• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenim beni sevmiyor

Biri sizin hakkinizda konuşurken çocuk duymussa yanlış bir fikre kapılmış olabilir.
İzlediği bir şeyden etkilenmiş olması de olası..
Ayrıca çocuk kendisini keşfetmeye başlamışsa zaman zaman kendisini bazı kisilerden hatta ailesinden bile soyutlayabiliyor.
Bir cocugunuz olacağını duymussa ; kendisine olan ilgi ve sevginin azalacağını düşünerek tepkilenmis de olabilir.
Esiniz haklı,geçirdiğiniz süreç yüzünden fazla duygusalsiniz.
Çocuk bu,bugün tasladigina yarın pamuk şeker verir.

6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.
Ne alaka bu yaştaki çocuklar istedikleri en ufak şey olmayınca seni sevmiyorum der. Eminim ki çocuğunuz olunca sizi çok sevecek❤️

6 yaş kendını gayet net ıfade edebılır..Ben olsaydım "Biz seninle şöyle oyunlar oynardık ,böyle böyle olurdu söylermisin neden sevmiyorsun artık beni derdim?" Aklımada evdekilerin sizin çocuk düşündüğünüz ve ona da halanında çocugu olacak gibi gibi bir konusmayla kıskanclık yasamıs olabılecegıde geldı... Tezimin doğru çıkması için yengenize ya da abinize gülerek x e hiç benimde çocuk düşündüğümle alakalı bişi söylediniz mi? diye yem atın..Evet derseler bence kesin sorun bu..

benim kızımda halasına resmen Aşıktı onu bukadar sevmesi hatta milletin dilindeydi ben bazen diyordum sanırım benden cok seviyor diye şimdi 5yaşında eski düşkünlüğü yok evet hala cok seviyor ama gördükçe yani çocukların ne yapacağını kestirmek zor büyüdükçe aşırı düşkünlük bağımlılık bitiyor

Çocuğum bana diyor yahu aynı yaş😂
Sebebi yatma saatine benim karar veriyor olmam ama kendimin ise kuralsız bir şekilde istediğim zaman yatıyor olmamış.
Beni hapse attıracakmış, dolayısıyla kendisi istediğini yapabilirmiş.

O yaş çocuklar birey olmakla alakalı çokça mücadele verdiklerinden yaşanabiliyor bu durumlar, canınızı sıkmayın.
Hapse attiracak minnosa bak 😄

Çocuklar söyler öyle şeyler. Çok normal.
Ama sizde sanki annesi doldurmuş çocuğu gibi geldi bana.
Annesi yapmaz sanmıyorum. Çocuk öyle dedikçe bozuluyor o da. Aramızdaki ilişkinin iyi olmasi onu mutlu ediyordu. Bana bırakıp gezmeye tozmaya işini gücünü rahat rahat halletmeye çıkabiliyor . Çoğu kez eve gitmez gece bende kalırdı pamuğum 🥺

6 yaşında bir yeğenim var,bana çok düşkündü.babasina hep halama gidelim halam ne zaman bize gelecek diyen , onlara gittiğimde yüzü gülen bir çocuk. ama bana karşı acaip soğuk artık.
O sürekli benimle oyun oynamak isteyen ,kedi gibi sokulan çocuk gitti yerine sen de nerden çıktın diye buz gibi bakan cocuk geldi. Niye artık yanıma gelmiyorsun dedim . Seni sevmiyorum dedi. Lafı değiştirmek için hadi sana oyuncak bakalım beğendiğini sipariş edeyim dedim. Annem bana alır seni de oyuncağını da sevmiyorum dedi.
O daha çocuk ama moralim çok bozuldu.tüp bebekle uğraşıyorum bebegim olsa o da beni sevmeyecek ben niye mücadele ediyorum gibi duygulara kapıldım. Çocuk sahibi olmaktan da soğudum. Kimse sevmese o beni severdi çünkü. O bile sevmiyor. Çok pis bir duyguymuş. Eşime söylüyorum gülüyor. Çocukla çocuk mu oldun sen diye garipsiyor.
Çocukluğunızda çevrenizdeki kişiler sevgilerini pek belli etmeyen kişiler miydi? Bir arkadaşım kendi çocuğunda aynı duyhguları yaşadı. Genel de bu tür durumlarda, o üzülen aslında içinizde ki çocuk. Bir yerler de sevgi ve sevgiyi belli etme durumu eksik bırakılmış olduğundan oluyormuş. Psikoloğun, arladaşıma söylediği buydu. (bana da ışık oldu o ayrı)
Onunla (içinizdeki çocukla) konuşup onu sevdiğinizi söylemek vs iyi gelebilir. Ama tabi ki imkan varsa bir pkologla görüşün çok daha güzel olur. 🤗

