Yeğenim başka adamdanmış!

ciyser ciyser sen hangi konunda evlatlarımla görüşmek istemiyorum dedin ? Ben mi kaçırdım acaba ?
Üstelik biri hariç diğer estetik konularını kendim için açmadım demedin mi ?
Ben mi safım millet mi çok cin anlamıyorum senin sayende
Senden sonra konuda soruldu herşey açıldı döküldü
Kayınvalide demiş ki senin çocuklarını gizledik söylemeyeceğiz
Prenses Ciyser de zaten ilk evliliğim edalarında davranmaya dünden razı bi şekilde yanıtladı
O sorun değilmiş zaten başka ile yerleşecekmiş, yeni eşiyle 3.çocuk yapıp ona annelik yapacakmış
İnanır mısınız bilmem ama dayalı döşeli şimdiki evi duracakmış ve oraya 15 günde bir gelip diğer çocuklarını görecekmiş
Yani ne şiş yanacakmış ne kebap
Hem eşinin ailesi çocukları bilmeyecek
Hemde eski evi tüm masraflara rağmen duracak ve o hengamede sürekli 15 günde bir diğer çocukları görecekmiş
3.çocuk olunca ne olur orayı bilmem, bunlar snein kardeşin denir mi komşunun çocukları mı denir orası Prenses Ciyser'de saklı

Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...

Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...

Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...

Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.

Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu

Gecmis olsun cidden cok zor bir durum , geride kalan cocuklar, en kucuk olanin babasinin belli olmamasi cidden cok zor. Cocuklara kim bakacak peki ? Kizlar cok buyukmus nasil kaldiracaklar olanlari anlamislardir ikiside. Bana kalirsa cocugu nufusunuza gecirmek icin acele etmeyin. Simdi duygusal karar veriyorsunuz ama ileride kendi ailenizde sorun yaratmayacagindan eminmisiniz ? Bakimini ustlenin ama sanirim sizde hamilesiniz gelecegin ne getirecegi bilinmez dikkatli karar verin. Sonucta siz cocugu nufusunuza alsanizda olanlari bilecekler ileride ablalari anlayacak yastalar zaten saklanamaz. Bence dedesinin nufusuna gecmesi en dogrusu bakimi ve buyutmesi konusunuda ailenizle konusursunuz tabiki cocugu yurda falan verme konusu soz konusu olamaz.

Evliyken başkasına aşık olan erkeklerin bir umut gidip yaptırdığını duymuştum :KK45:

İşin garibi yüzde 50sinin falan haklı çıkması

erkek başkasına aşık ve umarım benim çocuğum başkasındandır da boşanırken zorluk yaşamam niyetiylemi yaptırıyolarmıymış yoksa yanlış mı anladım

Bu denli üstüne geliniyor ve hala buradasın. Demek ki burda önemsediğin birşeyler var. Çocuklarının velayetine sahip olup, bunu eski eşe koz olarak kullanan annelere kıyasla seni savunmuştum konunda . En azından çocuklarını nefret ortamında büyütmüyor demiştim.

İnan artık ben de merak ediyorum. Burda insanlara hakaret edeceğine neden açıklamıyorsun neler yaşadın? Neden vermek zorunda kaldın onları ?

hiç kimseye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum :)) ayrıca buralarda dolaşıyorsunuz derken buralarda olmak için sabıka kaydımı isteniyor ? kimsenin yorum yapma hakkını hiç bir neden elinden alamaz şayet öyleyse emin olun öncelikle yorum yasağı gelmese gerekn insanlardan bana sıra gelmez :)

hiç bir konumda ewlatlarımı istemiyorum attım görüşmüyorum demedim canım sadece bunları böyle yansıtan arkadaşlar oldu ve aynı arkadaşların beni görmeye tahammülü yok :))

estetik konusunu ben konuşmaya değer bile bulmuyorum fakat sorduğun için söyleyebilirim evet sadece bir tane estetik konusu kendime ait..
evet kısacası akkaşık:Devlatlarınla görüşmüyorum demedin ama görüşmemek için elinden geleni yaptığını belirttin...sen yorum yağpma bence git yeni estetk konusu aç..

hiç kimseye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum :)) ayrıca buralarda dolaşıyorsunuz derken buralarda olmak için sabıka kaydımı isteniyor ? kimsenin yorum yapma hakkını hiç bir neden elinden alamaz şayet öyleyse emin olun öncelikle yorum yasağı gelmese gerekn insanlardan bana sıra gelmez :)

