaptırdı

Arkadasim ablan
Kafayi bozmus hep bi baska baskalari olcak
Ve yeni bebelerde olur

Hanımefendi ben ablanızı savunmadım. Enişteniz sallamış atmış.Açmış davasını paşa paşa "ne hali varsa görsün" demiş. Sizde ailesi olarak böyle yapmamalısınız diyorum. Sizde "ne hali varsa görsün" derseniz ellerden ne farkınız kalır?

Bir avukat olarakta belirteyim o halde, öyle ben üstüme alacağım çocuğu demekle alamıyorsunuz bu işler öyle kolay değil. Anne-baba rızası olacak, anne-babadan biri belli değilse ,belli olan taraf izin verecek, izin verecek kişi ortada yoksa uzun bir süre (kastedilen öyle 1-2 ay değil), belki bir ihtimal.

çok zor çok. enişten kimbilir ne hale gelmiştir. aileden bile olsa kötü insan çok. kusura bakma. enişte yurda mı vermek istiyo çocukları. eşin ne dedi peki çocuklar için

Ablanı anlamak çok zor
Kendince dini nikah kıyınca ahlak abidesi oldu sanırım, değil işte. Onun bile şartları var, şahit olması duyurulması lazım diye duymuştum. Hani eşini aldatanlara çanak tutmak adına uyduruk bi hoca tutup otel odasında kıyılan nikahlar dini nikah olmuyo ki hali hazırda eniştenle nikahlıymış zaten.
Neyse işte..
Üçüncüylede mi nikah kıymış bilmem ama ben ablanın şu uçkur peşinde koşan erkekler gibi olduğunu düşünüyorum
Dönse bile düzelmez bence
Hala çocukların ç sini etmezken, polise anneni ve enişteni suçlamış.
Her sözünde haklısın. Anneme ben kötü birşey yapmadım diyormuş annem kapatırken. Daha ne yapacaksa artık kendince kılıf bulmuş işte...

İlk taşı günahsız olanınız atsın hanımlar
Tamam ablanın kişiliği karakteri belli
Ama çocukları alalım ablayada b.k yemek düşsün demekle olmuyor ki
Onunla konuşup bir çözüm bulmak gerek
Çocukların teyzeden çok anneye ihtiyacı var
Yıllardır annen bu kadındı, şimdi vazgeçtik bu kadın olacak demek kolay mı çocuklara

Bu sırada çocuklar nerdeymiş ..anneleri başka bi adamla başka bir evde yaşarken.çocuklar sizde ise sizinde bişekilde başkası ile yaşadığını biliyor olmanız gerekir.Adam dini nikahından boşandığını nasıl bilmez kendinin boşaması gerekir ayrıca kadın evliyken dini nikahla 2.kez evlenemez erkek olsa neyse .karman çorman olaylar.mnce baba kim belli bile değil diyodudunuz şimdi birlikte ev tutulan bi adam var belli işte demekki

Back
X