Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman o rüyalarla yaşamaya devam edeceksinhergün rüyalarımda onunla konuşuyorum. içim içimi yiyor. karşıma geçip gene yalan söylese gene inanırım belki... o yüzden konuşmak istemiyorum. artık hiç bir dediğine inanamam ki onun
Valla valla benim olmayan bir evladin sorumlulugunu almak cok zor..iyice dusun tasinin
O zaman o rüyalarla yaşamaya devam edeceksin
Bu ne kin ya? Az once birine yazmistiniz bol unlemli cumleler hicbi kadina yakismaz diyeNeden seni görünce cinlendiğimi sormuştun, söyledim
İşine gelmedi tabi
Çevir kazı yanmasın
Bence sen konu sahibinin ablasından daha kötüsün, onun sorunları varmış bari
Senin kafa zehir gibi ama başka yerlere harcıyorsun, 2 çocuğu akladın pakladın da 3.cüyü yeni sözlünle hayal ediyorsun
Diğer ikisini yoksayıyorsun
Banlasınlar sorun değil, sen çok kötü bir kadınsın bol gülücüklü yeni gelin edalarına da uyuz oluyorum. İstenmeyen glein olduğun halde paragöz sözlünle evlenip 3.cüyü yapar onu da bırakır bakmazsın sorun değil yeter ki estetikler sağlam olsun gelsin yeni adaylar falan filan..
Bir abim bir de kız kardeşim var. Abim de babam vefat ettiğinden beri hem bize gem de yeğenlere babalık etti ama o da delirmek üzere aşırı derecede üzgün psikolojik ilaç kullanmaya başladı ablam gittikten sonra
en güzel karar. o çocuğu üstünüze alın. günahsız yavrum ya. en büyük sevaba siz girersinizDevamlı kabuslar görüyorum. Günlerdir çok zor durumdayız. Annem zaten ben kimseye vermem diyor ama en azından kimliğinde annesi ben babası eşim görünürse gayri meşru çocuk durumuna düşmez resmiyette diye almak istiyorum. Yasal olarak böyle bir hakkım var mı bilmiyorum. İnşallah vardır yoksa bu çocuğun sonu ya yetimhane ya köprü altı
Sadece 3.ye test yaptı eniştem. Kızlardan şüphe etmedi demek. Ama onlarda başkasından çıkarsa şaşırmam artık
bir tek şey diyeceğim konu sahibi.Ortada babasız bir Çocuk olmasa inan umrumda değil eniştem de zaten baba olmaya layık bir adam değil. Ama işte benim öz ablam öyle büyük bir günah işlediki ben enişteme hiç birşey diyemiyorum. O da çocuğa aşırı derecede düşkündü kızlarından daha çok sevdiğini düşünüyorum şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda...
evli bir kadın gidip başkasıyla dinide olsa evlenemezki. kimi kandırıyorki ablanızAblam kuzenimle konuştuğunda bebeğin ondan olduğunu tahmin ettiğiniz adamla dini nikah yaptığını söylemiş. Dini de alet ediyor hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ona cezasını Allah versin.
Hadi o adamla nikah yaptı sonra niye resmi nikahlı kocasına döndü hem de kocasının nedense dini nikah olarak boşanıp başka adamla nikah kıydığından haberi yok. Hadi kocasıyla barıştı bu ikinci adam nerden çıktı? Eniştem polisten onu da öğrenmiş. 2. Bir adamla ev tutmuş bir süre beraber yaşamış
hönk kaç adam var hayatında. ne karışık ilişkiler bunlarO ilk görüştüğü adamın baba olduğundan şüpheleniyoruz ama nerden bilebiliriz? Ev tutulan adam başka o yeni çıktı... yeni kocayla beraber 3. Adam oluyor bizim bildiğimiz
haydaaa. konu iyice garipleşiyor. cin kocamı.İşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
hönk kaç adam var hayatında. ne karışık ilişkiler bunlar
Dava açmadan test nasıl yaptırmış enişteniz? Her isteyen istediği zaman yaptıramıyor?
Bir de 3 harflisi varmış. Ablasının ruh sağlığı hakkında ciddi endişelenmeleri gerekli.