Yeğenim beni sevmiyor

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.

Çocuğum bana diyor yahu aynı yaş😂
Sebebi yatma saatine benim karar veriyor olmam ama kendimin ise kuralsız bir şekilde istediğim zaman yatıyor olmamış.
Beni hapse attıracakmış, dolayısıyla kendisi istediğini yapabilirmiş.

O yaş çocuklar birey olmakla alakalı çokça mücadele verdiklerinden yaşanabiliyor bu durumlar, canınızı sıkmayın.

6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.

Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.

Yeğeninize "hadi sana oyuncak bakalım" demek yerine ; " x yeğen , seni kıracak ; üzecek birşey mi yaptım , neden böyle davranıyor ve konuşuyorsun ? " demeliymişsiniz.

Böylece kendi kendinize üzülmemiş ve sorunun ne olduğunu da öğrenmiş olurdunuz.

Fazla ilgiden şımardığı bir dönemdeyse ; üzerine düşmeyi bırakın.

tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş.

Bir anlık üzüntüyle sapla samanı birbirine karıştırıp ; moralinizi bozmayın. "Kimse sevmese" ne demek ? Eşinizle birbirinizi sevmiyor musunuz ? Anneniz , babanız, kardeşlerinizle birbirinizi sevmiyor musunuz ? Kendinize haksızlık etmeyin.

Eşiniz doğru demiş

Kızım 4 yaşında, seni sevmiyorum, yanımda seni istemiyorum, git buradan gibi bir sürü şey diyor. Ben seni her zaman seviyorum diyorum ve devam ediyorum. Çocukların çeşitli dönemleri oluyor, çok takılmamak lazım.

Çocuk sahibi olmaya çalıştığınızı öğrendiği için de tavır yapabilir.Ben hamile kaldığımda arkadaşımızın çocuğu eşime küsmüştü ..resmen ona aşıktı çünkü .Paylaşmak istememişti eşimi😊 Ben sizin "hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edelim" tutumunuzu biraz değerlendirmenizi tavsiye ederim.Yiğeninizi çok sevmeniz ,birbirinize çok düşkün olmanız çok güzel ama anne ve babası var bu kuzunun.. oyuncak alırken ebeveynlerin de görüşünü almanız en güzeli olur

Cidden çocukla çocuk oluyorsunuz , abartmayın yahu

O yaşlar hep öyle annelerine bile keşke sen benim annem olmasan falancanın annesi benim annem olsa diye bağıra bağıra ağlıyolar 😂 neler çekip buyutuldugunu nerden bilsin çocuk onlar. Bişeye izin vermeyince seni hic sevmiyorum senden nefret ediyorum diye agliyo arkadaşın oğlu annesi tabiki hiç takilmiyor gerçek duygular degil ki bunlar

Çocuğum bana diyor yahu aynı yaş😂
Sebebi yatma saatine benim karar veriyor olmam ama kendimin ise kuralsız bir şekilde istediğim zaman yatıyor olmamış.
Beni hapse attıracakmış, dolayısıyla kendisi istediğini yapabilirmiş.

O yaş çocuklar birey olmakla alakalı çokça mücadele verdiklerinden yaşanabiliyor bu durumlar, canınızı sıkmayın.
Benim oğlumda aynısı😁ablasına gidip"annem balkondayken benim gücüm yetmez,sen de yardım et balkondan aşağı atıp kurtulalım,"demişliği bile var.bunu planlarken 4 yaşında ve evin kurallarından kurtulmanın yolu anneyi evden atmak sanırım😂😅

Çocuğunuz da seni sevmiyorum diyecek. Bu kadar abartmayın. O daha küçük.

Annesini kötü görüp annesinden etkilenmiş olabilir diyenler olmuş ama annesinin öyle bir şey dediğini nerden biliyorsunuz ki? Üstelik çocuklar kendi anne babalarına bile hür iradeleri ile seni sevmiyorum diyebilirler. Bu hafta sevmez ama haftaya sever.

Back
X