Son cümle soru cümlesi idi yalnız

Prenses Ciyser de zaten ilk evliliğim edalarında davranmaya dünden razı bi şekilde yanıtladı
O sorun değilmiş zaten başka ile yerleşecekmiş, yeni eşiyle 3.çocuk yapıp ona annelik yapacakmış
İnanır mısınız bilmem ama dayalı döşeli şimdiki evi duracakmış ve oraya 15 günde bir gelip diğer çocuklarını görecekmiş
Hemde eski evi tüm masraflara rağmen duracak ve o hengamede sürekli 15 günde bir diğer çocukları görecekmiş
3.çocuk olunca ne olur orayı bilmem, bunlar snein kardeşin denir mi komşunun çocukları mı denir orası Prenses Ciyser'de saklı

sern baya baya benim adıma uydurduğun saçmalıklara inanıyorsun.. mümkünse beni görmezden gel çünkü gerçekten sağlıklı bir karakter değilsin...

sern baya baya benim adıma uydurduğun saçmalıklara inanıyorsun.. mümkünse beni görmezden gel çünkü gerçekten sağlıklı bir karakter değilsin...

Tabi sen kişilik uzmanısın ya sana her negatif yorum yapanın problemli olduğunu şak diye anlıyosun

Arkadaslar, konuyu henuz 18.sayfaya kadar okudum. Uzun oldu ama okuyun lutfen. Artik dayanamiyor yaziyorum.

Konu gercek olmasin, mantiksiz denmis. Ablama yuklenmis cogu kimse.
Evet, anlayacaginiz uzere konu sahibi ablam oluyor. Konu gercek. Gunlerdir uyuyamiyorum ve yuremin artik infilak edecegini hissediyorum.

Buyuk ablam (bu pislikleri yapan kisi) kendisi cocuklarina hic bakmamistir. Enistem de keza. Babam ve annem buyutmustur cocuklari. Babamin vefatindan sonraysa dogan 3.bebek (baskasindan olan) yine ayni sekilde annemin elinde buyumustur. (Enistem yurtdisina calismaya gitmisti, ondan once de sehir disinda calisiyordu zaten. Her zaman kacmayi tercih eden biri olmustur. Buyuk ablam yegenlerimle birlikte annemde yasiyordu 3.bebege olan hamilelginden beri. Babanne tarafi zaten ortada hic olmadi, cocuklari belki 10-15kere zor gormuslerdir.) Sut veriyordu annesi bebege bir tek. Sutten de kesmeye calisti devamli (bu siralar bir adamla ayri ev tutmuslar, olaylar bu adamla birlikte patladi, polis filan girdi devreye zaten).

Annem icin ne bicim anne cocugunu siliyor diyen olmus. Yilin annesi odulu alsa az kalir annem icin, emin olun. Bu ablamin ilk hatasi degil... Annem hep affetti. Kimi zaman anneme biz bile bu kadari fazla dedik (anneme ettigi kufurlerin, kotu sozlerin haddi hesabi yoktur. Annem evde hizmetci gibi calisir yemek/temizlik/cocuklarin bakimi dahil her seyi yapar. Cocuklari okula annem yollar, beslenmesi, okuldan donmesi, onlugunun utusu akliniza gelecek her sey. Ablam ona yine agiza alinmayacak seyler soyler sanki annem onun kolesi gibi...) Tum akrabalarini karsisina alip yine de o benim kizim kimse laf edemez bakarim ben ona dedi hep... En son bu olayda (yillar oncesinden beri yasaniyormus da haberimiz yokmus) annem soz konusu gunahsiz torunlarin hayati oldugu icin artik kapilarini ona karsi kapatti. Torunlarini asla birakmaz annem.
Yurda birakilmasinaysa gerekirse cesedini cignettirir, karsi gelir...
Uzuntuden anneme bir sey olacagindan da koruyoruz, babamiz gibi...

Biliyorum yasananlar cok karmasik ama anlamaya calisin lutfen. Yardimci olabilecek biri olur mu, bunlari bilen biri olur mu diye fikir almak icin yazmis saniyorum ablam konuyu. KK'da gorunce ben de cok sasirdim.

Uckuru pesinde kosan, esini defaetle aldatmis (polis, buyuk ablamla konusup anlatti bize), kanser hastasi babasini bir gun bile ziyaret etmeyen, cocuklarini evinde devamli olarak sadece bir okul donemi bakmis (o donemde iki yegenimin karnesinde 1 ve 2den baska notu yoktu, 40-50gunu askin devamsizliklari vardi karnede) vs vs bir suru yanlis yapmis ve yapmaya devam edecegini cunku kendisine gore bunlarin yanlis olmadigini cocuklarin okulunun bile onemi olmadigini soyleyen bir insana cocuklar verilir mi?

3. Bebek icin de bizlerden birinin (benim cocugum yok henuz, esim de daha ablamlardan evlat edinme istegini duymadan once bana evlat edinme gonullusu oldugunu soylemisti) evlat edinmesi mumkun mu?
Resmi babasi nufustan cikartinca mi, nufusundan cikartmadan mi evlat edinmemiz ya da yasal vasi tayin edilmemiz -hangisi mumkun bilmiyorum- mumkun mu?

