Yeğenim başka adamdanmış!

baya nüfusta anne yazan kadın anne değil :)
babalık testi gibi annelik testi de var, hatta mitokondri DNAsı bakıldığı için babalık testinden bile sağlam

bizim yorumlarımız şu yönde: bebek doğurma yetisi olmayan kadınlar, taşıyıcı anne, başkasının çocuğunu kendi doğurmuş gibi rol yapma, yumurta transferi (istisna olarak burada kadının rahmine transfer yapılmış olabilir yalnız) filan gibi yöntemlerle uyduruktan çocuk sahibi oluyor sonra da birileri şüpheleniyor

Çok enteresanmış ya bunu hiç düşünmemiştim :)

Allah im böyle insanlarin cocuklari olmasin .cok uzuldum enisten cocugu nufusundan cikarinca nasil olacak kimligide dusecek.devlet cocugu size vermez yetistirme yurduna alir ordanda evlatlik verir bence ama atastirin sahip cikin cocuklarin ne gunahi var.kizlar annenizle buyur ama ufak olani alin sahipcikin .sonrasindada annesi cikar basiniza üsusur cocugu almak icin ona gore hareket edin.

hem anne hem baba cocuğun anne babası değilse o zaman hastanede mi karışmış ne olmuş ona bakılabilir ki böyle vaka muhtemelen türkiyede de olmuştur çünkü yakın tarihte başka bir ülkede de oldu, polise gittiler çocuklar karışmış :)

ama baba babasıyken
anne annesi değilse başka sıkıntılar var demektir.

ya tabi bi de şu oluyor türkiyede kumalık var, 2. 3. eşler var, bazen bütün çocuklar resmi nikahlı eşin üstüne oluyor, ya da adam birinden bi çocuk yapıyor getiriyor kendi karısının çocuğu gibi kaydettiriyor. çocuğa da bunu söylemiyorlar çocuk ileride şüpheleniyor test yaptırıyor öyle ortaya çıkıyor. veya resmi olarak kendi annesinin kabul görmesini istiyor testle ispatlıyor (eskiden tipine bakıyorlarmış bir de ifade alıyorlarmış misal köyün muhtarı evet bu çocuk bunundur derse kabul ediyorlarmış şimdi öyle değil tabi).

olaylar olaylar dediğim şeyler bunlar.

Off ya o çocuk için nasıl bir yıkım oluyordur :(

hani boşanmalarda annelik vasıflarına uygunsuz haller içinde olan anneye çocukların verilmemesi diye bişey varya acaba ablanız hakkındada böyle bir dava açılıp çocukların velayetini almanız mümkün olurmu acaba....
eğer böyle bir şey mümkünse bir kaç şahitle çocukların doğdukları günden beri anneleri tarafından ihmal edildiğini ve çocuklar için bile tehlikeli haller içerisinde bırakıldıklarını falan anlatmaya çalışsanız...
tabii birde enişte faktörü var şu an çok öfkeli olduğu için yurt konusunda ısrar ediyor demiştiniz ailesinden yardım isteyip beraber ikna edilmezmi...

Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum. Olan çocuklara oluyor ne yazık ki. Yorumları okuyamadım ama anlaşılan ablanızın ruh sağlığı yerinde değil. Her ne olursa olsun dışlamayın sokaklara düşmesin tedavi ettirin. Çocuğunuz varsa çocuğu size vermezler bildiğim kadarıyla. Eniştenin yerinde olsam o kadar birbirine düşkünken kıyıp veremezdim kimseye. Evlat edindiğimi varsayardım. Çocuk esirgeme başkasına verebilir. Hayırlısı olur inşallah.

İnşallah yuvaya verilmezler. Diyecek laf yok ablanıza.
Allah ıslah etsin. Kınamamak gerekir. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey.
Çocuğu üzerinize alamazsınız diye biliyorum. Uzun bir prosedür. Önce anne babaya sanırım dava açmanız gerekiyor vs. Umarım gönlünüzce olur herşey

Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum. Olan çocuklara oluyor ne yazık ki. Yorumları okuyamadım ama anlaşılan ablanızın ruh sağlığı yerinde değil. Her ne olursa olsun dışlamayın sokaklara düşmesin tedavi ettirin. Çocuğunuz varsa çocuğu size vermezler bildiğim kadarıyla. Eniştenin yerinde olsam o kadar birbirine düşkünken kıyıp veremezdim kimseye. Evlat edindiğimi varsayardım. Çocuk esirgeme başkasına verebilir. Hayırlısı olur inşallah.

