Yeğenim başka adamdanmış!

Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Benim beyinsiz teyzelerim var, ama siz teyzenin anne yarısı değil annenin ta kendisi olduğğunu gösterdiniz. Allah yardımcınız olsun

ilk defa hukuka aykırı birşey istiyorum. inş ablanız o çocuğu çok geç nüfusa keydettirir de eniştenizi ve o en küçük çocuğu hiç etkilemez bu durum. bari tek bir iyiliği olmuş olur.

Hic böyle birseyi düşüneceğini sanmıyorum ablamın ama inşallah...

Emira SY Emira SY siz 2 kardeş ve anneniz çok çok büyük birşey yapıyorsunuz o çocuklara sahip çıkarak bağrınıza basarak..
her seferinde gözlerim doluyor bu konuyu okudukça..o çocukları hayal ediyorum yok olmuyor...
Allah hepinizin yardımcısı olsun..
enişteniz oğlunu da kabul etmiş ,her erkeğin yapabileceği birşey değil bu...umarım kardeşler hepbiraradaa mutlu huzurlu olurlar.anneleri bir...... ama teyzeleri anneanneleri babaları yanlarında şükür ki..

Yaptığımız şeyin ne kadar olağan dışı olduğunu mahkemede hakim ve avukatların şaşkınlıklarını gördükçe daha iyi anladım. Belki 1-2 sene sürecek bir dava bizim ablam aleyhine şahitlik etmemizle toplam 2 celsede bitmiş oldu şükür. Eniştemin yaptığını kolay kolay hic bir erkek yapamazdı zaten.

öncelikle size ve ailenize sabır diliyorum...gerçekten cok acı...yabamcı olduğum halde size ve ailenize içim acıdı...sizi düşünemiyorum bile...
sahiplenmek istemenizide takdir ediyorum ve ALLAH razı olsun diyorum.
ALLAH varken gayle yok...O kimsesizleri tek sahibidir unutmayın...
lütfen her işte bir hayır olduğunu düşünerek kendinizi daha fazla yıpratmayın..
ablanıza gelince hatalar insanlara özgüdür.
TANIMIYORUM AMA DUALARIM SİZİNLE DEMEK İSTİYORUM.

Konuyu okudum inanamadım evet eski konu ama son durumu çok merak ettim çocuklar nasıl ne durumdalar ablanızdan bir haber var mı

Emira SY Emira SY canım bir arkadaşın konuyu hortlatmasıyla gördüm konunu senın konun olduguna ınanamadım :olamaz:

Böyle bir olay bızımde ailenın başından geçti . Kuzenım 3 evladını ( En küçüğü 6 aylık .) Bırakıp başka adama kaçtı .
Hepimiz şook olduk . 1,5 yıl geçti üzerinden o çocukları gördükçe ağlayasım gelir. Hele o an küçük yavru şuan başka kadını anne biliyor :olamaz:

Sizin çocuklar ne durumda ? Anneleri görmek istedimi hiç ?

Son düzenleme:
Konuyu okudum inanamadım evet eski konu ama son durumu çok merak ettim çocuklar nasıl ne durumdalar ablanızdan bir haber var mı

3 sene olmak üzere ablam ne geldi ne aradı. 2. Kızını da doğurdu gittiği yerde.
Çocuklar iyiler şükür sadece psikolojik olarak bazı sorunlar yasaniyor. Büyük kız psikiyatrik tedavi görüyor. Küçük kız ergenliğe girdiğinden beri içine kapandı. Oğlan da bu sene anaokuluna gidiyor. Annelerini çok özlüyorlar tabi ama yapacak birşey yok. Henüz babasının öz babası olmadığını öğrenmedi. Eniştem sağolsun öz kızlarından daha çok erkek yeğenime ilgi gosteriyor. Bakalim sonumuz ne olacak...

Emira SY Emira SY canım bir arkadaşın konuyu hortlatmasıyla gördüm konunu senın konun olduguna ınanamadım :olamaz:

Böyle bir olay bızımde ailenın başından geçti . Kuzenım 3 evladını ( En küçüğü 6 aylık .) Bırakıp başka adama kaçtı .
Hepimiz şook olduk . 1,5 yıl geçti üzerinden o çocukları gördükçe ağlayasım gelir. Hele o an küçük yavru şuan başka kadını anne biliyor :olamaz:

Sizin çocuklar ne durumda ? Anneleri görmek istedimi hiç ?

Herkes anne olamıyor malesef canım... Nasıl başını yastığa koyup uyuyor bilmiyorum..

En fazla ucuncu olan diger kisiden olan cocugun durumuna uzuldum

Baba dedigi kisi babasi degil ve aldattigi adam babasi ne soylenebilir bilmiyorum sadece Allah yardimciniz olsun sizin ve cocuklarin denilebilir galiba..

En fazla ucuncu olan diger kisiden olan cocugun durumuna uzuldum

Baba dedigi kisi babasi degil ve aldattigi adam babasi ne soylenebilir bilmiyorum sadece Allah yardimciniz olsun sizin ve cocuklarin denilebilir galiba..

Babasi olmadığını öğrendiği zaman kolay atlatması için dua edin olur mu? Çünkü esas travmayı o zaman yaşayacak...

Ablanizin hayatini Tum ayrintilari ya yazmissiniZ.. Bilemedim Yani kisisel bi sorunnuZ olsa neyse

Ablanizin hayatini Tum ayrintilari ya yazmissiniZ.. Bilemedim Yani kisisel bi sorunnuZ olsa neyse
Son sayfaya kadar üzülerek okudum, son yorumla üzüntüm sinire dönüştü.
Kişisel bir sorun değil di mi konu sahibi için.
Ay sahi konu sahibini hiiiç ilgilendirmeyen bir şey bu neden böyle bir konu açtı ki????
Cinslikte rakip tanımıyor bazı üyeler .....

Son sayfaya kadar üzülerek okudum, son yorumla üzüntüm sinire dönüştü.
Kişisel bir sorun değil di mi konu sahibi için.
Ay sahi konu sahibini hiiiç ilgilendirmeyen bir şey bu neden böyle bir konu açtı ki????
Cinslikte rakip tanımıyor bazı üyeler .....

Polemik çıkmasın lütfen boş verin. Ben sadece içinden çıkamadıgim bir meseleye çözüm bulmak için konu açtım sağolsun herkes çok dualar etti destek oldu. Evet hayat ablamın hayatı ama etkilenen biz ve yeğenlerimiz oldu malesef. Ortada çocuk olmasa inanın zerrece umursayip konu acmazdim.

Back
X