Yeğenim başka adamdanmış!

anlamadım bı mesajda çocuklar ev tutan adamla kalmışlar sıkıştırıyoruz dedınız şimdı annem baktı dıyosunuz bılemedım

Babam ölmeden önce ablam kirada oturuyordu. Dikkat ederseniz küçük kız 2. Sınıftaydı demiştim. Babam vefat edince eniştem de ortada yok diye annem kucak açtı. Ev kendi evimiz olduğu için kira derdi olmasın diye yani

Maalesef benim kuzenim de aynısını yaşadı. Kadın doğum yaptıktan sonra kuzenim şüphelendi ve kadını başka biriyle yakaladı. Kadını kovdu evden ama bu çocuğun suçu yok diyerek kendi evladı gibi sevdi ve kendisi bakıyor şimdi o çocuğa.
Helal olsun ne buyuk sevab islemis

Sen ne diyon kardesim yaa ben kendim icin
soyledigimi nerden cikardin yemegin tuzunu begenmeyen niye gittin oraya diyip yokmu esini doven burda bisuru okuyoz formda evet korkutmaliydi bosarim cocuklari gostermem yataklari ayirma gibi dayakmi anladin basit sebepler yuzunden esine siddet uygulayanlar utansin adam ne halde uygulamamis halbuki babasindanda asinaymis
Korkutma olmaliymis diyosun arkadasim
Don yazdigini bi daha oku ben muneccim degilim yazmak istedigine gore degil yazdigina gore yorum yapiyorum

Birinci adamı kirasını kocasının ödediği eve almış kızlar da tanıyor aynı ev yani Allah korusun ya o adam bu kızlara da birşey yaptıysa?
İkinci ev tuttuğu adamı tanımıyorlar kızları çok sıkıştırdık bilmiyoruz diyorlar. Kesinlikle psikologa gitmeleri gerek ya düşünsene annem babamı aldatmış hem de iki ayrı adamla bunu ben bu yaşta kaldıramam

Ablan böyle ayrı ev tutuyor günlerce ortadan kayboluyor, siz ve enisten niye şaşırdı ki aldatildigina ben onu anlamadım. Gerçekçi gelmedi bana bunlar. Kızlar adamı tanıyor falan diyorsun. Ee babasına söylemedi hadi diyelim sizede mi söylemedi.

Senin ablansa senin yeğenin zaten değilmi? çok kötü birşeyler başınıza gelmiş ama senin yeğenin olduğu gerçeğini değiştirmez

Uzaktan konuşmak çok kolay emin olun biz günlerce öldük öldük dirildik bu kız nerde öldü mü kaldı mı diye gittiği zaman telefonunu kapatırdı biz de günlerce ulaşamazdık geldiğinde de yok şarj aletim bozuldu yok tel çekmeyen yerdeydim diye yalan söylerdi. Biz elbette sorun olduğunun farkındaydık ama bahsettiğimiz kişi 33 yaşında reşit özgür bir kadın polise söylesen birşey yapmıyor eşi başında durmuyor. Annem kendi acısını yaşamadan 3 çocuk başına kaldı onların çamaşır ütü bulaşık ders türlü dertleriyle uğraşırken ablamı düşünecek hali mi kalır 54 yaşında kadın... Allah aşkına yorum yaparken biraz kendinizi yerine koyun. Bu işler ben anneyim gel derim gelirsin git derim gidersinle olmuyor. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

Ben ömğr boyu Allahım onun gibi eş olacaksam bana evlenmeyi nasip etme, onun gibi anne olacaksam bana evlat verme diye dua ettim. Yaşadıklarımız hiç kolay değildi emin olun ama şuan yaşadığımızın yanında sıfır kalır...

Tamam işte, günlerce ortadan kayboluyor,
Farkındaydınız da durumun. Lafımız geçmiyor diye göz yummuşsunuz.
Çocukları elbet kollayacaksınız ama sorunu kökünden çözmedikten sonra neye yarar.
Üstünü örtmekle olmuyor.
Asıl problem ablanız.
Ahlaksızlık yapıyor bizi dinlemiyor diye bir şey söz konusu değil.
Koca koca degilse size göre boşanması için baskı yapmalıydınız.
Psikoloğa gerekirse elinden tutarak götürmeliydiniz.
Yada eşiyle konuşup gel çocuklarının karının başında dur, böyle evlilik olmaz diye rest çekmeliydiniz.

ablana diyecek laf yok o zaten yoldan çıkmış, uğurlar ola..
Ama siz çocugun başkasından oldugu anlaşılana kadar nerdeydiniz?
Yada ortaya çıkmasaydı bu göz yummalara devam mı edecektiniz.

BOyle bi duruma gelmeden bi korkutma
olmaliymis bazi kocalar yok cay guzel olmadi
yok niye sesini yukselttin diye esini dovenler
hastanelik edenler var ne bicim dunyaaa

İş Ablanızın eşini aldatır başka birinden çocuk yapması ve buna istinaden sizin çocuğu sahiplenme istememişden.
Ablanızın deli olduğuna
Enişteniz in psikopat bir manyak olduğuna
oradan cin Kocalar, 3 farklı adam bu adamla beraber yaşamlar sonra büyük kızın bunlardan birini bilmesi ne kadar gitti. Hatta çocuğun belki adamın bir akrabasindan olabilergini falan konuştuk
şimdi de dayağı savunmaya geçiniz. Yeni üye de değilsin ama ben senin troll olduğunu düşünmeye başladım.

Enişte boşanır , yeni bir hayat kurar . Kendi kızları ile zaten ilgilenmiyormuş , yine ilgilenmemeye devam eder . Bu zamana kadar anne/babam baktı demişsiniz , kızlar onlarda kalmaya devam etsin .