En büyük kız yeğenim de babasına bu yüzden düşman oldu. Sen bu kadar çok sevdigin yıllarca oğlum dediğin bir çocuğu nasıl bırakacaksin nasıl yüreğin el verecek diye...
Ben onu suçlamıyorum çok büyük bir travma yasadi. Ablam haklıyken haksiz duruma düşürdü kendini. Keske vakitlice boşanıp kimle istiyorsa beraber olsaydı...
Buradaki yorumlarda bile kaç kişi ben çocuğu üstüme almak istedigim için kendi çocuğunuz değil iyi düşünün üzerinize almak büyük sorumluluk şeklinde yorumlar yaptılar. Bir de bu çocuğun her gördüğünüzde size yapilan ihaneti hatırlattığını düşünün acaba o çocuğa gerçek anlamda kol kanat gerebilir mi?

İnşallah yuvaya verilmezler. Diyecek laf yok ablanıza.
Allah ıslah etsin. Kınamamak gerekir. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey.
Çocuğu üzerinize alamazsınız diye biliyorum. Uzun bir prosedür. Önce anne babaya sanırım dava açmanız gerekiyor vs. Umarım gönlünüzce olur herşey

Çok tesekkur ederim inşallah atlatabiliriz bu yaşananları. Çocuğu üzerime alamasam bile vasi olmak için elimden geleni yapacagim. Hatta mümkünse kizlarin da aynı şekilde vasisi olmak istiyorum.

hani boşanmalarda annelik vasıflarına uygunsuz haller içinde olan anneye çocukların verilmemesi diye bişey varya acaba ablanız hakkındada böyle bir dava açılıp çocukların velayetini almanız mümkün olurmu acaba....
eğer böyle bir şey mümkünse bir kaç şahitle çocukların doğdukları günden beri anneleri tarafından ihmal edildiğini ve çocuklar için bile tehlikeli haller içerisinde bırakıldıklarını falan anlatmaya çalışsanız...
tabii birde enişte faktörü var şu an çok öfkeli olduğu için yurt konusunda ısrar ediyor demiştiniz ailesinden yardım isteyip beraber ikna edilmezmi...

Devlet yurtlara almamak için artık ailelere bile turlu imkanlar veriyor diye biliyorum. İnşallah bu davayı gören hakim ya da hakime de yurda verme taraftarı olmaz da bir şekilde cocuklar bir travma daha yasamadan atlatırız...

ahh yavrummm yaaa yazık o cocugaa yaaaa pess vallahidee ablanaaa dıcekk söz bulamıyorummmm ...........

En büyük kız yeğenim de babasına bu yüzden düşman oldu. Sen bu kadar çok sevdigin yıllarca oğlum dediğin bir çocuğu nasıl bırakacaksin nasıl yüreğin el verecek diye...
Ben onu suçlamıyorum çok büyük bir travma yasadi. Ablam haklıyken haksiz duruma düşürdü kendini. Keske vakitlice boşanıp kimle istiyorsa beraber olsaydı...
Buradaki yorumlarda bile kaç kişi ben çocuğu üstüme almak istedigim için kendi çocuğunuz değil iyi düşünün üzerinize almak büyük sorumluluk şeklinde yorumlar yaptılar. Bir de bu çocuğun her gördüğünüzde size yapilan ihaneti hatırlattığını düşünün acaba o çocuğa gerçek anlamda kol kanat gerebilir mi?

Evet haklısınız o travmayı atlatmak aşmak kolay değil eğer etkisi altında kalacaksa vermesi daha iyi olur. Size evlat olarak vermeseler de koruyucu aile olabilirsiniz bence.

Maalesef benim kuzenim de aynısını yaşadı. Kadın doğum yaptıktan sonra kuzenim şüphelendi ve kadını başka biriyle yakaladı. Kadını kovdu evden ama bu çocuğun suçu yok diyerek kendi evladı gibi sevdi ve kendisi bakıyor şimdi o çocuğa.
:KK9::KK9: helal olsun vallaha.
Herkes yapamaz.

