Yeğenim başka adamdanmış!

ben seni görünce cinlenmiyorumda senin ne derdin var bu kadar... zaten maaşallah hiç bişey yaşamadan herşeyde çok fikrin var :)) bak işine yap yorumunu geç beni görsen ne görmesen ne :)) komik olma...
Açık açık yazayım mı yani
Ben leb demeden leblebiyi anlarsın diye buraya yazmak istemedim
Hadi konu sahibinin ablası kafayı yemiş, hatalar zincirinde yüzmüş
Sen oranı buranı yaptırıp evlenme peşindesin, 2 çocuğu bırakmışsın babaya
Kayınvalide niye bana sadece börek hazırlamıştı 'oysa önce de çocuklarını kimseye söylemeyecez, dedikodu olur demişti ama o önemli değil' diyorsun
Bilincin gayet açıkken çocuklarını yoksayıyorsun da ondan cinleniyorum nickini görünce
Yeterince açık olmuştur umarım, ille de herşeyi yaşamak mı lazım fikir sahibi olmak için akıl bahşetmiş Allah hepimize. Kimisi doğru yöne kullanır kimisi yanlış yöne..

Yoksa bi arkadaşın tahmini doğru mu
Kardeşi ya da kuzeni gibi akrabasıyla mı aldatıldı adam ?
Niye hemen sıvışıyo
İnsan diğer iki çocuk içinde aynı testi yapmaz mı

Kardeş, kuzen tahminini yaptım. Git gide daha mantıklı geliyor. :confused:
Sıvışması daha bir garip. Birşeyler dönüyor ama konu sahibinin bilmediği yada paylaşmadığı ama ne :KK64:

Ama bu bizim yorumumuz ahlaksızlık psikolojik sorun olarak kabul ediliyor mu?

Herkes iyi diyo hoş diyoda mahkemede hersey delile bakar, bunun psikolojik sorunu var haa tamam demez mahkeme, sağlık raporu vs ister
Tabi ki ahlaksızlık ortada zaten ama kız kardeşinin kurduğu bir cümle var yasaklı konular olduğu için üzerinde duramayız buna dayanarak anne de kalmasını istememeleri normal anne ortaya çıksa çocukları istese bile bence. Olay mahkemeye dayandığında sağlık raporu falan tabi ki isteyeceklerdir.

Yemek takımı konusu var daha çok ilgini çeker ciyser

aaa olurmu kızlar her konuda fikri olan sizlersiniz... kesin ondada bilginiz vardır:) ayrıca şöyle söylemeliyim resmen burayı gözünüzde bir dünya olarak büyütmüş hatta kendi içinizde gruplaşmalar oluşturmuş kafanızda saçma sapan kızdığınız insalara diğerinizde kızar olmuş... bi nevi muhtar gibisiniz:)) konu sahibine saygısızlık etmemek adına sizlere tekrar cvp vermek istemiyorum fakat bu kadar dertlenyseniz görmezden gelin olsun bitsin :))

Açık açık yazayım mı yani
Ben leb demeden leblebiyi anlarsın diye buraya yazmak istemedim
Hadi konu sahibinin ablası kafayı yemiş, hatalar zincirinde yüzmüş
Sen oranı buranı yaptırıp evlenme peşindesin, 2 çocuğu bırakmışsın babaya
Kayınvalide niye bana sadece börek hazırlamıştı 'oysa önce de çocuklarını kimseye söylemeyecez, dedikodu olur demişti ama o önemli değil' diyorsun
Bilincin gayet açıkken çocuklarını yoksayıyorsun da ondan cinleniyorum nickini görünce
Yeterince açık olmuştur umarım, ille de herşeyi yaşamak mı lazım fikir sahibi olmak için akıl bahşetmiş Allah hepimize. Kimisi doğru yöne kullanır kimisi yanlış yöne..

bende şöyle söyleyim bunların hepsi sizin hasta zihninizde oluşturduklarınız bence siz millete akıl verceğinize buralarda kafayı yemeden önce tedavi olun çünkü ciddi sorunlarınız var farkında değilsiniz:))

Tabi ki ahlaksızlık ortada zaten ama kız kardeşinin kurduğu bir cümle var yasaklı konular olduğu için üzerinde duramayız buna dayanarak anne de kalmasını istememeleri normal anne ortaya çıksa çocukları istese bile bence. Olay mahkemeye dayandığında sağlık raporu falan tabi ki isteyeceklerdir.

