Yeğenim için ne yapmalıyım?

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
4 yaşında erkek bir yeğenim var.Annem ve bakıyoruz. Annesi babası çalışıyor çok ilgilenme fırsatları olmuyor. Sanırım artık cinsel kimliğini keşfetmeye başladı.Bize dokunmak istiyor. Yaşayan anneler teyzeler halalar bilir. Bende bu durumu engellemek istiyorum. Mesela bugün bacağımda şort vardı. Bacağımı sevmek dokunmak istedi ve asla başka birşeyle ilgilenmedi hiç bacağımdan ayrılmadı. Bende şortu değiştirip uzun birşey giydim. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama nasıl tepki vermem gerektiğini kestiremiyorum. Onun duygularına zarar vermek istemiyorum.

4 yaşındaki bebeden mi tedirginlik duyuyorsunuz? Sadece sevmek istiyor belki hatta belki değil ne bilecek o yaştaki cocuk paranoyaklasmayin

4 yaşındaki bebeden mi tedirginlik duyuyorsunuz? Sadece sevmek istiyor belki hatta belki değil ne bilecek o yaştaki cocuk paranoyaklasmayin
İnternetten cinsel kimliklerini bu yaşlarda fark ettiklerini okudum. İstediği kadar sevebilir tabiki rahatsız olmuyorum bu soruyu sormanız bile garip yeğenim den neden rahatsız olayım . Sadece bu normal mi onu soruyorum yanlış bişey yapmak istemiyorum.İlk defa çocuk yetiştiriyoruz bilmediğim için sordum

Onun cinsel kimliği filan anladığı yok sevgisini o şekilde gösteriyor 2.5 yaşında oğlum var uykuya dalmak için kolumuzu mıncıklar bacağım açık görse gelir sarılır öper. Yegenin için yapabilecegin şey sarılıp öpmek ve onunla oyun oynamak, parka götürmek. Milletce psikolojimiz bozuldu artık.

Evet çok normal. Cinsel kimliğini farketmesi sizin anladığınız anlamda değil.

o yaşlarda doğru kimlik gelişiyor ne yaptıklarını bilmeseler de dürtüleri harekete geçiyor, bence çok iyi yapmışsınız uzun giymekle, doğrudan engellemek sorun yaratabilir, ama dolaylı olarak engellemek çok daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…