Evet parasını bastırdıktan sonra herkes özelde yaptırabiliyor. Hatta annenin iznine de gerek görülmüyor.

Tükürükle bakılıyor çocuk küçükse anlamıyor bile. 1000 lira civarı parası var. Yaptıran sayısı da umduğumuzdan cok fazla. O tarz bir lab da çalışan tanıdığım var da. Genelde çocuk bana benzemiyor annesi duymadan halledelim diye beş yaş altı çocukları getiriyormuş millet.

Ancak mahkeme böyle bir raporun sonucuna dayanarak soybağını silmiyor. Şüpheniz varsa talep ediyorsunuz, aile mahkemeleri istiyor ve devlet kanalı ile test yapılıyor. Bunun sonucuna göre karar cıkıyor.

Genelde çocuk bana benzemiyor annesi duymadan halledelim diye beş yaş altı çocukları getiriyormuş millet.
Ne kadar mide bulandırıcı.
Evlilikler bu kadar mı düştü?
Çok üzüldüm:KK43:

Genelde çocuk bana benzemiyor annesi duymadan halledelim diye beş yaş altı çocukları getiriyormuş millet.
Ne kadar mide bulandırıcı.
Evlilikler bu kadar mı düştü?
Çok üzüldüm:KK43:
Bana da ürkütücü geldi ama aldığım duyum bu maalesef.

cocuğu getirmenize bile gerek yok birkaç tane saç teli yeterlibir zarfa koyup yollayabilirsiniz (tabi test edilecek babadan da aynı şekilde)

Halam bile kızdı önce istemiyorum bu çocuğu diye ama baktı ki oğlu çok seviyor evladını, o da sardı sarmaladı. Çok laf duydular etraftan ama önemsemediler.

Adam gibi adam diyorum sadece... malesef bizim enistemiz evlendiğinden beri zaten hic bir zaman baba olamadı ki. Sanki o çocukların babası benim babam gibiydi. Babam vefat ettikten sonra da birsey değişmedi arada bir para gönderiyordu iste babalığı o kadardı. Yani öz baba olup boyle olanlar varken senin kuzene helal olsun...

açılın ben biyoloğum

evet mahkeme kararıyla test yapılıyor ama şüphe duyan insanlar da genetik merkezlerinde gayet test yaptırabilir -gelin ben yapayım demiyorum ama bal gibi de yapılıyor, çok iyi biliyorum Hatta her 4 testten 1 tanesinde baba baba zannedilen kişi çıkmıyor. Dahası bazen anne de anne çıkmıyor..olaylay olaylar.

hukukçu değilim ama DNA testi yapılan bir sektörde olarak bildiğim şu ki; anne ahlaksız da olsa, öyl ben çocuğu üstüme alıyorum kimse di-ye-mez. Öyle olsaydı şu memlekette binlerce vesikalı hayat kadını var. hepsinin çocuğunu devlet alır başkalarına verirdi.

Boşanbma davası ile çocuğun velayeti başka konu nüfusu ie başka konu. Enişteniz kadından boşanmak için dava açar. Sonra nesebin reddi davası açar, bu çocuk benden değil der. Mahkeme test ister, Resmi testle hem çocuğun babası olmadığı hem kadının ahlaksızlığı kanıtlanmış olur. Enişteniz bunu talep edince, çocuk babanın nüfusundan düşer (bildiğim kadarıyla otomatik düşmüyor bunun için ayrı dava açılıyor) . Erkeğin nüfusundan düşen çocuk zaten bildiğim kadarıyla otomatik olarak kadının babasının nüfusuna kaydediliyor.

Ancak ablanız gelir, imza verir, ben çocuğumu devlete vermek istiyorum bakamam der. Devlet himayesine girer sonra siz başvuru yapar, biz kendimiz almak istiyoruz dersiniz. Olsa olsa bu yolla olur.

:KK57::KK57::KK57: babayı anladım da anne nasıl anne çıkmıyor?
Beynim error verdi şu an:confused::confused:

Back
X