Yasaklı konu tahmin ettiğim şeye mahkeme nazarında bir hükmü olduğunu zaten sanmam olsa zaten herkes bahane eder

aaa olurmu kızlar her konuda fikri olan sizlersiniz... kesin ondada bilginiz vardır:) ayrıca şöyle söylemeliyim resmen burayı gözünüzde bir dünya olarak büyütmüş hatta kendi içinizde gruplaşmalar oluşturmuş kafanızda saçma sapan kızdığınız insalara diğerinizde kızar olmuş... bi nevi muhtar gibisiniz:)) konu sahibine saygısızlık etmemek adına sizlere tekrar cvp vermek istemiyorum fakat bu kadar dertlenyseniz görmezden gelin olsun bitsin :))

Sen konunu niye kapattırdın daha karpuz kesecektik, düzgün biri olsaydın da seni de grubuna alan olsaydı

Anne çocukları isterse, çocuklar onun velayetinden düşsün diye dava mı açacaksınız? Bunun mümkün değil sanırım ama mümkün olsa bile siz onun aleyhinde "kötü yaşam sürüyor çocuğa bakamaz" diyeceksiniz sanırım ama o da sizin hakkınızda "onlar çocuğa kendileri bakmayacaklar bile, çocuğu annelerinin başına atacaklar, orada kalacak, ben ise kendim bakacağım" derse ne diyeceksiniz? Bence kim bakmak istiyorsa velayeti o alsa daha iyi olur. Kanunen velayeti sizde olan küçük çocuğu kendi çatınız altında barındırmamak da suç teşkil ediyor olabilir.

bende şöyle söyleyim bunların hepsi sizin hasta zihninizde oluşturduklarınız bence siz millete akıl verceğinize buralarda kafayı yemeden önce tedavi olun çünkü ciddi sorunlarınız var farkında değilsiniz:))
Neden seni görünce cinlendiğimi sormuştun, söyledim
İşine gelmedi tabi
Çevir kazı yanmasın
Bence sen konu sahibinin ablasından daha kötüsün, onun sorunları varmış bari
Senin kafa zehir gibi ama başka yerlere harcıyorsun, 2 çocuğu akladın pakladın da 3.cüyü yeni sözlünle hayal ediyorsun
Diğer ikisini yoksayıyorsun
Banlasınlar sorun değil, sen çok kötü bir kadınsın bol gülücüklü yeni gelin edalarına da uyuz oluyorum. İstenmeyen glein olduğun halde paragöz sözlünle evlenip 3.cüyü yapar onu da bırakır bakmazsın sorun değil yeter ki estetikler sağlam olsun gelsin yeni adaylar falan filan..

gel senide başkan yapalım burada..
konu kapatan sensin.. madem fikir almak istemiyorsan neden konu açıyorsun?
herkesin kendi doğruları. isteyen alır.. istemeyen almaz. sende almak istemedin. ayrıca komik olmayada çalışma.. itici duruyorsun..

Neden seni görünce cinlendiğimi sormuştun, söyledim
İşine gelmedi tabi
Çevir kazı yanmasın
Bence sen konu sahibinin ablasından daha kötüsün, onun sorunları varmış bari
Senin kafa zehir gibi ama başka yerlere harcıyorsun, 2 çocuğu akladın pakladın da 3.cüyü yeni sözlünle hayal ediyorsun
Diğer ikisini yoksayıyorsun
Banlasınlar sorun değil, sen çok kötü bir kadınsın bol gülücüklü yeni gelin edalarına da uyuz oluyorum. İstenmeyen glein olduğun halde paragöz sözlünle evlenip 3.cüyü yapar onu da bırakır bakmazsın sorun değil yeter ki estetikler sağlam olsun gelsin yeni adaylar falan filan..

aa lütfen önemli olan göğüslerinin dik durması lütfen çek

sizin gibi insanlar varsa insalığa dair umudum var olacak helal olsun diyorum..bunu ciddi bir avukata danışmanız lazım...polise gidip anneleribnin kaçtığını bildirmeniz lazımsaın yuvaya vermeyin yazıktır

ciyser ciyser denen kişilik buraya yorum dahi yapmasın kendi evlatlarını bırakıp giden tek derdi kurulazmayan sofra oölan evlatlarıyla görüşmek istemeyen...evlatlarından uzağa taşınmak isteyen vajinasını memesini büyüten bir kadın annelikle uzaktan yakından alakası yok..yine ceza alayım umrumda değil

ben aslında çocugu bütün bunlardan korumak adına başka bir aileye ona sevgi verebilecek bir aileye verme taraftarıyım.cocuğun karsısına bir şekilde çıkarırlar gibime geliyor

ciyser ciyser sen hangi konunda evlatlarımla görüşmek istemiyorum dedin ? Ben mi kaçırdım acaba ?
Üstelik biri hariç diğer estetik konularını kendim için açmadım demedin mi ?
Ben mi safım millet mi çok cin anlamıyorum senin sayende

Back
X