2,5 yaşında yeğende birinin nüfusuna geçmeli , bunu ister siz üstlenin ister anne/babanız . Ama kim üstlenirse üstlensin , eğer sizinle yaşayacaksa mesela size teyze , eşinize enişte demeye devam etsin . Sadece tüm sevginizi verin , evladınızdan ayırmayın o yavruyu . Ama gerçek anne baba rolü oynamayın . Bunun sonuçları ilerde derin travmalara neden olabiliyor .

Benim anladığım herkes herşeyi yıllardır üç aşağı beş yukarı biliyormuş. Çocukları korumak adına birşeyler yapıldıysa da büyükler tarafından, aile olmanın gereği yeterince ortaya konamamış.

Abla belli ki psikolojik olarak ağır rahatsız. Namussuz kadın deyip sıyrılmak bu noktada kolaya kaçmak değil mi?

Konu sahibi bir öğretmensin ; Artık öğretmenler çok derin psikoloji eğitimi alıyor ya da KPSS ile çok fazla psikoloji ile haşır neşir olmaya zorlanıyor. İnsan davranışlarını bu bilime dayandırarak yorumlamanı tavsiye ederim konu sahibi. Zira gerekli donanımın var.

Kafamda oturmayan şeyler var; çocuk babası olmayan birinin fotokopisi gibi nasıl olur?

Ablanm kötü de 2 yaşındaki cocugu döven enişten normal mi?

Enişte neden öz kızlarını reddediyor.

Komplo teorisi üretiyorum; enişte şu ana dek birşeyleri yutmuş etmiş, bu evliliği sürdürmüş şöyle böyle. Belli ki işine gelmiş. An itibari ile baska bir adayı var. Aday hanım da çocukları istemiyor. Enişte de çocuklardan kurtulmak için kendince böyle bir yol bulmuş.

DNA testine inanmıyorum. Ufaklık da eniştenizden.
Öyle bir test olsa babalık reddi davası da Acar boşanma ile birlikte.

Aynı Zamanda boşanırken ablaya kuruş kaptırmamak gibi de bir niyet sezdim.

Babam ölmeden önce ablam kirada oturuyordu. Dikkat ederseniz küçük kız 2. Sınıftaydı demiştim. Babam vefat edince eniştem de ortada yok diye annem kucak açtı. Ev kendi evimiz olduğu için kira derdi olmasın diye yani

Nasıl yani enişten ortada yok derken
çalışmak için yurt dısında değil mi? Ben öyle anladım.
O da mı sorumsuzluğundan günlerce ortadan kaybolan bir tip.

ya ne olursa olsun o sizin aileniz ablanı nasıl bu şekilde atabiliyorsunuz.
ne demek ne hali varsa görsün deyip evlatlıktan reddetmek ya ne demek.
evlat o can ya , dünyanın en kötüsü bile olsa can.
ayrılsın eşinden cocuklarıyla yaşasın yaptıgı hatayı içinde çeker zaten o cocuklara yazık ya

İş Ablanızın eşini aldatır başka birinden çocuk yapması ve buna istinaden sizin çocuğu sahiplenme istememişden.
Ablanızın deli olduğuna
Enişteniz in psikopat bir manyak olduğuna
oradan cin Kocalar, 3 farklı adam bu adamla beraber yaşamlar sonra büyük kızın bunlardan birini bilmesi ne kadar gitti. Hatta çocuğun belki adamın bir akrabasindan olabilergini falan konuştuk
şimdi de dayağı savunmaya geçiniz. Yeni üye de değilsin ama ben senin troll olduğunu düşünmeye başladım.
Fozgeb arkadasim tavvsanciga yazdigim mesaji okumani rica ediyorum tabiki siddete bi yuksek sese bile karsiyim

konu sahibine önerilerimiz havada kalıyor bence.
muhakkak ablasının yalan yanlış davranışlarına şahit olmuşlardır, biri mi var ihtimali akıllarına gelmiştir ama 3 ayrı adam, birinden gayrı meşru çocuk vb ihtimallere inanmak kolay değil. abla da sürekli inkar edip yalan yeminler etmişse, ailenin inanmaktan başka yolu kalmıyor ki.

ablayı psikologa zorla götürmek diye bir seçenek yok. kendisi isterse ancak tedavisi mümkün. hadi kolundan zorla götürdüler, bir gider iki gider, üçüncü de resti çeker. ilaçları da zorla içiremeyeceklerine göre sorun tamamen ablada.
konu sahibi ve ailesi şaşkınlık ve karmaşık durum yüzünden kararlar vermeye çalışıyorlar ama acele karar pişmanlık getirir.
önce tüm aile sakinleşecek, psikolog ve avukatlarla işbirliği içinde çocuklar için en doğru kararı vermeye çalışacak.
bence son kez ablayla görüşülmeli ve ona göre bir çözüm yolu bulunmalı.

Allah yardımcınız olsun.

Babanne kendine hayrı olmayan bir kadın dede de öyle. Eniştem evlenirken benim tek evladım o değil diyerek bir çöp dahi almadı evladına herşeyi babam yaptı. 15 yıllık evliler 15 kere torunlarını görmediler emin olun aramazlar sormazlar

ahhh ah bu kız aileleri:( benide zamanında küçük yaşta evlendirdiler sözde varlıklı ailelerdi ama herşeylerimizi ailem karşıladı.. yıllarca bana ve çocuklarıma ailem baktı... bazende çocuklarını kendi elleriyle yakıyor anne babalar :(( iyilikten maraz doğuruyorlar :((

Back
X