Çocuğum bana diyor yahu aynı yaş😂
Sebebi yatma saatine benim karar veriyor olmam ama kendimin ise kuralsız bir şekilde istediğim zaman yatıyor olmamış.
Beni hapse attıracakmış, dolayısıyla kendisi istediğini yapabilirmiş.

O yaş çocuklar birey olmakla alakalı çokça mücadele verdiklerinden yaşanabiliyor bu durumlar, canınızı sıkmayın.
Ahahaha böyle okuyunca acayip hak verdim çocuğunuza.:eğlence:

Yeğenim 4 yaşların da iken nişanlandım. Bana çok düşkündü. Nişan olduğu gün eşimi yanımda görünce düşman oldu bana. Annemler heppcuğa kızdın bağırdın bişey yaptın o yüzden uzaklaştı diyorlsr ama sebeb bu eşimi yanımda görmesi. Takılmayın

Annesi yapmaz sanmıyorum. Çocuk öyle dedikçe bozuluyor o da. Aramızdaki ilişkinin iyi olmasi onu mutlu ediyordu. Bana bırakıp gezmeye tozmaya işini gücünü rahat rahat halletmeye çıkabiliyor . Çoğu kez eve gitmez gece bende kalırdı pamuğum 🥺
Çocukların kendisine göre sebepleri oluyor. Ya sizden kendisine göre ters bir şey görmesi lazım ya da birilerinin sizin hakkınızda kötü konuşması lazım.

Yeni nesil böyle demek 😆😆😆 markette, sokakta ( istediği olmayınca) sen kötü annesin, seni sevmiyorum diyince kendimi kötü hissediyordum artık hissetmem 😄😄🤗🤗🤗
Aynen. Hatta bazen eşime bazen bana diyor. Çok politik. Eşim çok üzülüyordu başta ama artık gülüyoruz. Komik çünkü :)

Böyle şeyleri kafanıza takmayın, birçok çocuk dönem dönem bu tip sözler söyleyebiliyor.
Tüp bebek tedavisi görüyormuşsunuz Allah size ve isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin, bebeğiniz olunca sizde yaşayıp deneyimleneceksiniz, çocuklar kendi anne babalarına bile neler neler diyor:)
Kızım babasına aşıktı, hele bir babasına laf söylensin, söyleyeni söylediğine pişman ederdi, ben hayattaki en büyük rakibiydim, beni babasının yanından uzaklaştırır hiç güzel olmamışsın ben daha güzelim derdi🤣
Çocukların lafına alınmayın, bugün sevmiyorum der yarın boynunuza atlar.

Üzüntünüzü anlıyorum ama daha 6 yaşında yeğeniniz o yaşlarda çocuklar tuhaf kırıcı sözler söyleyebiliyor belki de sizin bebek sahibi olma isteğinizi artık onunla yeterince ilgilenmeyeceğinizi düşündürüyor olabilir mesela 6 yaşında kızım bana bir gün anne büyüyünce araba alacağım ve seni bindirmeyeceğim dedi ortada hiçbir sebep yokken olabiliyor yani

Back
X