- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım bı mesajda çocuklar ev tutan adamla kalmışlar sıkıştırıyoruz dedınız şimdı annem baktı dıyosunuz bılemedım
Helal olsun ne buyuk sevab islemisMaalesef benim kuzenim de aynısını yaşadı. Kadın doğum yaptıktan sonra kuzenim şüphelendi ve kadını başka biriyle yakaladı. Kadını kovdu evden ama bu çocuğun suçu yok diyerek kendi evladı gibi sevdi ve kendisi bakıyor şimdi o çocuğa.
Korkutma olmaliymis diyosun arkadasimSen ne diyon kardesim yaa ben kendim icin
soyledigimi nerden cikardin yemegin tuzunu begenmeyen niye gittin oraya diyip yokmu esini doven burda bisuru okuyoz formda evet korkutmaliydi bosarim cocuklari gostermem yataklari ayirma gibi dayakmi anladin basit sebepler yuzunden esine siddet uygulayanlar utansin adam ne halde uygulamamis halbuki babasindanda asinaymis
Birinci adamı kirasını kocasının ödediği eve almış kızlar da tanıyor aynı ev yani Allah korusun ya o adam bu kızlara da birşey yaptıysa?
İkinci ev tuttuğu adamı tanımıyorlar kızları çok sıkıştırdık bilmiyoruz diyorlar. Kesinlikle psikologa gitmeleri gerek ya düşünsene annem babamı aldatmış hem de iki ayrı adamla bunu ben bu yaşta kaldıramam
Uzaktan konuşmak çok kolay emin olun biz günlerce öldük öldük dirildik bu kız nerde öldü mü kaldı mı diye gittiği zaman telefonunu kapatırdı biz de günlerce ulaşamazdık geldiğinde de yok şarj aletim bozuldu yok tel çekmeyen yerdeydim diye yalan söylerdi. Biz elbette sorun olduğunun farkındaydık ama bahsettiğimiz kişi 33 yaşında reşit özgür bir kadın polise söylesen birşey yapmıyor eşi başında durmuyor. Annem kendi acısını yaşamadan 3 çocuk başına kaldı onların çamaşır ütü bulaşık ders türlü dertleriyle uğraşırken ablamı düşünecek hali mi kalır 54 yaşında kadın... Allah aşkına yorum yaparken biraz kendinizi yerine koyun. Bu işler ben anneyim gel derim gelirsin git derim gidersinle olmuyor. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Ben ömğr boyu Allahım onun gibi eş olacaksam bana evlenmeyi nasip etme, onun gibi anne olacaksam bana evlat verme diye dua ettim. Yaşadıklarımız hiç kolay değildi emin olun ama şuan yaşadığımızın yanında sıfır kalır...
Ee tamam sahip cikmaya calisiyorSenin ablansa senin yeğenin zaten değilmi? çok kötü birşeyler başınıza gelmiş ama senin yeğenin olduğu gerçeğini değiştirmez
BOyle bi duruma gelmeden bi korkutma
olmaliymis bazi kocalar yok cay guzel olmadi
yok niye sesini yukselttin diye esini dovenler
hastanelik edenler var ne bicim dunyaaa
Babam ölmeden önce ablam kirada oturuyordu. Dikkat ederseniz küçük kız 2. Sınıftaydı demiştim. Babam vefat edince eniştem de ortada yok diye annem kucak açtı. Ev kendi evimiz olduğu için kira derdi olmasın diye yani
Fozgeb arkadasim tavvsanciga yazdigim mesaji okumani rica ediyorum tabiki siddete bi yuksek sese bile karsiyimİş Ablanızın eşini aldatır başka birinden çocuk yapması ve buna istinaden sizin çocuğu sahiplenme istememişden.
Ablanızın deli olduğuna
Enişteniz in psikopat bir manyak olduğuna
oradan cin Kocalar, 3 farklı adam bu adamla beraber yaşamlar sonra büyük kızın bunlardan birini bilmesi ne kadar gitti. Hatta çocuğun belki adamın bir akrabasindan olabilergini falan konuştuk
şimdi de dayağı savunmaya geçiniz. Yeni üye de değilsin ama ben senin troll olduğunu düşünmeye başladım.
Babanne kendine hayrı olmayan bir kadın dede de öyle. Eniştem evlenirken benim tek evladım o değil diyerek bir çöp dahi almadı evladına herşeyi babam yaptı. 15 yıllık evliler 15 kere torunlarını görmediler emin olun aramazlar sormazlar
Boşanma dilekçesine bu da eklenemez mi, dava başlayınca bir testte hakim ister heralde