En son olarak da biz de farkindayiz cin peri filan sacmalik oldugunun. Ne kadar sacma ve yalanci bir insan oldugunu anlatmak icin ablam eklemis. Baskalariyla kafasina gore imam nikahi kiyma meseleleriyse toptan sacmalik zaten. Hepimiz farkindayiz. Dogru veya mumkun diyenimiz yok.

En onemlisi konudan suphe edenler benim bu forumda attigim ilk mesaja bakabilir... Ilk mesajimi yillar once yasananlardan dolayi atmistim foruma... o zaman aldatma yoktu(biz bilmiyorduk en azindan ne vardi ne yoktu) ama buyuk ablam bosanip, cocuklari enistemden tazminat alabilmek icin alacagini soyluyordu. O siralar da umursamaz kendi gezme tozmasinin pesinde kosan biriydi zaten.

Su an yasadigimiz acimizi derdimizi paylasan herkese, okuyup da fikir vermeye calisan herkese cok tesekkur ediyorum... Allah kimseye vermesin boyle bir aci, boyle bir dert... Lutfen dua edin. Gunahsiz yavrucaklarin gelecegi icin tum cabamiz...

Valla kusura bakmayin da siz bu konularda konusabilecek biri degilsiniz.
Yorum yasagi gelsin de gercekleri gozunuze sokamasinlar di mi?

Evet, siz 2 cocugunu saklayan hatta kiytirik akrabalar dedikodu yapmasin diye kayin ailenin uyelerinin de saklamasina izin veren, evlenip baska sehre yerlesip 15 gunde 1 de cocuklarini gorecek olan ve yeni bebege annelik yapmak (!) isteyen bir kadinsiniz.

Bir zahmet siz burada cocuklarini birakip gitmis bir kadina yorum yapmayin, bir zahmet.

:KK57:bir anne mi çocuklarını sahiplenmiyor, başka ile gidiyor 2. kocasıyla 3. çocuğu düşünüyor millete demiyor ilk evliliğindeki çocukları

ciyser sen sana neden kızıldığını anlamıyosun, sen eğer ki yeni bir başlangıç yapmak isteyen dağ gibi bir anne olsaydın burda Allahına kadar senin arkamda olurduk, estetik şu bu hikaye

Kv biz çocukları millete söylemedik dedikodu olur dediğinde onlar benim evlatlarım siz ne diyorsunuz diyebildin mi, hayır, ya beni istemezlerse diye susmussun resmen, bir anne çocuklarını nasıl gizler, ilerde belki bende yaşarlar duruma gore dedin, e çocukları kimse bilmeyip sonra aaa benim 2 çocuğum mu var diyeceksin

Anlattıkların çelişkili yerine oturmuyo, millet sana çocukları sorana kadar burdaki kızlardan iyisi yoktu ah kar vah kızlar soğuk börek muhabbeti yapıyodun ne zaman ki çocuklar soruldu kanın çekildi,içinde bir yerde haklı olduğumuzu biliyorsun,ateşli hastalık geçirmiş gibi olur olmaz gülmen bu sebepten

Valla kusura bakmayin da siz bu konularda konusabilecek biri degilsiniz.
Yorum yasagi gelsin de gercekleri gozunuze sokamasinlar di mi?

Evet, siz 2 cocugunu saklayan hatta kiytirik akrabalar dedikodu yapmasin diye kayin ailenin uyelerinin de saklamasina izin veren, evlenip baska sehre yerlesip 15 gunde 1 de cocuklarini gorecek olan ve yeni bebege annelik yapmak (!) isteyen bir kadinsiniz.

Bir zahmet siz burada cocuklarini birakip gitmis bir kadina yorum yapmayin, bir zahmet.

bence benim yaptığım şu ana kadarki en büyük hatam sizler gibi insanlarla muhattap olmak olmuş :)) edebimi bozmamak adına susma hakkımı kullnıyorum:)

:KK57:bir anne mi çocuklarını sahiplenmiyor, başka ile gidiyor 2. kocasıyla 3. çocuğu düşünüyor millete demiyor ilk evliliğindeki çocukları

Evet ondan nickini görünce cinleniyorum işte, yoksa tanımam etmem niye cinleneyim

Eniştem 2 adamla görüştüğünü tespit etti yani tecavüz olamaz. Kocası yurt dışında diye böyle birşey yaptı yani. Düşündükçe beynimden vurulmuşa dönüyorum. Öyle ahlaksız bir kadının ne yeğenlerime ne aileme yaklaşmasına asla müsaade edemem. Ablamla ilgili tek endişem bir çocuk daha yapıp kapımıza bırakması..

ablanız bunlar ortaya çıkmadan evvel nasıl bir anneydi ilgisiz ,çocuklara kötü davranan ,evde tek bırakıp yada annenize bırakıp gezip tozan bir kadınmıydı.

Back
X