• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenim beni sevmiyor

Galiba. Eşim baya dalga geçti 😂
Çocuklar büyüdükçe bireysellesir. Eskisi akdar büyüklerinin yanina gidip kendini sevdirmez. Oğlum küçükken teyzesine acayip düşkündü. Zamanla uzaklaştı ,takribi 6 yaşlarında basladi. Şu anda 8 yaşında , zorla gidip sarılır öper teyzesinj. Hala çok seviyor ama büyüdü artık kucağına alıp sevemezsin

kuzenlerim bana çok düşkündü, ben evlenmeden önce onlar küçükken hep annem bakıyordu, doğal olarak bizde çok vakit geçiriyorlardı. 6-7 yaşlarına geldiklerinde koşa koşa gelip sarılan çocuklar daha duruldu. sanırım büyüdüklerini hissediyorlar bilemiyorum :halay: ama istediklerini yapmayınca vs hemen "seni sevmiyorum git" derlerdi.. bize de kendi annelerine de. olabilir yani böyle şeyler çok takılmayın.neden böyle söylediğini sorarsınız bir dahakine

Üzülmeyin,4 yaşında oğlumda bazen kizınca diyor bu tip şeyler. Eşime baba işe git diyordu sabah sinirle. Olabilir yani cocuk bunlar.
Oyuncak mevzusu doğru olmamış ama. Keşke x ben seni üzecek birşey mi yaptım vb sekilde anlamaya çalışsaydınız durumu.
Belkide sadece o anlık birşeydi.
Ayrıca cocuğunuz olunca sizi tabi ki cok sevecek. Arada didişeceksiniz,siz ona sinirleneceksiniz o size ama günün sonunda anne diye gelecek her seferinde. 10 yas kızım 4 yaş oglum var benimde ne derlerse desinler benden nefret ediyor diye düşünmem ki. Olabilir nazları bana geciyor derim.

6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.
Açılın ben halayım. Yeni gelecek bebeği kıskanmıştır. Takmayın, kendi haline bırakın. Bana öyle dese, ben de üzülürdüm. O yüzden ne derse, yaparım:))

Çocuğum bana diyor yahu aynı yaş😂
Sebebi yatma saatine benim karar veriyor olmam ama kendimin ise kuralsız bir şekilde istediğim zaman yatıyor olmamış.
Beni hapse attıracakmış, dolayısıyla kendisi istediğini yapabilirmiş.

O yaş çocuklar birey olmakla alakalı çokça mücadele verdiklerinden yaşanabiliyor bu durumlar, canınızı sıkmayın.
Hahahha ya çok tatlııı 🥲

6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.
Biz birinci sınıfız simdi ne zaman yaptığı odev yanlış desem sen kötü bir annesin git bu evden diyor. Ne yapayım gideyimmi. Çocuk bu normal

Annesi yapmaz sanmıyorum. Çocuk öyle dedikçe bozuluyor o da. Aramızdaki ilişkinin iyi olmasi onu mutlu ediyordu. Bana bırakıp gezmeye tozmaya işini gücünü rahat rahat halletmeye çıkabiliyor . Çoğu kez eve gitmez gece bende kalırdı pamuğum 🥺
keske benim cocugumun halası olsanız....

Back
X